Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić wykiwać Adminów i dostać GameModa na serwerze!

S0NikX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Ostatnio na jakimś serwerze bawiłem się i wpadłem na genialny sposób aby go nabrać ,że mam Game Mode.

On myślał ,ze ja mam GameMode i potem chciał mi go zabrać i tym samym sposobem nadał mi game mode

a ja nabrałem diamentów. Teraz wam wytłumaczę jak wykiwać adminów na serwerze!

1. Ściągamy X-Ray (Podam wam link do wersji 1.1)

http://www.mpcforum.pl/topic/529303-dl-xray-11-daj/"]http://www.mpcforum.pl/topic/529303-dl-xray-11-daj/

W tej wersji możemy latać! i to będzie nam potrzebne ^^

2. Wgrywamy X-Ray i odpalamy grę

3. Szukamy jakiegoś serwera i wchodzimy na niego

4. Sprawdzamy czy jest administrator na serwerze. Mod nie ,bo oni często mają ograniczone prawa

i wam GameModa nie dadzą. Jak jest Admin to świetnie.

5. jest Admin! Piszemy na czacie "Kurcze Admin dlaczego jak podskakuje szybko dwa razy mogę latać"

- Czekamy na odp. pewnie z teleportuje i powie "Pokaż" przykładowo

- No to skaczemy najpierw pojedynczo nagle podskakujemy 2 razy szybko i wciskamy "F" i wtedy w x-ray odpala nam się funkcja latania lecimy do góry!

- Admin myśli ,że mamy GameModa ,bo w gamemodzie mamy tak ,że jak szybko podskoczymy 2 razy możemy latać :)

6. Mamy GameModa bierzemy to co potrzeba nam do gry Czyli kilka staków bloków diamentowych!

7.Następnie piszemy na czacie "Ej admin dlaczego mogę rozwalać bloki za hita?"

- On wtedy powie on ma przecież game moda i nam go wyłączy a my zadowoleni odchodzimy z blokami diamentowymi ^^ Najlepiej szybko zrobić drugie konto i przezucić tam nasze bloki diamentowe ,bo admin może się kapnąć.

8. Jak Administrator ma mało doświadczenia z grą nie skapnie się nawet co się stalo!

9. Cieszymy się grą! Powodzenia!

Rozkminiłem to z nudów mam nadzieję ,że tym samym sposobem wykiwacie adminów.

Pozdrawiam i liczę na drobną wdzięczność.

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
  • Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie nabierze sie bo wpisze /game mode 0 - wylączyc a /game mode 1 - wlączyc \ wiec wezmie to /game mode 0 ;p

Użytkownik od 18 gru 2011

Opublikowano

Właśnie nie dostaniemy gamemode skoro on zobaczy że latamy to coś jest nie tak więc wpisze /gamemode nick 0 i po sprawie :D

Opublikowano

Nie uda się nikomu ponieważ

Włączanie gamemode to /gamemode [nick] 1

A wyłączanie to /gamemode [nick] 0

Ja tak miałem to tak zakręciłem typa ,że mi włączył gamemoda :) uwierzcie da się ich wykiwać ^^ będziecie mogli latać na x-ray on wam wylaczy niby a ty mowisz ze dalej mozesz to bedzie kombinowal az wpisze komende na danie gamemoda i wtedy "o już nie mogę latać"

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Ja adminowi powiedziałem, że mam jakiś bug z gamemode i żeby mi spróbował go naprawić i zmienił gamemode z 0 na 1 :)) I byłem bogaczem i się wogule nie pokapał :DD

Opublikowano

Ja powiedziałem żeby mi wyłączył a on mi włączył i sobie latam na gamemode :D

Ja adminowi powiedziałem, że mam jakiś bug z gamemode i żeby mi spróbował go naprawić i zmienił gamemode z 0 na 1 :)) I byłem bogaczem i się wogule nie pokapał :DD

U mnie było tak samo :) Łatwo zrobić w konia administrację serwera :) Na MPCforum wszystko co daje jest testowane :D

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Fajne

:) !

Można trochę porozwalać serwerek xD !

Nie jeden się nabrał na to , łap like !

Napewno się przyda !

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

Po co oszukiwać ? z X Rey można szybko diaxy znaleźć

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Po co oszukiwać ? z X Rey można szybko diaxy znaleźć

Tutaj 5-10min kręcenia admina i masz full staków bloków diamentowych.

X-ray to też oszustwo!

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

ehhh jak ja widze u siebie gracza który lata odrazu leci ban a nie z nim rozmowa czy ma gamemoda co za ludzie nawet by nie zdążył do mnie nic napisać

Opublikowano

Ejj tulek o czyms zapomniales :) duzo osob wie o tym ze jest w xrey i innych cheatach mozliwosc latania i sie domysli ze probujesz wyludzic gamemoda ale jak tam chcesz to jest moje zdanie :D

• 2 miesiące temu...
  • 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...