Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Wielkie Średnie w Zatrutym

Bazyleo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

x3 widziałem średnie 61 x2 w trucie i x1 w żalu na Diamondmt2 na Handlu nie szkle ale i tak takie cacko zobaczyć to m...

x

Opublikowano

Już parę razy widziałem takie średnie ale tylko na privach niemieckich ;D

gmhq5mn.png

Opublikowano

Już raz widziałem na privie niemieckim nawet 63%śr w bambusie ale i tak gratuluje wbicia takich bonów.

Opublikowano

Cieniutkie to jest leszczowe

Ja na divine world miałem zabójce ( najlepsza broń )

60Sr 20l 15 szycie 15 silka ;) Topowe a za PLN dostałem za niego 300zl :> Malo osob ma 50 sr a 60 to marzenie ;)

Pozdrawiam ; ))

MoutainMT2/Divine world

Nick:[GM]Flint/Mercutas

Lvl:250/180

Gildia:Teamowce/ZakonRycerzy

Profesja:Mental/BM

Opublikowano

max sr to 69%

na PL'u w markecie kiedys stal fms sr 63

Takie coś jest niemożliwe na PL, wystarczy zajrzeć do wiki i jest wzmianka ze maksymalne sr to 59%

Opublikowano

Heh sciema jak dla mnie . Przy takich sr wysokich . Um jest bardzo na - xD Tu jest prawie max sr wiec um moim zdaniem powinno byc 25+ albo cos kolo tego na minus. Cheat engine <-- to moje zdanie . Mozecie sie ze mna nie zgadzac ale przeciez kazdy ma swoje zdanie ;p

BUM

Opublikowano

Po pierwsze podstawowe max średnie to 61.

60% sr widziałem wiele razy na imetinie były z 3 itemy. Na plu też był jeden chyba.

Więc nic nowego na Hardcore miałem 59 sr więc wystarczy posiedzieć trochę na bocie to nic trudnego.

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...