Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lexalia [PL][Dedyk]

Kurlz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam. No chyba, że ktoś chce stracić dwa dni na expieniu robieniu eq a potem restart- śmieszne. Serwer nie jest nowy tylko po prostu nie wypalił i teraz pewnie też nie wypali nie ma się co łudzić!

Opublikowano

Tragedia a nie server, co chwile ogłaszane jest, że ON a nie jest. A jak już włączą to jest na pare minut i znów off

229401491222156497913.gif

Opublikowano

@232 Nie zagrasz bo ten serwer nigdy nie powstanie:P a przekonacie się o tym obiecuje:P

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

@Sebus7 mszcze się dlatego bo ta piz.... Kulz powiedzmy ze rozwaliła Akaint:P ale nie udało mu sie bo mamy całą kopie serwera teraz tylko nowy hosting i serwer na dniach powstanie:P a tego serwa nie przestaniemy atakować. Pozdrownia z Kielc:P

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF SYF

Zero ogarnięcia i informacji pełno bugów zero eq na start

Czekałem kiedy powiesz mi
Że jesteś dla mnie, jesteś ze mną, że ja i Ty
To coś, co jest na pewno, że jest naprawdę
Że to co było między nami wciąż jest i wciąż jest ważne i…

Opublikowano

Ludzie zrozumcie ze ten serwer juz nigdy nie powstanie!!!!!!! NIGDY

Opublikowano

Serwer wystartowal i kolejne bugi ... eq rozdawane na start dla wybranych reszta musi psy bic golymi piesciami bo nie sa wgrane questy . Piekne poczatki gry hahahaa . HA lub ktos 'rozgarniety' z team dal wszystkie bossy na poczatek miasta wraz z metkami ktorych nikt nie moze ubic . Bossy lataja po calym m1 i zabijaja graczy nie wiem w jakim celu jest to dawane , dla zabawy hmm moze tylko nie wiem kogo . Najgorszy serwer jaki widzialam odkąd gram w metina .

glitterfy1000908T528D32.gif
Opublikowano

To widze ze to cos nie ruszy juz ?

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

do godziny 14 8% bazy było juz nieczynnej teraz jest 17%. Nie rozumiem po co ten serwer jeszcze próbuje wstać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...