Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dragoncraft][Dedyk][No-WL][27/7][RP][VIP][NO-PREMIUM]

chauwa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zostala dodana mapa survival

Brak mozliwosci przenoszenia itemow pomiedzy swiatem RP a Survivalem

Wylaczone home

Wylaczone LWC

Zeby odrodzic sie w swoim domu na mapie survival trzeba postawic lozko i sie w nim przespac cala noc, wtedy automatycznie bedziemy ladowac w swoim domku

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Serwer normalnie że tak sie wyraże cycuś .Tylko grać eventy co dziennie najbardziej mi sie podoba Ninja normalnie wymiata Pozdrawiam i polecam serwer warty uwagi

Opublikowano

mam pytanko czemu nie moge sie zarejestrowac wpisuje /register ******* i nie moge sie zarejestrowac

Jak pomogłem licze na Lajka!!!
Opublikowano

Nie moge sie zarejestrowac pierwszy raz wchodze na serwa a pisze że jestem zarejestrowany mój nick to Demro proszę to sprawdzić

y6eft.gif

Opublikowano

Witam

Zapraszam na serwer :)

Mark097 spróbuj teraz :)

Prosze pamietac, że kazdy moze uzyc tego samego nicku :P

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Od dnia dzisiejszego na serwerze wynajmuje się działki na 14 dni za 2000zl. Nie ma działek na zawsze. W zamian za to nie musicie stawiać tabliczek z data. Gracz ma obowiązek poszukać sam wolnej działki, jeśli jej nie znajdziecie prosicie o pomoc moderatora, administratora czy inna osobę wyższa ranga. Mozna posiadać tylko jedna działkę. To na ile dni ja wykupicie zależy od tego ile macie kasy. Obowiązek klikania w tabliczkę raz na 14dni, nie rzadziej.

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

baza starych nicków(9000) została zaktualizowana zostało okol jednego tysiaca i jak ktoś miał problem z rejstracja już nie powinno go być.

Podnoszę gdyż temat spadł na trzecia stronę :)

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Polecam serwer, kompetentna administracja, szybkie update‘y i miła atmosfera. Gorąco polecam! Nie żeby to wyglądało na tanią reklamę, ale serwer naprawdę dobry. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...