Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] GOA zbanowany

EPE

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

te nicki to są konta z których często otrzymywał gifty lub konta które się u niego na komputerze logowały

wyjdaje mi się że miał kilka permów za GP takich jak granat itp od farmerów na Game Anarchy

bo patrzyłem to te konta powiązane miały niektóre KD 5+ o.O

a niektóre poniżej 1

może dlatego ban

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawi mnie jedno ile wydał na to Ca :D:) to nexon zarobil se :D xdd

hehe :D Koksu może nexon nie chce by ktoś miał GOA :D? :D

siema to ja AlterEgo-

na nx wydalem 300zl zerowa strata

nie hakowalem

ban jest niesluszny ...

co do lexuska i tak masz bana bo 2 raporty masz odemnie na forum , a co do innych banow to w nastepnym czasie....

niestety na czas dzisiejszy nie moge wstawic raportow ...

Suspended Your account has been temporarily suspended. This suspension is due to end on 18 listopada 2285 18:36:54.

no zaskakujace jest to ze jako 1 dostalem tez bana na forum combata ...

no ale jak juz pisaliscie polak potrafi :D

a co do tych acc powiazanych to dobrze chyba wiecie ze to nie moje acc

z tego co wiem to acc skraby44 zawazylo na moim banie

a rada do was jak nie chcecie dostac bana to nie logujcie na czyjes konta ..

tylko tyle , ja zalogowalem i tak to sie skonczylo ..

do combata oczywiscie nie wruce juz od dawna mowilem ze to jest komercja

te nicki to są konta z których często otrzymywał gifty lub konta które się u niego na komputerze logowały

wyjdaje mi się że miał kilka permów za GP takich jak granat itp od farmerów na Game Anarchy

bo patrzyłem to te konta powiązane miały niektóre KD 5+ o.O

a niektóre poniżej 1

może dlatego ban

a co do ciebie to tak jak mowie te konta nie byly moje

a i nie wiem po co mi by to bylo skoro mialem 15 permow i 2.6kk

nieznasz mnie nie pisz prosze cie

Moim zdaniem nie pozostało mu nic innego jak iść i się powiesić ....

Ten czas i kasę co on wpakował już nie odzyska .

nie jestem toba ... piersze co jak zobaczylem bana to sie rozesmialem i tylko tyle , jest to dlamnie smieszne troche zeby za 1 zalogowanie sie na koncie ktore dostalo po roku bana dostaje sie bana ....

@UP

Grałem kiedyś z tobą Eliminacje :)

Pamiętam Cię, to ty tak ze specem + turetami campiłeś

haha GZ.

@ToP

Nie dość, że stracił rangę, to jeszcze niezłe pośmiewisko z siebie zrobił :D

nie wiem o jakim posmiewisku mowisz ....

no ale jak juz mowisz ze hakowalem to powiedz mi czemu jako 1 gracz dosalem bana na perma na forum ......

prawda jest taka ze ban jest niesluszny a takie nooby jak ty wierza nexonowi ....

z tego co ja wiem duzo jest takich osob jak ja o ktorych nexon sobie przypomina po latach ....

taka jest prawda bo za wbicie goa w tej grze dostalem tylko medal i tylko tyle ....

nie mowie ze powinienem dostac jakies pieniadze ale bron symbolicznie na perma powinna byc a nie jakisz szit typu m16a3 champion ....

smiech na sali wlasnie z tego pazerstwa nexon jest znany ...

popatrzcie sobie na exenty ... tylko nastawione na kupywanie nx ...

Oo dziwie się tylko że dostał ban za logi a nie za plvl'ing ;)

a co do plvl raczej tego nie robilem a zreszta nie wiem jaki plvl masz na mysli bo w tej fajnej grze plvl to tez naciagane powody zeby ktos bana dostal

Dlatego nie gram już w tą syfiastą grę...

mogles mi powiedziec jak zaczynalem zebym nie gral :D

I bardzo się z tego cieszę że dostał bana xD

Gościu jest po 20 a płacze jak dziecko gdy przegra :x

nie po 20 to raz

a dwa jak bym plakal to by mi łzy z oczu lecialy

tyle do ciebie ....

a co do tego twojego cieszenia ciesz sie ciesz ale najpierw sie zastanow czy ban byl sluszny .....

Przeczytaj dokładnie, pisze że napisał odwołanie i mu wtedy główne zbanowali.

Ciekawe za co go zbanowali...

a co do odwolania w tickecie zwrotnym dostalem odpowiedz taka ze

moje konto jest caly czas aktywne i mam kupic sobie nowy komputer i grac

Opublikowano

To jest jakaś teoria ale czemu niby za to ban przeciez nie jest to zakazane ^^

a co do odwolania w tickecie zwrotnym dostalem odpowiedz taka ze

moje konto jest caly czas aktywne i mam kupic sobie nowy komputer i grac

To jest nexon mozna sie na nim poznać równierz na takim przykładzie kup sobie nowy komputer śmieszne ale prawdziwe

Czyli tak jak myślałem wydaleś od 10-100 euro ;)

Mi by tylko było szkoda czasu.

