Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] GOA zbanowany

EPE

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Wtyki niestaty ;/ GMi i FMi w CA niestety za dużo po koleżeńsku robią... Masz wtyki w Nexonie to jesteś spokojny :> Nexon najlepiej zbanuje w grze i tylko piszą, że się ma na support pisać. Tylko po co?! Jak oni nie odpisują ludziom, których zbanowali (i to bardzo często niesłusznie). Do tego pierwszy raz widziałem, żeby ktoś dostał bana na perma na forum... A ja nic takiego tam nie zrobiłem. Nikogo nie wyzywałem, nie przeklinałem... Chcą mnie ucziszyć po prostu....

hehe no faktycznie

to załóż nowe acc i ciśnij ze spamem na forum że ban na AlterEgo jest niesłuszny itp

troche wyzwisk się przyda bo wtedy FM się tym zainteresuje :)

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hehe no faktycznie

to załóż nowe acc i ciśnij ze spamem na forum że ban na AlterEgo jest niesłuszny itp

troche wyzwisk się przyda bo wtedy FM się tym zainteresuje :)

ja nie mam zamiaru nikogo wyzywac ani tam spamowac ... mi sie bardziej wydaje ze jak by tam z 1000 osob napisalo ze ban niesluszny to by cos z tym zrobili :D

bo wszystkie tematy co zalozylem po 1 godzinie byly zamkniete

Opublikowano

L3xXuSeK ale mam nadzieję, że ty też w końcu bana dostaniesz, bo dwa reporty te co wysłalem kiedyś powinny starczeć. Najwyżej w tym tyg przypomne Nexonowi :D

Nie zapomnij, że osobiście pisałem do supportu i sprawa została wyjaśniona :) gdybym miał się czegoś obawiać to już dawno

grałbym na innym koncie B) B) a dobrze wiesz, że posiadam nie jedno :rolleyes: . Przypominaj, ja też od razu wstawię im to co odpisali mi wcześniej ^_^

a tak apropo ... zmieniłeś już MAC ? Wracasz czy idziesz grać w coś innego i jest to pewne ? Bo plotki chodzą na CA, że cisnąłeś na low acc na hakach :D <-- myślę że aż tak głupi nie jesteś. A może... <_<

sygnayr.png
Opublikowano

Heheh i to są włąśnie plotki :) Logi do, konta które mi przypisali, że było niby moje były prawie sprzed 3 lat :D Zalogowałem na konto kolesia co miałem się nx za gp wymienić, a że akurat frajer na hackach jechał to w moim acc trace to się znalazło ;/ Za jedno zalogowanie... Plotek o mnie to ja już dużo słyszałem na swój temat :D Niektóre mówiły o tym, że mieszkam gdzieś ponad 200-300 km od miejsca w którym na prawdę mieszkam, o tym, że używam hacków też słyszałem :D Dużo tego było. Sporo zazdrosnych polaczków i szwabstwo wypisywało dużo bzdur na mój temat i to oni wymusili na Nexonie tego bana niesłusznego.

Specjalista
Opublikowano

grałbym na innym koncie B) B) a dobrze wiesz, że posiadam nie jedno :rolleyes: . Przypominaj, ja też od razu wstawię im to co odpisali mi wcześniej ^_^

ta ospidali Ci wcześniej a GNitroM i tak może cię upie*dolić za tego black lunga

jak było z borkiem? :)

tego reporta miał nawet zamkniętego, a on otworzył go i go zbanował

Ale podskoczyłeś chociaż w rankingu :D

od razu na 1 miejsce :D w liście zbanowanych ^^

no to to trzeba Ci przyznać xD

@up pograj SnD na vicku to poznasz powiedzenie

Polaczki płaczki :D

i to się często sprawdza, nigdzie nie ma więcej wyzwisk niż na mix polu :)

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Aha no i oczywiście do CA nie wracam. Miałem i tak przechodzić do innej gry :) Arctic Combat w marcu wychodzi, nieźle się zapowiada :)

Do tego shitu po prostu nie ma po co wracać, Nexon po prostu na siłę próbował mnie z tej gry wyrzucić i im się udało.

Opublikowano

chłopak by zmienił sobie adres kart sieciowej MAC i dalej by grał

Nie.

Teraz nexon daje takie bany kosmiczne ze jeszcze nikt nie znalazł metody zeby sie odbanować zmiana ip/mac/id dysku/reinstall systemu nic nie pomaga

Ban tak jakby na komputer na innym komputerze moze wbic na konto ;)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

na konto już nie wbije na pewno na żadnym kompie. Też miałem bana i na zadnym kompie już nie wszedłem

Opublikowano

Nie.

Teraz nexon daje takie bany kosmiczne ze jeszcze nikt nie znalazł metody zeby sie odbanować zmiana ip/mac/id dysku/reinstall systemu nic nie pomaga

Ban tak jakby na komputer na innym komputerze moze wbic na konto ;)

loooool :D no to jakbym dostał takiego bana to idę na PC od brata w pokoju obok gdzie ma innego neta i mogę dalej grać ? -.-

Lekka porażka :D

sygnayr.png
Opublikowano

loooool :D no to jakbym dostał takiego bana to idę na PC od brata w pokoju obok gdzie ma innego neta i mogę dalej grać ? -.-

Lekka porażka :D

Masz racje nawet VediVeniVinci czy jak mu tam napisał

a co do odwolania w tickecie zwrotnym dostalem odpowiedz taka ze

moje konto jest caly czas aktywne i mam kupic sobie nowy komputer i grac

Jakbyś dostał takiego bana to bys mógł tak zrobić ludzie mają problem dostaja bany na komputer niewiadomo jaką część "czasami bany za nic ogolnie" a na innym kompie normalnie wchodzą na konto gdzieś te tematy znajdziesz gdzies na koncu 1 strony/początku 2 powinny być mozesz poczytac ;)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Problem w tym, że jakbym tego, że hardware bana dostałem 3 tyg temu nie napisał i bym grał Alterem na innym kompie to bym bana żadnego nie dostał. Ale widać uczciwośc czasem nie popłaca, 3 lata gry bez żadnych gówien i takie coś mnie spotkało :P Nagle wyszło, że Alter hacker haha :D A nigdy hacka nigdzie nie użyłem.

Opublikowano

tak bywa gdy nexson jest pazerny na kase ja mam generala 2 i już nie gram w ca bo sie nie oplaca zobaczcie ca usa tam jest zupelnie iny regulamin gry niz nasz czemu przeciez ta sama firma .ALTER PODAJ ICH DO SĄDU MOŻE ODSZKODOWANIE DOSTANIESZ

Opublikowano

Dobra, my tu gadu gadu, koleś dostał bana, odwołania nie podziałają, dziękuję dobranoc.

Nie widzę sensu trzymania tego tematu otwartego.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...