Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOCY] 40 zł z konta w 10 min 0_o ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh to zwaliłeś sprawe, ;f miałem tak samo kupić karte itd. ale mi babka powiedziała, że ten transfer dopiero przyjdzie po jakimś czasie i żeby dopiero wtedy korzystać z neta ;f mi ten net przyszedł dopiero 1grudnia (koma 10-15 listopad) Na necie w play jest napisane, że transfer jest przyznawany dopiero 1 każdego miesiąca( a niby mialem dostac po 2 dniach...) Żeby sprawdzić ile masz na komie transferu *111#>>Konto(1)Promocyjne MB(Nielimit)[4] i masz napisane ile tego tam masz. Tak btw. mam taką samo oferte i komę 39zł+250mb co miecha ale to i tak 9zł zabiera... ;f To gówno nie darmowe jest, poprostu pakiet ci aktywują. Też przenosiłem numer z ery 5zł karta :D. Mam wszystko identyczne jak coś jeszcze to napisz gg/pw odpowiem.

Wiadomość im na support wysyłałem, dlaczego nie mam transferu, i gówno odpowiedzi do tej pory nie ma(2miechy)

fs.png

Opublikowano

Mam takie jeszcze pytanie, czy w play MIXTura da się przekroczyć "abonament" ?

Tzn że przyjdzie mi jakaś nadpłata ?

A i czy transfer i kasa na kącie przechodzi na następny miesiąc ?

r718w5.png

Zapraszam

1-408464-350x20-171717-303030-000000-FFFFFF.png

tecza-1.gif

Pomagam z Minecraft'em na PW !

tecza-1.gif

Opublikowano

Life Is Brutal kiedyś za kilka stron poszło mi -53 zł na koncie ;)

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...