Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lexalia [PL][Dedyk]

Kurlz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Syf a Kurlz lepiej żuć tą robotę bo twój team zawsze coś spierdoli...

Tak samo było z Akaint.

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer dno i wodorosty, czekałem do 12:10 na start następnie start o 13, a na końcu o 14 i masa jeb... bugów zero eQ na start. GM sobie robi jaja na czacie ... Zal serwa i tyle proponował bym usunąc ten temat z MPC forum. Pozdrawiam.

Opublikowano

Serwer dno i wodorosty, czekałem do 12:10 na start następnie start o 13, a na końcu o 14 i masa jeb... bugów zero eQ na start. GM sobie robi jaja na czacie ... Zal serwa i tyle proponował bym usunąc ten temat z MPC forum. Pozdrawiam.

Popieram tylko że ja czekam od 11:00 .........

Opublikowano

Hahaha z akaint nie wyszło zrobiłyście nowy serwer.

Żałosne!

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

Syf a Kurlz lepiej żuć tą robotę bo twój team zawsze coś spierdoli...

Tak samo było z Akaint.

i jeszcze badara maja w teamie haha nie moge ;d co start serwer przekładał od 2 miech i w końcu chlopak sie poddał ; ) Badar jestes kompletne duze 0000000000000000000000000000000

Opublikowano

@ jugas221 po 1 to nie jest 2 serwer Akaint po 2 to Kulz (rozwalił) Akaint po 3 na nasze szczęscie mamy wszyskie pliki Akaint po 4 na AKAINT nie było zadnych ataków DDoS:) to takie małe wyprostowanie do tego co tu się dzieje:). Po 5 bez Kulta szybciej postawimy serwer to taka mała zakała serwerów. Pozdrawiam

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Przed chwila MOD na czacie napisal ze pier**** ten serwer... Wiec jednym slowem kolejny niewypal...

Szkoda takich ludzi...

A ten kurlz czy jak mu tam... to naprawde zakala serwerowa...

PedroAnglia_euw_107_2.png

Opublikowano

Serwer wielkie Dno !

Zapraszam na Akaint, wielkie otwarcie jutro (06.02.2012) ok. godziny 14:00 - 15:00 !

Nazwa serwera Akaint będzie zmieniona na inną !

Moje konto na YouTube:

YouTube.com/User/reeZuGaming

mca.png

Opublikowano

@Up dokłądnie. Aktualnie czekamy na nową maszyne wszystko mamy dopracowane serwer Akaint wyjdzie pod inna nazwą . Prezke zoabczycie niebawiem:). To tyle narazie na ten temat. Tak jak obiecałem ten serwer juz nigdy nie wstanie 26% bazy jest nasze. Pozdrawiam

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Dziękuję my robimy Akaint pod inną nazwę Kurlz ,JaspeR chuj wie jak Ci tam jesteś zwykłym gynojkiem góra 15lat. Nikt Akaint'a nie rozjebał sam padł .

Będziemy najlepszym serwerem tej wiosny nadchodzącej nie zawiedziemy.

Pozdrawiam Trzymajcie kciuki

1331059428-U215643.gif

Tyle się namęczyłem ;x

kierzek rlz ;333

Opublikowano

Szczerze nie mydl mi oczu ;>

Jesteś wtyką każdy o tym wie ;.d

A śmierdzą jedynie serwery ,w których byłeś w Team i powiedz czemu one popadały ?

1331059428-U215643.gif

Tyle się namęczyłem ;x

kierzek rlz ;333

Opublikowano

Jak klient by fast ( który został wstawiony do naszego użytku) to są pliki serwerowe to ja będę święty ALOJZY hahahhaa

Opublikowano

W ten właśnie skromny sposób Kurlz stałeś się błazne MPC <333

Chcemy jeszcze masz jeszcze jakieś magiczne sztuczki w zanadrzu ?

1331059428-U215643.gif

Tyle się namęczyłem ;x

kierzek rlz ;333

Opublikowano

Kurlz wielki z CB. hardcor

Fast udostępnił to więc możesz sobie poklaskać.

Furia : Racja nie współpracuj z Kurlz'em

1331059428-U215643.gif

Tyle się namęczyłem ;x

kierzek rlz ;333

Opublikowano

Hej Kurlz, widze, ze chyba najbardziej rozsądny człowiek z Ciebie ,czego nie można powiedzieć o teamie Akaint niestety;/. Napisz jak coś ciekawego będzie się zapowiadało, z chęcią zawitam na Twoim servie z przyjaciółmi. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...