Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZoomHack by Geoning

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raval czemu miałby nie wstawiać ?

Jeżeli potrafi coś takiego zrobić i chce się tym z nami podzielić to nie mam żadnych zastrzeżeń przeciw temu.

Przypominam to jest forum o cheat-ach.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up Nawet jak ktos potrafi to zrobic to sie raczej tym nie podzieli, nawet nie wiem czy cos takiego jest. Tylko zastanawiam sie jak na YouTube robia ze maja mapke odkryta w filmach z MapHackami. Ale jeszcze dobrego dwnl nie znalazlem, bo wszedzie jak daja na uploady to trzeba wysylac te zalosne SMS'y

Opublikowano

@Geoning Taki offtopic : Znasz lub znajdziesz pliki w których są przedmioty proponowane i zrobisz jakiś skromny programik do ich podmiany , bo wielu osobom przydałyby się własne build'y w proponowanych :P

Opublikowano

@UP

Też niedawno o tym myślałem, to by było bardzo wygodne, zwłaszcza jak od razu po recallu musimy szybko wrócić na linię i nie mamy czasu na szukanie itemów w drzewku.

Wydaje mi się, że nie byłoby trudne zrobienie czegoś takiego.

Ponadto jeszcze jakieś hotkeye do zakupu potionów.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Widac ze slabo znacie to forum

www.mpcforum.pl >>> LoL >>> Tutoriale >>> i poradnik razora Edycja klienta gry czy jakos tak

Pojebna ta gra, kupujesz sobie osiołka i ci nosi kurwa itemy.

Krótko o DoTa

Opublikowano

Owy program istnieje, zowie się Rec. Items Changer. Jest on w dodatkach przy instalacji clienta "ace". Program można wyciągnąć lecz nie wiem czy odnajdzie folder z grą na normalnym cliencie od Rioyu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...