Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RPG][Survi][Frakcje][Wojny][Areny][Non-Premium][Dedyk][24/7][0 lagów][40slotów] **MineWorld** [Poszukuje Adminów/modów]

litoman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu srv off ;x ?

71980847649594293132.png

"Na majku, ziom targam wszystko jak tajfun
z Hawajów, to flow jest pierwszą iskrą pożaru.
Idź stąd, nie czaruj. U mnie wszystko jest nice tu.
Mam to coś, BO Twój wzrost, to moje IQ."

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poniższa reklama jest cały czas w trakcie edycji / poprawiania. Serwer powstał kilka minut temu, bez wcześniejszego przygotowania. Chcemy pracować z Wami i dla Was. Dlatego liczymy na pomysły/komentarze.

mineworld.jpg

Nazwa serwera: MineWorld

Adres serwera: crpg.biz

Typ serwera: Zapowiedź/Beta/RPG/Survi/Gildie

Max. ilość graczy: 40

Administratorzy: Hades, Szlaga

Modyfikacje: Fractions, Essentials, WorldGuard, WorldEdit, xAuth, CommandBook, FoundDiamonds, NoCheat. W przyszłości więcej.

Strona serwera: Przekażemy Wam dane gdy tylko stworzymy podstawy.Mam nadzieję, że stanie się to już jutro (04.02).

Będzie to blog oraz forum.

Serwer Teamspeak: Także powinien pojawić się na dniach.

Opis serwera:

MineWorld - Czyli ogrom zabawy oraz przyjemnie spędzonego czasu w grze. Dodatkowo oznacza to profesjonalizm, dojrzałość oraz zaangażowanie Administratorów. W naszym składzie znajdują się tylko szczegółowo sprawdzeni i wyselekcjonowani ludzie. Dlatego nie musisz martwić się o bana/kicka za nic. Serwer powstał w przeciągu kilkunastu minut, by już móc oddać w Wasze ręce pole do gry. Na spawnie znajdziecie skromny budyneczek z instrukcjami na początek. Poza tym świat jest nie zabudowany. Mogą zdarzyć się niedociągnięcia, jednak obiecuje, że w przeciągu najbliższych dni wszystko poustawiamy tak, by działało należycie. Tak jak wspomniałem, dopiero uruchomiliśmy wszystko, dlatego nie ma jeszcze strony/forum/teamspeaka + innych miejsc, jak Arena PvP na Eventy. Wszystko oczywiście jak najszybciej postaramy się wrzucić.

W przyszłości zamierzamy zebrać ekipę na prawdę doświadczonych i ogarniętych ludzi, by wspólnie tworzyć najlepsze w kraju serwery Minecraft. Korzystamy z bardzo dobrej własnej maszyny hostingowej. Blog z newsami, kanał na Youtubie z let's playami, wszystko to jest w zasięgu ręki!

Na czym polega nasz serwer?

Jest to zabawa nastawiona na Frakcje/Gildie, czyli w skrócie, razem ze znajomymi tworzycie Gildię, budujecie dla niej zamek, walczycie z innymi, podbijacie zamki przeciwników.

Plus, oczywiście nie zapominajmy o elementach RPG, czyli nie ograniczamy się jedynie do zabijania przeciwników. Podziel się na role i razem z przyjaciółmi buduj osady.

Co jakiś czas zorganizowany będzie event PvP na Arenie, nagrody dla zwycięzcy będą ciekawe.

Pewnie macie rozbudowany system dotacji-Vip?

Rozbudowany? Tak, jednak nie w tym kierunku, co większość. Dla nas przede wszystkim liczy się Wasza dobra zabawa. Dopiero w drugiej kolejności liczymy na pomoc w utrzymaniu serwera. Będą specjalne konta VIP jak i inne nagrody za pomoc. Jednak nigdy nie będzie to coś w stylu : Zapłać a damy Ci diamenty itp.

Przykładem nagrody może być stworzenie działu Twojej Gildii na naszym forum lub informacja przez Administratora o rekrutacji od danej Gildii.

Regulamin serwera: Chcemy skupiać ludzi przychodzących do nas dla rozrywki, nie dla chamstwa. Obowiązuje nakaz kultury oraz poprawności gramatycznej na chacie. Nie tolerujemy wyzwisk, bluźnierstw, proszenia o itemki. Dodatkowo posiadamy pluginy ułatwiające wskazanie oszustów, czyt. x-ray, speedhack, multihack itp. Za złamanie regulaminu grozi kick / ban 24h.

Teraz sedno

By serwer mógł się rozwinąć poszukujemy także osób do pomocy w ogarnięciu wszystkiego. Administratorów/Moderatorów/Redaktorów/Newsmanów/Reżyserów (filmiki Youtube)/Moderatorów forum/Pomocników do pisania poradników o grze itp.

Uwaga! Co do Administratorów, podstawowy wymóg - pełnoletność.

Wszystkich ludzi chcących cokolwiek osiągnąć zapraszam do zgłaszania się na poniższy mail:

[email protected]

W mailu proszę o podanie swojego wieku, roli którą byś chciał pełnić oraz doświadczenia w grze/podobnej roli.

Wszystko chcę by działało profesjonalnie, zysków wiadomo - nie zapewnię. Jednak jeżeli dotacja pozwoli na utrzymanie serwera, resztę pieniędzy przeznaczę na skromne nagrody dla najaktywniejszych członków zespołu.

Moge być Adminem :>

Moge być tym adminem? :>

Opublikowano

Chyba wylączony jest bo mi nie idzie ;(

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

idzie wam ?

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

czyli co ? Pierwszy zajebis... serwer jaki widzę od 18 lat ? nie można zmniejszyć do .? 16 lat np

od 18 lat, jesli chodzi o administracje, a nie kazdego gracza
Opublikowano

nie wiem jak bug to gdy admin wejdzie chociaz watpie zeby bug a pluginy ktos napisal ze od 4 w nocy nie ma serwa to pewnie z pol godzinki

xxx

Opublikowano

Gdzie składać podania na WL ?

Jeśli tu to proszę dodaj mnie i mojego kumpla i brata.

Ja: men8

Kolega i Brat: Dresik1234 i BeriaL .

71980847649594293132.png

"Na majku, ziom targam wszystko jak tajfun
z Hawajów, to flow jest pierwszą iskrą pożaru.
Idź stąd, nie czaruj. U mnie wszystko jest nice tu.
Mam to coś, BO Twój wzrost, to moje IQ."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...