Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZoomHack by Geoning

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedokońca, ponieważ mój hack dezaktywuje bariere max. oddalenia. Inne tego typu mody/trainery zmieniają wartość. Jeżeli kiedyś bedziecie mieli crasha, dajcie Don't Send

@Edit.

Możecie mi wyjasnić na czym polega Autopick ?

Z tego co wiem: auto pick to takie coś, co automatycznie wybiera Ci postać w pierwszej sekundzie, żeby nikt nie zajął.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niedokońca, ponieważ mój hack dezaktywuje bariere max. oddalenia. Inne tego typu mody/trainery zmieniają wartość. Jeżeli kiedyś bedziecie mieli crasha, dajcie Don't Send

@Edit.

Możecie mi wyjasnić na czym polega Autopick ?

autopick , czyli natychmiastowe wybranie postaci tzn , masz sobie programik w którym wybierasz postać ( przynajmniej ja to tak kojarzę ) i wchodząc do okna wyboru championów od razu ci go wybiera , aby nikt ci nie ukradł ...

jak dla mnie nie ma sensu takiego czegoś robienie bo nie jest to aż tak przydatne i żadna postać nie jest aż tak op że każdy od razu chce nią grać

tak wgl proponuje zrobienie auto last hitów :D , to by było epickie , po prostu ustawić że kiedy minion ma tyle hp to ty atakujesz ale trochę by się gryzło

bo masz team fighta i rozwalasz miniony :P , ale jestem przekonany że da rady takie coś zrobić

NJxbd4x.png

Opublikowano

@up Pewnie jakimś klawiszem na klawiaturze włączałoby/wyłączałoby się bota, ale robienie takiego bota jest trochę bezsensowne, bo jak bot się zbliży zeby dobić miniona to możesz dostać od wrogiego champa. Lepiej lasthitować samemu, przy tym się uczysz, a nie, że bot robi wszystko za Ciebie.

Opublikowano

Można dostać bana, w końcu to bawienie się w klientcie gry. Ale najpierw cię muszą wykryć, żeby zbanować.

za wgrywanie sobie skinow nie dostaje sie bana a tez jest to grzebanie w klientcie
Opublikowano

@Geoning mam pytanko, czy zajmiesz się tworzeniem "ułatwień" (botów, hacków) do lola? -.- bo korzystałem z twoich cheatów do warrocka i byłeś jednym z najlepszych :) czekamy na więcej takich zabawek ;D

Opublikowano

@Geoning mam pytanko, czy zajmiesz się tworzeniem "ułatwień" (botów, hacków) do lola? -.- bo korzystałem z twoich cheatów do warrocka i byłeś jednym z najlepszych :) czekamy na więcej takich zabawek ;D

Do lola raczej jakiś większych "ułatwień" nie da rady zrobić.

Opublikowano

Mam pytanie troszkę nie na temat. Byłby ktoś w stanie stworzyć malutki programik który automatycznie po wyjściu każdego pacza zmieniał ustawienia clienta w taki sposób aby na polskiej jego wersji były podmienione nazwy itemków na ang oraz wszystkie dźwięki także na ang. Jest na forum poradnik do tego ale ciężko jest co pacz robić to od nowa oraz nie mogę sobie poradzić z dźwiękami.

Opublikowano

@up mysle ze sie da ze bd podmienial nazwy ale moga wyjsc bledy

@topic

pomysl dla geoinga

zrob taki programik (okienko) gdzie bd mial 3 zakladki :itemy , skille i 2 czesc itemow lub np na tanka wiecej zakladek. Taki pomoc do klienta nie trzeba bd zmieniac recommended item (moze zle napisalem)

Pojebna ta gra, kupujesz sobie osiołka i ci nosi kurwa itemy.

Krótko o DoTa

Opublikowano

Radzilbym sie nauczyć grac slabe trolle ktore takie cos tworza a drudzy co to sciagaja lataja takie osly i ciesza jape ze na hackach jada przydjzie co do czego to 0/10

Ach cr7 klekaj przed mistrzem Messim=)

Opublikowano

Zoom hack był już na oficjalnym forum lol-a , Administratorzy potwierdzają, że ułatkwia on grę, ale ludzie dowiadczenie go nie potrzebują, sami patrzą co chwile na minimapke i widzą czy ktos nie idze, BANA za to nie będzie, dozwojone jest używanie tego "dodatku". Inne hacki nie będą działać, ponieważ gra odbywa się NIE na naszym komputerze,Tak jak było np w Metinie, że wszystko moglimy pozmieniać bo gra odbywała sie na naszym komputerze,a na serwer szła tylko informacja o pozyccji i tym co robimy.

W LoLu nie da się nic zmienić, ponieważ cała gra odbywa sie na serwerach LoLa :P to by było na tyle.

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

Radzilbym sie nauczyć grac slabe trolle ktore takie cos tworza a drudzy co to sciagaja lataja takie osly i ciesza jape ze na hackach jada przydjzie co do czego to 0/10

Radzilbym sie nauczyc trollu że na forum sie nie spamuje i nie ciesz japy ze jedziesz po forum i piszesz takie posty :) 0/10

@topic

To można zrobić coś z FOG zeby cala mapka byla odslonieta? Jak uda ci sie takie cos zrobic ( jesli to mozliwe :D ) to prosze uploadnij a lubki poleca :)

Opublikowano

Co jak co ale do osob co to tworza to sie nie rzucaj.

On poprostu chce się doskonalić w programowaniu a że narzuca sobie cele cheatów do gier to inna sprawa

Pojebna ta gra, kupujesz sobie osiołka i ci nosi kurwa itemy.

Krótko o DoTa

Opublikowano

Czym to się różni od tego, którego ja dałem:

[url="http://www.mpcforum.pl/topic/399592-dlzoom-hack/"]http://www.mpcforum.pl/topic/399592-dlzoom-hack/[/url]

Opublikowano

Działa ja powinno , sprawdzone .

Lepiej by było gdybyś zrobił bota na refki :> lub do rankedów pickera do banów i zwykłego picka .

Opublikowano

Tylko cieniasy będą sobie ułatwiać gre w lola omg.

Ja rozumiem czitować w MMO ale w RTS ? Ludzie, litości.

Ta gra to jedyna w której chitowanie sie nie opłaca, bo psuje zabawe.

Opublikowano

@up Nie nabijaj sobie postow -.- Jak ci sie nie podoba to won z forum z cheatami.

Wyrażam tylko swoje zdanie na temat tworzenia chitów do gier typu leauge of legends.

Nie flame'ujmy.

Opublikowano

Ale ZoomHack diametralnie nie zwieksza szansy na zabojstwo, jedynie pomaga przetrwac ganki 5v1 co wg mnie jest dobre. Jakis straszny cheat to nie jest wiec nie narzekaj.

Opublikowano

MPCforum to forum o cheatach do gier multiplayer, skoro niewidzisz sensu, nie musisz zaglądać w tematy oznaczone w jakiś sposób, że to jest cheat, a tym samym powstrzymać się od krytyki.

Opublikowano

Przyda się ale proszę, nie wstawiaj odsłonięcia mapki jak być zrobił bo to już by była przesada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...