A jak ktoś wyżej napisal " A ktoś cheatuje i gra dalej"

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

To jest jakaś teoria ale czemu niby za to ban przeciez nie jest to zakazane ^^

Taka teoria, że zalogowałem jeden raz na konto skraby44 na dosłownie minutkę i jak widać powiązano mi te konta... A inne konta typu jakiś Arshavin to pierwsze widzę... Może od tego kolesia co skraby44 miał i zbanował je też mi powiązali.

No i niestety polityka Nexona jest do bani. Ktoś kto hackuje od początku gry na VIP szmacie lub na teksturkach nie jest banowany... Do tego gdybym miał jakieś wtyki w Nexonie jak niektórzy to jestem pewny, że nie próbowaliby mnie nawet sprawdzać, ale cóż komuś kto ma wtyki w shitsonie nie spodobało się, że pierwszym PL GOA byłem ja. To jest właśnie to nie używać hacków i dostać bana jak zwykły hacker... Do tego brajan PL FM podał mi ścieszkę do hacku, który znajdował się niby na moim kompie z nazwą użytkownika "Dom", a akurat ja takich nazw użytkownika nie robie ^^ I do tego na dysku C o.O Żałosne :)

Specjalista
Opublikowano

@up: no nie wiem czy to Ty

gadałem z tobą jak graliśmy eventowe QR i pytałem o acc na forum, powiedziałeś że musi się ktoś pod Ciebie podszywać

bo zapytałem czy na serio prosiłeś o wycene acc na forum :D

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Wiele osób próbowało mnie robić tak w grze :P Ale po co miałem się przyznawać? Żebym wyłapał bana? Napisałbym, że to ja i byś mnie zgłosił :) Proste :D

Jeśli nie masz pewności, że to ja to zapraszam na tsa :P Lub może chcesz moje fotki z gry? Parę tys zdjęc jest :D

Bywalec
Opublikowano

A jak ktoś wyżej napisal " A ktoś cheatuje i gra dalej"

Zgadzam się z tym. Porownać do tego przykładu można np. Ktoś pije sobie ale nie za często i ma problemy z wątroba itd. A są dziady co piją dzień w dzień 4 litry i nic im nie jest. Sku*wysyny żyją i nic im nie jest a biedni ludzie umierają.

@EPE

Ja też coś nie wierzę, że to on o.O

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Niektórych posty są śmieszne.Piepszycie głupoty a gówno wiecie o nim.(Pozdro dla was)

Ale to zle ci nexon napisał bo na stronie jesteś BLOCK ^ ^

Opublikowano

Wystarczy.. Wierze

Czyli teraz możesz wysłać prezent do nexona:

4j4y9h.jpg

tylko nie wiem jak im napisac ....

dali mi bana na forum na perma , widac mieli cos na sumieniu

a na support to jak napisalem tak do dzisiaj nie mam odpowiedzi ....

no widac nexon nie wie jak traktowac ludzi

oni tam tylko wiedza jak traktowac portwele osob grajacych , taka jest prawda ...

Niektórych posty są śmieszne.Piepszycie głupoty a gówno wiecie o nim.(Pozdro dla was)

Ale to zle ci nexon napisał bo na stronie jesteś BLOCK ^ ^

ale ja mialem bana juz 27.01

Bywalec
Opublikowano

tylko nie wiem jak im napisac ....

dali mi bana na forum na perma , widac mieli cos na sumieniu

a na support to jak napisalem tak do dzisiaj nie mam odpowiedzi ....

no widac nexon nie wie jak traktowac ludzi

oni tam tylko wiedza jak traktowac portwele osob grajacych , taka jest prawda ...

Wydałbyś 10000zł na nx'y to byś napewno nie dostał bana!

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Bywalec
Opublikowano

BLOCK (21.06.2039)

Poczekaj te jedyne 27 lat i dalej będziesz cisnął... Chociaż na perma to mi nie wygląda. Coś sie nie postarał stary i głupi nexonik.

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

BLOCK (21.06.2039)

Poczekaj te jedyne 27 lat i dalej będziesz cisnął... Chociaż na perma to mi nie wygląda. Coś sie nie postarał stary i głupi nexonik.

no a na forum to za jakies 250 lat sie spotkamy :D

a tak na serio mam wyj***** w ta gre ,po tym jak dostalem bana przekonalem sie ze na stanowisko FM/GM przyjmuja idiotow

w CA mnie juz nigdy nie spotkacie , juz i tak inna gre mialem na oku :D

Bywalec
Opublikowano

Na forum to miej wyje*ane. Ja tam nigdy nie sie nie udzielałem nie udzielam i nie bede udzielał. Chyba, że niesłuszny raport na mnie będzie. Pograj w bf'a albo cod'a. Tam chociaż bana nie dostaniesz ;). Jak będziesz grał czysto.

