Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić wykiwać Adminów i dostać GameModa na serwerze!

S0NikX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 rok później...
Opublikowano

Twój pomysł jest, że tak powiem  DO DUPY. Moja wypowiedź jest taka. Ja jestem włascicielem mojego serwa, a na moim serwerze by ktoś latał, odrazu by ban poleciał. Nie mieszaj komuś w głowie takimi głupotami. Wiesz co? Żaden admin by się na to...  NIE NABRAŁ !

Jeśli moja odpowiedź jest przydatna, daj like'a ! ;)

Opublikowano

Nikt się nie nabierze, wystarczy wpisać /gamemode 0 lub /gamemode survival i tyle, zresztą na większości serwerów jest blokada na latanie :P

Opublikowano

Szczególnie wyjdzie na takich serwerach,na których administracja ma po 10-11 lat :)

@fokus243 <-- jak chcesz o cos zapytać/pocisnąć/pokłócić się, śmiało :3

10/25/50/75/100/250/500/750/1000

Opublikowano

Wątpię że się uda na większości serwerów latanie jest zablokowane ;), zresztą admin musiał by być totalnym osłem żeby w to uwierzyć :) 

Opublikowano

Tylko wiecie o co chodzi?

Pisze że mam zbugowanego gm pisze gm 0 i nadal latam i admin nie ogar wpadł na pomysł dajmy gm 1 i wyłączmy i tak się nabierają (raz wbiłem na serwer pod nickiem viv0 a kolega minecraftblow pow. że pomagamy serwerom budować spawn info wywaliło serwer z wrażeń xD)

Opublikowano

Szczególnie wyjdzie na takich serwerach,na których administracja ma po 10-11 lat :)

Tak i to jest racja :D (Sam mam 10 lat xD) ale i tak ja bym też się nabrał ale napewno znajde serva na 1.8 z dzieciakami :D A najlepiej to jeśli administracja miała 7-9 LAT

Opublikowano

Ludzie kochani. Robaczki świętojańskie. Żal mi się Was robi. Ogarnia mnie smutek, gdy widzę co piszecie. Nie. Żaden administrator w to nie uwierzy. To nie możliwe. Ani ten który ma 21 lat, ani ten który ma 11 lat. Aby wyłączyć gm pisze się /gamemode 0, a aby włączyć /gamemode 1. Jak tu się nabrać? Nie ma opcji. Ani jednej.

Znalazłeś nasz post. Brawo. Gratulujemy. 

Masz jakieś zażalenie? Napisałyśmy coś z czym Ty się nie zgadzasz? Wytknij nam to. Kulturalnie. Lubimy miłe i sensowne dyskusje. 

Pozdrawiamy:

Głębinowe Pszczoły

Opublikowano

To może wypalić na serwerze dzieci, u których wiek administracji sięga max.12 lat, a sama administracja nie umie posługiwać się komendami ;p

Ale i tak propsy za pomysł ;)

Opublikowano

Wszędzie podajecie gamemode 1 albo 0 hmm a nie prościej jest zablokować tą komendę adminom??Po co mają nadawać gm komukolwiek??wystarczy też zmienić komendę na np.(pankracy 1 i 0) to pomaga nawet w przypadku przejęcia konta właścicielowi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...