Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lexalia[PL][Dedyk]

XYZINFO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

piszecie ze szybko 99 powbijali na 30 wbilem do v2 kilka spotów 54 zrobilem eq i do av2 szamani cofali expa ale po 75 juz nie 30min i jest 99 nie widze problemu

Opublikowano

Nawet sie reje sie nie da... jezeli nie zrobia reje i nie zrobia REST kont to sadze ze pelno ludzi nie bedzie gralo, bo ja napewno nie bede.

Opublikowano

sponsorqqq co ty mi tu piszesz nikt w 15min 99 nie wbił ja zaczynałem grac 2h po staercie i najlepszy był 85 dobilo 4 osoby 99 potem ja w 1.5h

Opublikowano

reje nie dziala..

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

widać gmów nie obchodzi serwer.. nie umieją rejestracji porządnie zrobić ?

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

serwer to najwieksze gówno jakie kiedykolwiek widziałem ; ) nie wchodźcie nawet : )

J*BAĆ J*BAĆ I SIĘ NIE BAC!

Opublikowano

majdix napisał:

-moby w red lesie biegną za postacią przez całą mapę, po zejściu z konia masz na sobie pół mapy mobów__________++++++> to mnie rozjebało;D

Jak na razie widze że same lipne serwery ciekawe czy wyjdzie w najbliższym czasie coś dobrego

super001.png
Opublikowano

Rejestracja nie działa na Lexalia.pl!@

Informacje na witrynie MPCforum.pl są podawane tylko w celach edukacyjnych oraz hobbystycznych.

Mój regulamin:

1.Zrobić coś porządnie.

2.Zawsze wszystko robie na czas.

3.Pomoge każdemu.

Materiały zawarte powyżej są objęte prawem autorskim. Ich kopiowanie, powielanie bądź rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Opublikowano

Najgorszy serwer metina. Tyle bugów nie widziałem na żadnym serwerze.

DT nie działa,

Nie ma dropu z metków

, cofa lvl, jeżeli nie jest się w PT

, 99 lvl wbiłem w 3 godzinki - od 35 lvl'a expiłem w grocie

. Na niektórych mapach z moobów nie leci exp np. w v2,

Dodatkowo niektóre mooby zabijają 1 hitem waląc po 150k +, gdy bony na hp wchodzą po 2,5k.

GM nic nie robi z bugami

Ciągle jest zatrzymywany serwer

W m1 jest straszny syf na ziemi

ulepszona broń ma 2k dmg

mooby w grocie prawie nic nie zabierają hp

NIE POLECAM TEGO SERWERA!!! JEŻELI NIE MYŚLICIE, ŻE NIE WIEM CO MÓWIĘ, TO SPRAWDZCIE W RANKING. MAM 99 LVL.

Opublikowano

majdix napisał:

-moby w red lesie biegną za postacią przez całą mapę, po zejściu z konia masz na sobie pół mapy mobów__________++++++> to mnie rozjebało;D

Jak na razie widze że same lipne serwery ciekawe czy wyjdzie w najbliższym czasie coś dobrego

taka prawda wszystkie moby agresywne które same atakują biegną za tobą cały czas i zadają obrażenia, z tego co wiem na normalnych serwach moby biegną tylko kawałek i "odpuszczają"

Opublikowano

Najgorszy serwer metina. Tyle bugów nie widziałem na żadnym serwerze.

DT nie działa,

Nie ma dropu z metków

, cofa lvl, jeżeli nie jest się w PT

, 99 lvl wbiłem w 3 godzinki - od 35 lvl'a expiłem w grocie

. Na niektórych mapach z moobów nie leci exp np. w v2,

Dodatkowo niektóre mooby zabijają 1 hitem waląc po 150k +, gdy bony na hp wchodzą po 2,5k.

GM nic nie robi z bugami

Ciągle jest zatrzymywany serwer

W m1 jest straszny syf na ziemi

ulepszona broń ma 2k dmg

mooby w grocie prawie nic nie zabierają hp

NIE POLECAM TEGO SERWERA!!! JEŻELI NIE MYŚLICIE, ŻE NIE WIEM CO MÓWIĘ, TO SPRAWDZCIE W RANKING. MAM 99 LVL.

zgadzam sie z toba w 100 % ogarnijcie tego serwa albo nie bedziecie mieli graczy ^^

Opublikowano

No fakt, bony przydałby by się maxymalne, bo BonuSSwicher już pracuje ^^

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

z rankingu wynika że max lvl to 99 jest kilka postaci z takim lvl'em i mają one 0 expa, a w prezentacji max lvl to 250 pozatym epickie bronie są na lvl 100+ - kolejny już błąd

Opublikowano

Tristram vs Lexalia będzie ciekawie ;]

Te nowe MT2 To jakieś gówno;/

Czemu All Serwery Startują w te zasrane piątki = Nie wiadomo na czym grać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...