Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pyt] LoL a DoTa 2

kokszpodworza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słyszałem (widzialem w internecie) że te gry sa podobne.

Moglby mi ktos podac różnice? Na youtube widac ze mapa tez ma trzy aleje

Pojebna ta gra, kupujesz sobie osiołka i ci nosi kurwa itemy.

Krótko o DoTa

Opublikowano

gry sa zupelnie inne. wydawalo by sie ze znajac lola na wylot w docie sobie poradisz , gowno prawda dota jest 100x ciezsza niz lol. niema run masterow sum spellow czy darmowych tp do miasta. jest wiecej systemow np. runy pagorki drzewa itd. jezeli w lolu ci nie idzie to doty nie tykaj :P

Opublikowano

ale przeciez dota powstala chyba pierwsza wiec jak nowi gracze mieli sobie poradzic?

Krótko o DoTa

Opublikowano

Dota faktycznie jest trudna, ciężko i powoli sie gra... nie to co w lolu, łatwo i szybko.

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

No to ja się wypowiem. DotA nie jest na nubków ;) W Docie nie masz jakiś nędznych zarośli - masz drzewa w których możesz się ukrywać itp. W Docie nie masz 100% na krytya. Jest tylko 1 item który daje możliwość krytów (Właściwie 2, ale z 1 robi się 2). W Docie na udaną wygraną linie jest lasthit. Im więcej lasthitniesz i deniedniesz (dobijesz) swoich creepów, tym wrogi bohater na lini będzie miał mniej expa. W Docie nie ma "kupywania postaci". Masz 107 postaci które możesz od razu wybrać. W Docie liczy się skill, nie ma żałosnych Flashy, Exhaustów itp. itd. Ogólnie zapraszam do ściągnięcia Warcrafta, ściągnieciu Gareny i Doty i spróbowaniu zagrać. Jeżeli ktoś sądzi że DotA i LoL są podobne to się myli. LoL jest wiele łatwieszy. W LoLu jest napierdalanka, w Docie skill. Dziękuję. Wasz wierny gracz Doty Dj ;)

he?

Opublikowano

hmmmm... ^.- czyli są takie same postacie?

Nie. Jest 107 postaci, a każda jest inna.

Zagraj w Dotę, zobacz o co chodzi z kurierem. Tam nie masz reccala że sobię wracasz jak nie masz HP, Many. Proszę. Zagraj w Dote 1 lub Dote 2 jak wyjdzie i się przekonasz czy ten twój "osiołek" jest bez sensu.

he?

Opublikowano

zagraj Heroes of Newerth to podróba lol'a gram od wczoraj i dalej lamie tam mana kończy się co combo a nie siedzisz na lini przez 20 minut

powiem strzeże lol mi się podobał ale kiedy zagrałem w dote 1 zmieniłem zdanie

P.S Jakiego trzeba miec warcrafta zeby pograc w dote? po dawno nie gralem

Opublikowano

@dj

moglbys mi napisac dokladnie takie krociótkie recenzje kazdej gry ktora napisales? Teraz siagnalem wolf team (FPS) ale dote tez sprobuje jak nie dam rady wroce na lola

@edit

dota 1 jeszcze jest? I gdzie gra wiecej pl? albo gdzie wy gracie?

Krótko o DoTa

Opublikowano

zagraj Heroes of Newerth to podróba lol'a gram od wczoraj i dalej lamie tam mana kończy się co combo a nie siedzisz na lini przez 20 minut

powiem strzeże lol mi się podobał ale kiedy zagrałem w dote 1 zmieniłem zdanie

P.S Jakiego trzeba miec warcrafta zeby pograc w dote? po dawno nie gralem

Warcraft 3 RoC + Warcraft 3 TFT patch 1.26a. + Program Garena + Mapa Dota ;)

@dj

moglbys mi napisac dokladnie takie krociótkie recenzje kazdej gry ktora napisales? Teraz siagnalem wolf team (FPS) ale dote tez sprobuje jak nie dam rady wroce na lola

@edit

dota 1 jeszcze jest? I gdzie gra wiecej pl? albo gdzie wy gracie?

Ja z kumplami jak i ponad 20 tyś ludzi gramy na Garenie. Recenzji Ci nie będę pisał bo mi się nie chce ;)

he?

Opublikowano

Wypierdalaj z tym, dota x10000 lepsza niż lol, i to nie osiołek tylko kurier dzięki któremu mogę siedzieć na linii nawet przez całą grę...

Opublikowano

@up Garena prywatny serv zeby za darmo bylo

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

@Up

Niestety nie ma Polskiej wersji.

Nie wiadomo kiedy wyjdzie, ale już niedługo.

Dota 1 - Mapa do warcrafta

DotA 2 - Jeszcze nie ma . :)

he?

Opublikowano

Posty niektórych są po prostu bezsensowne .. Grałem pierwsze w Dote 1 ,a w LoLu wyszedł ze mnie jakiś gracz więc skill w LoLu czy w Docie jest bez porównania. W Docie podoba mi sie to , ze jestes zdany na siebie. 0 szczęścia masterków runek ..

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Czyli mówicie, że na tym garena jest za darmo ?:) Czy ta Dota jest podobna do WC3 RoC ? Bo jeżeli tak to w miarę warcraft mi szedł, kampanie całe przechodziłem bez oszukiwania to może bym spróbował sił.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Dota jest trudniejsza tak ale jak ktoś mówi że w lolu nie trzeba mieć skilla to pewnie jest kimś przez kogo wpadamy w EloHell

@up

Jest wielka różnica w kampanii walczysz wojskami farmisz golda z kopalnii a tu musisz grać z głową masz 1 hero mogą cie łatwo zabić ludzie jeżeli trafisz na ogara przez całą gre możesz mieć 0 g

Chcesz pograć w lola albo w mt2?

Dodaj mnie na skype: Neji143

League of Legends:Psycho Attack

Opublikowano

W LoLu potyczki są bardziej widowiskowe, kolorowe i baśniowe.

Prostsze, mniej złożone. Na zwycięstwo składa się mniej czynników niż w Docie.

ALe ja wolę LoLa, lepsza grafika jak dla mnie no i ogólnie bardziej mi sie podobają rozrgywki. :)

Opublikowano

to ja juz nie wiem

jest ta DoTa 2 czy nie

bo na filmikach jest a mowicie ze nie ma

Krótko o DoTa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...