Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lexalia[PL][Dedyk]

XYZINFO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na tym serwie nie było strzał to ja chyba na nim grałem.

Tu był tylko 1 HA ;/. i nie mógł ogarnąć wystawił w shoop krwawe perły za 2kkk i nie umiał zmienić ;x.

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na moje to Strona nie działa prawidłowo i Pokazuję że serwer ON a tak na prawdę OFF nie mogę wbić ... Ściągnąłem serwera i nie można wbić OFF od ch1 do ch3

Opublikowano

Bezsensu, nie polecam. Zaczynasz grę a tu nawet broni dla swojej klasy nie masz na 1 lvl, u npc jej nie dostaniesz i jak tu grać.. : /

229401491222156497913.gif

Opublikowano

Hmm.. Coś się dzieje z stronką jak i z serwerem ;d Loguje mnie i wywala metka,a strona długo się ładuje

Opublikowano

Uhuhu . Serwer po prostu boski . Napewno wbiję . Zróbcie "Lunchera" więcej osób zagra na waszym serwerze ;|

boski? bug na bugu, po każdej "pracy technicznej" mającej na celu usunięcie bugów pojawiają się następne np. od 100lvl do 250 możesz expic w v2, exp cofa się w m1,m2

Opublikowano

NIE POLECAM do kitu administracja prawnie nie informuje bugi wieczne wylaczanie zamiast 2h to 6h trwaja poprawy bugu! i do tego event gdzie walna 30 metkow ze laguje cala oaza pelno ludzi na hackach co maja boty (stoi sam bije) NIE POLECAM!

Opublikowano

no i off :/

Jeżeli Ci w czymś pomogłem to proszę odwdzięcz się mi "Lubię to!"

Opublikowano

Server na początku czytania prezentacji zapowiadał się fajnie po czym spojrzałem na system ulepszeń broni -,- Masakra.

Nie możecie na przykład zrobić systemu ulepszeń z bojowy miecz-Śmiercionośne-Księżycowy(Tasak). Smocze noże-Bezduszne-Zabkowane. Partyzana-Pogromca-Miecz Diabła.

Dzwon nieba i ziemi-Hibiskusowy-dzwon szczęki smoka. Niebiański wachlarz-Wachlarz 8Tigramów-Leżak.

Miecz egzorcysty-Niebiański Miecz. Szpon-Brzegowe-Baron.

Zróbcie taki właśnie klasyczny system ulepszeń bo to co pokazaliście to chała ;x

Opublikowano

Szału nie ma z tym gp twoim kasaYouTube.

A co do serwera - całkiem, całkiem.

Dlaczego miałby być?To jest zwykłe GP nie robione na życzenie ;D

Rep

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...