Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kim zacząć grę?

Xerio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej jestem nowym graczem w RoM a właściwie dopiero ściągam clienta (mam 80%)

Poczytałem o tej grze i mi się spodobała strasznie, Grałem 3 lata w metina, bardzo krótko w WoW, 1 miesiąc w 4story i 1 dzień w mythos, Zawsze interesowały mnie postacie związane z magią nie chce Wojownika itp, Więc kim mam grać magiem, kapłanem czy kim? Chodzi mi o to bym mi nie było trudno jak mam rozwijać dana postać itp od czego zacząć jak zarobić itp. Dziękuje z góry za ODP ;)

P.S chodzi mi bardziej czy grać kapłan/mag, mag/kapłan, druid/mag czy mag/druid

sygnature.png

Opublikowano

Przeczytaj mój temat człowieku tam masz wszystko !!!

Każda postać jest łatwa tylko zależy co cię interesuje w moim temacie wszystko jest opisane link masz w mojej sygnaturze poniżej !!!!

Zanim ktoś napsze bezsensowny temat i zaśmieci forum niech dobije na mój temat bo ja specjalnie go napisałem by wszystko było jasne.

To sie dotyczy każdego użytkownika mpc-forum

Rozumiem że ja pisze 3h temat po to by za chwile 10 osób napisało temat pod nazwą

-Jaka postać jest dobra

-Kim zagrać

-Kto mi wytłumaczy o co chodzi w tej grze.

http://www.mpcforum.pl/topic/453035-tut-klasowy-i-odpowiedzi-dla-pocztkujcych/

I ten temat nie jest tylko dla początkujących

W nim są zawarte różne news odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania.

Wytłumaczone jest wszystko-

od wyboru klasy po ulepszanie przedmiotów i fabułe gry

-Jestem habilitowanym profesorem,magistrem, który nie umie zawiązać sobie butów.

-A ja jestem technikiem który daje ci prace.

Opublikowano

Ale to nikt nie podejmie za ciebie tej decyzji.W moim temacie opisane są postacie w czym jaka jest dobra jakie polączenia itp/itd.

Jak ci już powiedziałem każda postać jest dobra.I w miare łatwa w opsłudze różnią się jedynie skillami i tym co jaka postać może nosić a czego nie

Jeśli chcesz być bardziej magową postacią[leczącą i buffującą bież kapcia(kapłana)albo druta(druida)] jeśli natomias chcesz być postacią

która również jest postacią magową ale specjalizuje się przede wszystkim ataku to bież maga!

teraz ci streszcze-

-Mag ma perfekcyjne skille obszarowe atakuje kilku przeciwników naraz z daleka a charakteryzuje się tym że przeciwnik ginie nim zdąży do niego dobiec

-Kapłan ma perfekcyjne skille leczące i chodź ma praktycznie 1 skill atakujący i dwa takie pośrednie to praktycznie dobrze rozwnięty kapłan działa tak że te obrażenia

które zada ci przeciwnik, regenerują się....Jest to najlepsza postać lecząca w grze i nie tylko dla siebie ale i dla drużyny.Jego buffy nie tyczą się jedynie leczenia ale i

-Druid ma minej skilli leczących od kapłana ale więcej buffuw.

Kapłan oraz druid potrafią wskrzeszać sojusznika ale zanim zabiją przeciwnika minie troche czasu.

Tyle decyzja należy do ciebie a co do tematu to w tej grze większość postaci to postacie magowe :)

-Jestem habilitowanym profesorem,magistrem, który nie umie zawiązać sobie butów.

Opublikowano

Zrób sobie kapcia/maga i możesz jeszcze na 3 rycerza żeby dłużej pożyć ;).

//nie podajemy reflinków

Opublikowano

Tylko jak już wcześniej mówiłem nie wiadomo czy mu sie to połączenie spodoba może on by bardziej chciał być dps a nie healem ;D

Opublikowano

Jesli koniecznie musi to byc postac Maga i jestes poczatkujacym graczem to polecam polaczenie mag/kaplan. Dosyc przydatne elitki, mozliwosc leczenia siebie oraz buffy.

Mag/druid moglby okazac sie silniejszym dps lecz druid jest dosc skomplikowana postacia i nie polecam jej na poczatek, chociazby ze wzgledu na tylko jeden skill leczacy.

Zreszta zawsze mozesz zrobic 3 klase, a wtedy wziac np. mag/wojownik, mag/lotr lub mag/zwiadowca, ktore sa dobrymi dps'ami. :)

0178c530b05a57b14d3d3a868a.png

Rycerz, Zwiadowca

[suicide] =Cath=

Full RoM <-- DONE

<< KONIEC GRY >>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...