Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dragoncraft][Dedyk][No-WL][27/7][RP][VIP][NO-PREMIUM]

chauwa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktore budowle wklejone? Wszystkie budowane na serwerze.

Posiadamy 4 serwery w tym jeden dla budowniczych.

Żenada to oskarżanie kogos bez przedstawienia dowodów-brzydzę się takimi ludźmi .

Widze komuś zal pupę ściska :)

Autorzy prac od góry, budowane własnoręcznie.

Katedra -RAV3N,

Smok -MINIK_

Spawn drzewo z ss można znaleźć na yt podczas tworzenia, obecny spawn budowany przez RAV3N,

Koloseum -DANIELWOOD

Statek -PASIASTY I JA

Port - KETOV

Dziaki z ostatniego ss to działki vipow -sushi i orzech25.

Nawet jeśli jakaś praca(budowla) byla tworzona na wzor innej to zadna nie byla kopiowana tylko budowana na naszych serwerach.

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Bardzo fajny serwer 0 lagów w południe po 40+ osób ogarnieta administracja . Zapraszam naprawdę warto.

A co do budowli żadna budowla nie została wklejona wszystkie budowle są budowane na serwerze a jeśli jakaś budowla przypomina inną możiwe, że budujący wzorował się na niej a nie chciał zrobić identycznego. Aktualnie budowaniem zajmuję się ja (Rav3n) i minik_.

Serdecznie Zapraszam Z Nami Gra Się Nie Nudzi :)

VerginLP a ty mówiąc wszystkie budowle powklejany może sam nie potrafisz budować i mówisz o innych. Mam pytanie czy ty masz mózg wklejony od creepera? Bo mi się wydaję, że tak. Jeśli jeszcze raz powiesz, że budowle są pokopiowane to możesz mieć pewność na, że własnorecznie Cię zajebię.

Opublikowano

Wersja 1.2 juz jest na serwerze.

Aby zarejstrowac nowe konto w grze teraz trzeba podać dwukrotnie swoje tajne haslo /register <tajne haslo> <powtarzamy tajne haslo> np. /register motylek motylek

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

xxxxxx

rozwiązałem problem :)

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...