Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Co kupić za 50 k nx?

jake345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamiast speca kup jakąś dobrą broń na perma, np M416 CQB, lub P90 TR. Za reszte kup czarne klucze, lub myst-n. Jak wyleci coś dobrego, to przedłuzaj renevalami.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ej nie chce zakładać nowego tematu ale ile NX musze zakupić aby kupić sobie speca na długo.. W przeliczeniu na złoty ile to wyjdzie ?? Dam like

viper na 30 dni jest za 7900nx a 8200nx kosztuje 43złote więc

30dni=43złote

60dni=86zł

i tak dalej u tak dalej

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Wiec tak. Chyba kupię slota (dla speca) Turreta i snajpe na perma moze arctic wolf?

Slota turreta pamiętaj żeby speca kupić xD Moj kolega z dawnego klanu kiedys kupil miniguna medkity slota itp a nie starczyło mu na speca :D.

Arctic wolf to zwykłe L96A1 z tłumikiem różnica jest taka że tłumik w L96A1 obniża ciut statystyki broni a tłumik w wolfie ich nie obniża.

AW to fajna snajpa ale boje sie że możesz jej na początek nie ogarnąć.

Zależy co lubisz grać Sniper only na Kill Creeku tutaj polecam Tpg-1 pro czy Sniper only (One man army) na junk flea wtedy preferuje L115A3/Dsr-1 subsonic/L96A1 Arcitc Wolf ;d

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Za 18K kup sobie M416CWB na perma bo teraz jest. A za drugie 18K giftnij mi M416 CQB na perma. Nie no żart. Ale kupić możesz sobie tem M416 CQB i poczekaj trochę od 8 lutego ma być G36E Valkyrie(czy jakoś tak to się pisze) też za podobną cenę. A za resztę kup speca i tu zależnie od trybu jaki lubisz grać.

Zajrzyj tu: http://www.mpcforum.pl/topic/526262-tut-wyposaenie-dla-speca-na-dany-tryb/ tylko tam do S&D nie patrz bo to na Bravo, a jak grasz Victor-a czy Platinium to masz No BackPack, ale czasami też można spotkać No Explo. Polecam ci kupienie turreta i m32 i na QR na Platinium. Grasz 5 rund 12 players i jak umiesz grać to (ja np gram same QR ) wyciągniesz nawet 500 EXP i do tego Exp Passy jakieś. Ale tera patrzyłem na Foxtort jest +50% więc możesz kupić Minigun-a i Aid Kity/Medkity i iść grać najlepiej QR/BL lub tą nową mapę, tam ci się medyki przydadzą a Miniguna wbijesz dużo punktów więc i duży EXP.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

Hmmm... Moim zdaniem, tego typu tematu powinny być uznawane jako SPAM. Ale to tylko moje zdanie.

@ Kup sobie M4a1 DW perm lub poczekaj na jakąś przecenę. + do tego recon'a. Albo też możesz kupić coś FOR FUNN ;)

dópa!

Opublikowano

Polecam kupić broń na perma za 25k, lub chociaż sam pistolet. Jeśli chcesz ryzykować w hazardach - to polecam supply case gp hazard, gdzie możesz nawet 2 mln zdobyć.

Możesz spróbować black hi sec keye, ale moim zdaniem to wydawanie nx w błoto, małe szanse, że Ci wypadnie broń, a już na perma to hohoho.

Jak już chcesz ryzykować - to kupuj pojedynczo a nie 15 czy też 7, gdyż wylecą same exp passy.

ipo8ba.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...