Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pendrive

Feature

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ;p

Aż się zdziwiłem...

Czytajcie xD

Firma Kingston Technology zaoferowała nowy pendrive-DataTraveler 300.

Urządzenie, co interesujące, jako pierwsze na świecie może się pochwalić pojemnością pozwalająca na przechowanie aż 256gb danych.

Idealnie nada się więc do błyskawicznego sporządzania kopii zapasowych twardych dysków.

Odczyt danych możliwy jest z szybkością do 20mb/s, zapis - 10b/s.Na pendrive znajduje się oprogramowanie Password Traveler do Windows,który umożliwia zabezpieczenie informacji hasłem.Kingston DataTraveler 300 kosztuje 2869zł.

LoL xD

BBcode nie działa kokosz...

Opublikowano

i co? strata na takie cos kasy, 2900 zeta ja piernicze.....:O lepiej cos do kompa dokupic dysk twardy xD a nie takie cos...

Opublikowano
wydasz 3baniki i zgubisz albo gdzies ci wypadnie i cos sie stanie xD

i bedzie lipa :D

Wild poodaj adres wysle Ci xD

Opublikowano

a ja bym czegos takiego nie chciał ,wogóle nie używam pendrive'ów ;> za 3bańki masz wspaniały komputer do grania ;> i przeciętny laptop ;>

Opublikowano

Taki sprzęt nie jest przeznaczony dla zwykłego zjadacza chleba...

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano
Ale nie dał bym więcej niż 500 stów.

wiesz ile to 500 stow? 500x100=50000 :P

Jak juz powiedzialem czegos takiego bym nie kupil( za tyle kasy), bo znajac mnie to odrazu by sie cos z tym stalo i 3banki w dupe...

A na dodatek caly dysk bym tam zmiescil (dysk 200gb) :P

Opublikowano

@Up pomyłka xD

Na pewno bardziej godne zaufania są pendrivy niż dyski twarde... Nie mają elementów mechanicznych które się mogą popsuć. I nie mówię że pendrivy się wcale nie psują :P

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano

pendrive nie jest po to by pliki trzymać je tam tylko po to by je przetrzymać przez jakiś czas ,a następnie wypakować w innej jednostce ,a następnie to usunąć więc nie wiem czemu ci nie starcza 32gb

Opublikowano

Płyty CD rlz :<

Szczerze mówiąc, to by mi renty przez dwa miesiące nie starczyło na kupienie takiego czegoś. Wg. mnie - bezsens.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Rok czy tam dwa temu ludzie sie cieszyli jak mieli 1gb.

Teraz 256gb strach kupywać.;)

Pomyślcie co będzie za 2,3 lata .. 1024 gb :D

A wtedy 256gb kosztowalby malutko ;)

Opublikowano

@up

3 lata temu to ja mialem 2gb i sie ludzie nie cieszyli..

Teraz mam 32 i sie ciesze ;s

Jeśli też sądzisz, że Owned! jest pokemońsko pierdolnięty to wklej to do swojej sygny.

xD

Opublikowano
@up

3 lata temu to ja mialem 2gb i sie ludzie nie cieszyli..

Teraz mam 32 i sie ciesze ;s

a ja nie mam orientacji w czasie :P

Admin Cienia
Opublikowano

Jak koledzy wyżej wspominali ja już bym wolał hdd kupić ze 4 niż takiego pendriva, sam posiadam 64gb i jest to o wiele ponad ile mogę tam upchnąć. ;]

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość Mounthains
Opublikowano
Siema ;p

Aż się zdziwiłem...

Czytajcie xD

Firma Kingston Technology zaoferowała nowy pendrive-DataTraveler 300.

Urządzenie, co interesujące, jako pierwsze na świecie może się pochwalić pojemnością pozwalająca na przechowanie aż 256gb danych.

Idealnie nada się więc do błyskawicznego sporządzania kopii zapasowych twardych dysków.

Odczyt danych możliwy jest z szybkością do 20mb/s, zapis - 10b/s.Na pendrive znajduje się oprogramowanie Password Traveler do Windows,który umożliwia zabezpieczenie informacji hasłem.Kingston DataTraveler 300 kosztuje 2869zł.

LoL xD

za taką cene mało osób kupi i co najgorsze ja gubie pendrivy co miesiąc.. Nawet gdybym miał takie cudo to po miesiącu bym to zgubił (zgubiłem już 13 pendrive-erów -,-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...