Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Kog`Maw-żyjąca artyleria

bartek526

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To masz pojebane elo, bo z tego co ja czytałem to jeśli ad carry jest serio daleko, to najlepiej focusować tego kto jest najbliżej, przecież jak będziesz tak biegł na samego ad carry to właśnie mój team by cie zajebał bo ja bym zaczął uciekac :D

focusując tego ,kto jest bliżej,focusujesz tanka = gg dla enemy. niestety, ale to nie jest dobry pomysł

@@ do modka

{To nie jest spam , udzielam rad innym}

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To masz pojebane elo, bo z tego co ja czytałem to jeśli ad carry jest serio daleko, to najlepiej focusować tego kto jest najbliżej, przecież jak będziesz tak biegł na samego ad carry to właśnie mój team by cie zajebał bo ja bym zaczął uciekac :D

aktualnie 1837 elo, przejabne ale wiem co to focus. Skoro jestes taki ogarniety i potrafisz poprostu auto attackowac to musisz miec 2700elo i grac na smurf koncie, tak ?

I jezeli Twoj team by focusowal mnie, np junglera, to moj ad carry rozpierdala te twoje pajacyki.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

propos escape mechanizm, to niestety często udaje mi się rzucić slowa z E także gówno mu da ten doskok, w każdym bądź razie wątpie by dogonił.

Lepiej podyskutujmy o tym, czy kog maw nadaje się na dominiony :D?

Opublikowano

propos escape mechanizm, to niestety często udaje mi się rzucić slowa z E także gówno mu da ten doskok, w każdym bądź razie wątpie by dogonił.

Lepiej podyskutujmy o tym, czy kog maw nadaje się na dominiony :D?

Nadal nie rozumiesz, ze nie masz pojecia o grze ad carry, a twoje gry to jest poprostu smiech na sali.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Co do samej estetyki się nie wypowiem bo jest jest stanowczy brak. Drażnią mnie kolorki i powiększone czcionki w tutorialach bo to jednym słowem żenada. Możecie pobrać GIMP'a i porobić podstawowe napisy do swoich poradników aby to jakoś upiększyć. Uwierzcie na słowo że takie poradniki stanowczo lepiej się czyta i ludzie są wtedy chętni do korzystania z danego poradnika. Najpierw oceniamy to co widzimy dopiero potem całą zawartość, tak zawsze było, jest i będzie.

Co do samego buildu jest naprawdę dobry jednak podyskutowałbym o samej kolejności jego składania. Madredy jako pierwsze? Kto od samego początku gry ma już tyle HP, lepiej je złożyć nieco później kiedy będą już powoli stawały się niezbędne. Jeszcze jedna wada którą zauważyłem to sam brak buildu pod AP i itemów sytuacyjnych które pewnie by się przydały dla ludzi którzy lubią urozmaicić sobie rozgrywkę grając jedną postacią pod kilka różnych typów. Reszta jest okay.

Czego jeszcze zabrakło? Oczywiście wad i zalet. Ludzie lubią czytać tak jakby "Jak grać w pigułce". Mógłbyś to dodać.

98763533515051689628.png

Opublikowano

jak jestem taki słaby to zagrajmy 1vs1 lub jakiś premade vs premade...

Nie wiem co Ty chcesz sobie udowodnic, ale po napisaniu tego posta stwierdzam, ze sam nie wiesz nic wiecej o grze ad carry niz to co napisales pod tym poradnikiem.

Teraz tylko jedno pytanie: Co chcesz udowodnic grajac 1v1? Przeciez my sie tutaj klocimy o focus ktory ty rzekomo potrafisz uniknac.

Szczerze w dupie mam tez twoj "premade", bo ja i moi znajomi jakby zobaczyli Twoja konto oraz Twojego "premade" to by nam sie odechcialo grac.

