Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Kog`Maw-żyjąca artyleria

bartek526

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rush madredów, o ja jebie.

Ocena buildu;

3/10.

Mogło być gorzej.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

runy typowe na ad, max w potem q, na koncu e

Build zerki, latarnia, pd, ie, lw, ga

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

według mnie:

W>Q>E

Range > AS > SLOW

Tylko, ze jak umiesz rzucac dobrze slowa to zadasz wiecej auto attackow niz przy podwyzszonym attack speedzie.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Poproszę jeszcze raz o item build ponieważ "berki, latarnia, pd, ie, lw, ga. Wydaję mi się taki sobie ^^

A probowales? Bo ten build jest akurat bardzo dobry. Jedynie lw z IE mozesz miejscami zamienic, kiedy jest taka potrzeba.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

po prostu czasem się zastanawiam, po co składać tą latarnie?

armor+ad+life steal.

coś jak mini blood z armorem xD

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

zanim go zlozysz to gra sie skonczy bo potrzeba naraz miec 3k golda zeby sie oplacalo go skladac (odrazu nie czesciami)

Opublikowano

tylko ze sprzedaja latarnie mozesz kupic albo 10% lifesteala albo 40 dmg i nie miec nic lifesteala

Opublikowano

Jak dla kogo... Na mniejszych mapach według mnie np twisted treeline mało się opłaca budować itemek/itemki survi. a dlaczego? Ga głównie zakłada umrzemy (no fakt ma poza tym dużo odp na magie ale raczej nastawiamy się, żę pewnie padniemy) Qss już niby lepiej bo bardziej pozytywny itemek uwalania od cc i nie nastawia sie teoretycznie na smierc. Jeżeli zlozymy all pod atak i bedziemy grac zgranie z druzyna to powinnismy wybić przeciwników i dobić potem już tylko nexusa. a nie bawić się w survi bo według mnie rzadko i tak da się uciec pomimo "respawna" z ga

Opublikowano

Jak dla kogo... Na mniejszych mapach według mnie np twisted treeline mało się opłaca budować itemek/itemki survi. a dlaczego? Ga głównie zakłada umrzemy (no fakt ma poza tym dużo odp na magie ale raczej nastawiamy się, żę pewnie padniemy) Qss już niby lepiej bo bardziej pozytywny itemek uwalania od cc i nie nastawia sie teoretycznie na smierc. Jeżeli zlozymy all pod atak i bedziemy grac zgranie z druzyna to powinnismy wybić przeciwników i dobić potem już tylko nexusa. a nie bawić się w survi bo według mnie rzadko i tak da się uciec pomimo "respawna" z ga

To teraz postaw to w takim swietle: jezeli przeciwny team bedzie gral zgranie druzyna, wybije cie w 2 sekundy.

btw. nie gram 3v3 wiec nie wiem jak tam z farma,ogolnie goldem. To jest poradnik na summoners rift, tak jak zreszta inne.

Opublikowano

no nie wiem jak ty grasz kog mawem, ale jak ja wiem, że mogę paść w "2 sekundy" to się nie zbliżam tak jak bym był mele, tylko trzymał przeciwników bardzo na dystans :*

Opublikowano

no nie wiem jak ty grasz kog mawem, ale jak ja wiem, że mogę paść w "2 sekundy" to się nie zbliżam tak jak bym był mele, tylko trzymał przeciwników bardzo na dystans :*

Nie wiem na jakim poziomie Ty grasz, ale na moim elo focusuje sie na ad carry, nie wazne czy masz 5000range czy 50.

Opublikowano

To masz pojebane elo, bo z tego co ja czytałem to jeśli ad carry jest serio daleko, to najlepiej focusować tego kto jest najbliżej, przecież jak będziesz tak biegł na samego ad carry to właśnie mój team by cie zajebał bo ja bym zaczął uciekac :D

Opublikowano

offtank sie na ciebie rzuca - ty uciekasz kog mawem - on i tak cie zlapie bo nie masz escape a on ma jakis doskok napewno inaczej taki offtank to gowno - twoj team focusuje offtanka ktory goni ciebie - twoj team przegrywa fighta - przegrywasz gre

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...