Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pyt] LoL a DoTa 2

kokszpodworza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli podsumowując:

jeśli chcę grać sciągam klient DoTa 1 i gram na Garenie?

Moge prosić o linka pewniaka?

Pojebna ta gra, kupujesz sobie osiołka i ci nosi kurwa itemy.

Krótko o DoTa

Opublikowano

Jeśli chodzi o Dotę 2 to wszyscy wyżej gadają o Allstars bo jak na razie w wersji beta jest 2/4 postaci więc...(widzę parę osób, po komentarzach które w ogóle w dotę nie grały(w obie części))

Jeśli chodzi o item shop w Docie 2 to jest lepszy niż w Lol-u przede wszystkim wyszukiwanie itemów ze słów.

Nie polecam grać na piracie lepiej polecieć do empika i kupić war 3.

Tyle w temacie.

Kanał youtube: http://www.youtube.com/user/Sevninn?feature=mhee

Komentarze z Call of Duty i nie tylko.

Opublikowano

Mnie się bardziej podoba Lol i tyle.

Może dlatego że w niego gram,filmy z doty nie zachęciły mnie do grania.

Opublikowano

Mnie się bardziej podoba Lol i tyle.

Może dlatego że w niego gram,filmy z doty nie zachęciły mnie do grania.

No ja tak samo.

Dota wygląda szaro i nudno, i tak sztywno w porównaniu z LoLem.

To tylko moje zdanie, ofc. :)

Opublikowano

@UP

Widzę że jedyny który mnie rozumie że DotA troszkę lepsza,

PS.

Masz Beta Key? Jak tak to skąd ?

Jak była promocja na steamie, dostałem tak jakby pre order dostęp do bety + gra(pełna). Już 60 godzin mam :)

Graczy gra bardzo dużo jednocześnie online 20000. Tak 20000 nie 2000

Opublikowano

Jestem wiernym graczem Lola,w DoTa oczywiscie grałem,przed tym jak poznałem Lola,prawda jest taka ze DotA jest trudniejsza,gracz który przejdzie z DotA na lol,wymiata,odwrotnie jest już inaczej.

Osobiście czekam na DotA 2,wtedy zaczne uczyc sie od nowa grac,wrócić z lola na dote,i jeszcze ogarniac graniczy z cudem w pierwszych dniach.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie

Jestem wiernym graczem Lola,w DoTa oczywiscie grałem,przed tym jak poznałem Lola,prawda jest taka ze DotA jest trudniejsza,gracz który przejdzie z DotA na lol,wymiata,odwrotnie jest już inaczej.

Osobiście czekam na DotA 2,wtedy zaczne uczyc sie od nowa grac,wrócić z lola na dote,i jeszcze ogarniac graniczy z cudem w pierwszych dniach.

Nie zgodzę się ani w tą ani w tą. Jeśli grałeś w lol-a to przejdziesz na Dotę łatwo, chodź pierwsze 2 rundy staty 1/10/4(jak już dawno w Dotę nie grałeś ( osobiście wolę Footmen Frenzy :P(mapę do war 3)))

Trzeba tylko ogarnąć takie systemy jak niewidzialność czy teleportacja. Trzeba jeszcze wiedzieć, że za pomocą axa da się wyrąbać drzewa,(kiedyś z kolegą przebiliśmy przez drzewa do karczm :D) czy też cieniowanie od właśnie drzew i, że można się w nich schować. Jeśli przechodzisz z Doty na LoL-a po długiej przerwie, to totalnie lamisz.

Opublikowano

No ja tak samo.

Dota wygląda szaro i nudno, i tak sztywno w porównaniu z LoLem.

To tylko moje zdanie, ofc. :)

tez tak sadze :P grafika niby lepsza ale kolory nie zachwycaja :/

Nie

Nie zgodzę się ani w tą ani w tą. Jeśli grałeś w lol-a to przejdziesz na Dotę łatwo, chodź pierwsze 2 rundy staty 1/10/4(jak już dawno w Dotę nie grałeś ( osobiście wolę Footmen Frenzy :P(mapę do war 3)))

Trzeba tylko ogarnąć takie systemy jak niewidzialność czy teleportacja. Trzeba jeszcze wiedzieć, że za pomocą axa da się wyrąbać drzewa,(kiedyś z kolegą przebiliśmy przez drzewa do karczm :D) czy też cieniowanie od właśnie drzew i, że można się w nich schować. Jeśli przechodzisz z Doty na LoL-a po długiej przerwie, to totalnie lamisz.

nie zgodze sie , gracz ktory do teraz gra w dote i przeszedl by na lol'a rozczarowal by sie totalna prostota. moj kuzyn kiedy 1 raz zagral w lola (ranked bo na moim koncie ;P) kosil wszystkich. nigdy nie gral w lola ale przez pare lat gral w dote
Opublikowano

Widze ze robi nam sie nowy stereotyp:

Grałeś długo w dote? Zagraj 1 raz w LoLa i miej staty 100/0/99 Przecież to to samo tylko że prostsze i dla idiotów.

Grałeś dlugo w LoLa? Zagraj 1 raz w dote ale i tak nie ogarniesz i będziesz miał staty 0/100/0 bo dota to gra dla intelektualnej elity.

Opublikowano

Mi osobiście grafika w docie 2 bardziej się podoba chociaż po pierwszym wrażeniu było odwrotnie (nie wiem czemu o.O)

W Docie jest ciekawsza moim zdaniem, ponieważ ma ciekawszy styl rozgrywki ukryte sklepy itd.

na filmach nie wiem czemu ale ten pasek życia nad bohaterem jest mi bardzo trudny do odczytania nie tak jak w lolu ;d

1375207970-U250359.png

Opublikowano

To nie tak że lol jest łatwiejszy, po prostu wszystko dzieje sie szybciej, nie to co w docie, jak wróciłem do doty to to samo miałem... wszystko niby tak powoli, ociężale szło ale wydaje mi sie że obie gry są równie dobre, DotA 2 przebije I dote I lola jednoczesnie :P

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

W DoTę nie grałem, ale grałem w HoN-a. Całkiem niezły, ale że jestem przyzwyczajonym do LoLa to się nie mogłem przestawić. Podobają mi się dźwięki z UT(?) w HoNie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...