Opublikowano

No to ja też zadam to samo pytanie, Skoro ty twierdzisz, że jestem taki słaby to dlaczego się ze mną lub teamem nie zmierzysz? Ten kto by wygrał ma po prostu lepsze szczęście, skilla lub inne gówno. To ci chcę właśnie udowodnić, że nie jestem zerem :D

Opublikowano

No to ja też zadam to samo pytanie, Skoro ty twierdzisz, że jestem taki słaby to dlaczego się ze mną lub teamem nie zmierzysz? Ten kto by wygrał ma po prostu lepsze szczęście, skilla lub inne gówno. To ci chcę właśnie udowodnić, że nie jestem zerem :D

Ja to stwierdzilem po twoich postach, tak jak napisalem mam w dupie twoje 1v1 nie popisales sie tutaj nie popiszesz sie 1v1.

Opublikowano

to jest build z lutego wiec nie ma co wymagac duzo od tego buildu bo sie wszystko zmeinia

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Mógłby ktoś zupadteować ten poradnik albo napisac pod moim postem itemki i skile? i runki i masteriesy xD?

Poproszę jeszcze raz o item build ponieważ "berki, latarnia, pd, ie, lw, ga. Wydaję mi się taki sobie ^^

jakbys gral troche w ta gre to o takie rzeczy bys nie pytal a co za tym idzie dobry nie jestes

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Czyli mam sądzić, że ty wymiatasz każdą postacią, i nawet gdybyś wziął randoma, a ja tą postać którą ogarniam, to i tak byś mnie pocisnął, tak ^^?

Opublikowano

Czyli mam sądzić, że ty wymiatasz każdą postacią, i nawet gdybyś wziął randoma, a ja tą postać którą ogarniam, to i tak byś mnie pocisnął, tak ^^?

Czlowieku, poczytaj swoje posty jeszcze raz. O takie rzeczy przestali sie mnie pytac koledzy z 20lvlem.

Napisz mi poprostu swoje elo i wszystko bedzie jasne.

Gram na EUNE, nick Wklej. Mozesz sprawdzic i ocenic kto ma wiecej umiejetnosci :)

btw, chetnie zobaczyl bym Twoje kono ;)

Opublikowano

to też wklej mój nick: Lewy1996

\

W twoich grach przewazaja dominony, hmmm.

Runy podpisane "vayne mobafire" "fizz mobafire" ja bym sie wstydzil tak trzymac(btw, to cos ktore uzywasz pod vayne jest chuja warte)

3 rankedy rozegrane- 3 przegrane.

Teraz z pewnoscia moge napisac - jestes dla mnie lowem.

Opublikowano

Niestety, jak byś spojrzał dokładnie to więcej mam przegranych gier zwykłych niż dominion, teraz gram czy grałem dominiony bo wydają się dla mojej osby najmniej nudne. Na pierwszym rankedzie moim, miałęm wielki problem z internetem kog mawem. Nie mogłem się wręcz poruszać. Drugi ranked, mój support wyszedł, a Trzeci akurat chyba nikt nie wyszedł, ja się starałem jak tylko mogłem, i nawet miałem chyba staty na +. Także lowa sobie wsadź w dupkę :D

Opublikowano

Niestety, jak byś spojrzał dokładnie to więcej mam przegranych gier zwykłych niż dominion, teraz gram czy grałem dominiony bo wydają się dla mojej osby najmniej nudne. Na pierwszym rankedzie moim, miałęm wielki problem z internetem kog mawem. Nie mogłem się wręcz poruszać. Drugi ranked, mój support wyszedł, a Trzeci akurat chyba nikt nie wyszedł, ja się starałem jak tylko mogłem, i nawet miałem chyba staty na +. Także lowa sobie wsadź w dupkę :D

No to zapraszam na soczysty brazowy stolec.

Nadal widze elo ponizej 1250 czyli Ulow. Jakbys byl ogarniety ladnie to bys mial conajmniej 1600.

Opublikowano

Po prostu nie napierdalam w tą grę codziennie tak jak większość graczy lola. Mam koniec szkoły więc poprawiam oceny do wtorku. Po wtorku powinienem napierdalać i na twoje życzenie wbiję te 1600 elo. Tylko nie wiem co ci da moje elo. :D

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...