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Na forum to miej wyje*ane. Ja tam nigdy nie sie nie udzielałem nie udzielam i nie bede udzielał. Chyba, że niesłuszny raport na mnie będzie. Pograj w bf'a albo cod'a. Tam chociaż bana nie dostaniesz ;). Jak będziesz grał czysto.

gram w mw 2 i czekam na arctic combat :D

Bywalec
Opublikowano

Ja też gram ale na alteriwnet ^^.

Dobra koniec offtopu bo % pewnie poleca.

Temat do zamknięcia raczej bo spam sie robi.

Pisz najlepiej na pw czy cuś. Bo spam to źle

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Specjalista
Opublikowano

No to co może na ts'a wbijecie ? :D

http://imageshack.us...batarms179.jpg/

macie , wystarczy ? ^^

no dobra

ale możesz mieć konto na takim forum

za same posiadanie konta nie ma bana

wtedy sprawiałeś wrażenie takiego przekonującego (whisper)

to jeszcze powiedz jak Turambar_ się teraz nazywa (na pw najlepiej xD)

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Opublikowano

ee ja tez juz klade lache na te CA gralem w to gówno od samego poczatku na pierwszym koncie dobilem cpt3 i huj po jakims patchu mam buga na acc nie moge wejsc wyskakuje FAILED LOGIN EROR SERWER,teraz gram 2 acc mam prawie cpt5 i znudzilo mi sie te ciagle problemy z lagami,ciaglymi problemami z serwerami ,hakerami itp teraz zaluje ze przejebalem tyle czasu na tym gównie .

Opublikowano

No nie przypasowałem niestety komuś ;/ Oni tylko banują tych co chcą. Znam wiele osób, które mają bardzo nieczyste acc trace i jakoś grają sobie ciągle. Ale ja wiem, że Nexon sobie po prostu poleciał w kulki... Ban perm na forum dla mnie to chyba próba zamknięcia mi ust... Teraz oczywiście od paru dni nie dostaje odpowiedzi na supporcie, bo jasne po co..... Uwalili mnie teraz niesłusznie, zbanowali na forum i nie raczą już odpowiedzieć...

Plus te ich dopisywanie nie moich zbanowanych kont... Danie ścieszki do rzekomego hacka, który miał się znajdować na moim komputerze :D Po prostu śmieszne. Nie dość, że dysk C na którym po prostu nic nie instaluje, ani nie wrzucam..... Do tego użytkownik, który nigdy nie istniał na moim komputerze... Po prostu super :D

Opublikowano

No nie przypasowałem niestety komuś ;/ Oni tylko banują tych co chcą. Znam wiele osób, które mają bardzo nieczyste acc trace i jakoś grają sobie ciągle. Ale ja wiem, że Nexon sobie po prostu poleciał w kulki... Ban perm na forum dla mnie to chyba próba zamknięcia mi ust... Teraz oczywiście od paru dni nie dostaje odpowiedzi na supporcie, bo jasne po co..... Uwalili mnie teraz niesłusznie, zbanowali na forum i nie raczą już odpowiedzieć...

Plus te ich dopisywanie nie moich zbanowanych kont... Danie ścieszki do rzekomego hacka, który miał się znajdować na moim komputerze :D Po prostu śmieszne. Nie dość, że dysk C na którym po prostu nic nie instaluje, ani nie wrzucam..... Do tego użytkownik, który nigdy nie istniał na moim komputerze... Po prostu super :D

Co do stanowiska osób które przyjmują na gmów masz 100% racje. Rozwaliłem kolesia z nickiem 1ns3ct (nie ogarnięty koleś), po czym okazało się, że typ pracuje od 12 lat w komputroniku i zna się na pc jak mało kto oraz dodatkowo ma bardzo dobrą znajomość z gm'em. Wchodzę dzień później, ban permamently?! Pisałem do Nexona, nie odpisuje, nie ma żadnego reporta, nigdy nie miałem bana/raportów ani nic, hacków też nie używałem do żadnej gry.

ipo8ba.png

Opublikowano

Wtyki niestaty ;/ GMi i FMi w CA niestety za dużo po koleżeńsku robią... Masz wtyki w Nexonie to jesteś spokojny :> Nexon najlepiej zbanuje w grze i tylko piszą, że się ma na support pisać. Tylko po co?! Jak oni nie odpisują ludziom, których zbanowali (i to bardzo często niesłusznie). Do tego pierwszy raz widziałem, żeby ktoś dostał bana na perma na forum... A ja nic takiego tam nie zrobiłem. Nikogo nie wyzywałem, nie przeklinałem... Chcą mnie ucziszyć po prostu....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...