Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Co kupić za 50 k nx?

jake345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak lubisz hazard/ ryzyko to wiadomo czarne klucze/myst-n i renewale chociaz ja bym polecał jakąś bron na pernament.

Co do speca za 25k nx moim zdaniem szkoda kasy najlepiej zainwestowane nx są w permy ale rób jak uważasz

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Ja bym kupił jakiegoś dobrego perma, chyba że już dużo masz. Możesz zaszaleć i pokupować hazardy, jak się dużo uzbiera to może jakiś perm za GP?

Możesz też kupić czarne klucze, ale nie polecam. Tak jak mówiłem, perm to według mnie najlepszy zakup.

Opublikowano

Wielkiego wyboru nie masz ja bym czekał na vivety case bo najkorzystniejsze sa a nx nie uciekną ale jakbyś teraz miał brać to ja bym polecał gp hazardy można sie nieźle obłowić

Opublikowano

Mi kiedyś kuzyn kupił przypadkiem 15 i to był najgorszy wieczór jaki mogłem spedzić z nxami same exp passy/gp passy dla mnie trzeba mieć szczęście wygrałem 1 perma kiedyś k3spw ale nadal niemam zaufania do tych skrzyń.Za 25k nx masz pewnego perma i możesz go wybrać a wydając te nx na klucze mozesz wygrac perma ale np mozesz wylosowac cqb którego nie lubisz załóżmy a nawet żadnego perma nie wylosować więc taka ruletka

O wygraniu 2 permów nie wspomne bo to graniczy z cudem.

Moim zdaniem GP hazardy albo czekać na jakies promocje lub vivety case do keyów nigdy nie miałem zaufania

Opublikowano

Może zapytam tak , warto kupować black keye?

Według mnie nie warto, żeby trafić perma trzeba mieć naprawdę dużego farta, ktoś kupi 2 klucze i wylosuje perma, a ktoś 20 i same passy. Więc klucze kupuj na własne ryzyko. Już lepiej hazardy pokupować.

Opublikowano

A może kupić coś innego niż permy , bo mam 3 P90 TR , G18Cobra , MK14 MOD 0 , Polecacie coś?

Na twoim miejscu dokupiłbym na pewno jakąś snajpę, bo widzę że nie masz. Polecam TPG-1 Pro lub L115A3, ale L115A3 trochę słabszy na dystans. TPG trochę lepsze na dystans, a L115A3 lepsze do Quick Scopa.

Opublikowano

Wiadomo może coś o plecaku z wieloma miejscami na perma?

Nigdy nie było plecaka ani żadnego ubrania na perma.Chyba,że masz tyle kasy i kupisz go sobie na 10 lat.

Co do tych NX strata kasy,ale jeżeli już się podejmujesz czegoś takiego to na pewno nie śmieci do speca.

Polecam jakąś broń i jeżeli lubisz wastować NX to Hazardy,

9368_gold.png

Specjalista
Opublikowano

Nigdy nie było plecaka ani żadnego ubrania na perma.Chyba,że masz tyle kasy i kupisz go sobie na 10 lat.

a był tanker vest ostatnio za 19k nx na perma :)

mówisz luisz hazard i spece? no to wydaj 50k nx na czarne klucze na kozaka i może trafisz speca na perma (najlepiej otwórz naraz wszystkie :D)

///Ah tak to bywa jak człowiek nie jest na bieżąco z grą ;x

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

@up a po co komu tanker vest?? o.O

ja bym ci polecil msyt-n ale ja za ciebie nie bede decydowal...

na speca nie kupoj zadnych smieci, lepiej kup sobie jakas sniperke ;)

Opublikowano

@up giftnij mi za to Mei na miesiac i mk14 mod na miesiac. To będzie bardzo dobra inwestycja.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

ok. powiedzmy ze bede mial 20k co za to kupic?

jaka taktyka z a 20k na perma są jedynie shotguny i MG ale jak ja bym miał 20k to bym kupił shotguna m4 super 90 :D

Jak widać nie masz sniperki a jak masz takie zasoby nx to bład

ale jak niechętnie mówisz o permach polecam GP hazardy których nigdy za wiele Myst-n+ Renewale też bardzo fajne ale ja kiedys kupilem 3 i 3 razy wyleciał MTAR 21 Camo -.- no cóż do kluczy cie nie będe przekonywał bo z nimi to nigdy nic nie wiadomo ;x

/Down częstotliowść trafiania perma nie jest większa a jeżeli nawet to oni ustawiają zredukowanie liczby broni to żaden powód

Opublikowano

1 transporter locker

2 myst-N

Jak by coś fajnego wyleciało to bym przedłużał renewelami.

A za resztę GP Hazardy lub key'je

Dodam jeszcze że z black key'a jest większa możliwość trafienia perma,ponieważ powywalali połowe broni -.-

Opublikowano

Turret to dobra sprawa można nim sporo killi zarobić na elimkach itp

Na QR jest dobry

Na ft tym nowym niewiem jak sie sprawuje turret ma tylko 100 naboi więc raczej średnio

Oczywiście nieraz ktoś moze wyzywać od noobów ale czy to duży minus?

Ja osobiście bym sobie kupil miniguna+medkit na nowe ft ^.^

Opublikowano

OK. a teraz jest ta wyprzedaż rzeczy dla speca , warto kupić turreta?

Jeśli będziesz grać QR to warto kupić teraz EQ dla speca, turret będzie dobry na QR jak i na eli.

Jeśli masz zamiar grać nowy FT, to kup miniguna, przyda się do szybszego rozwalenia bossa, aidy i slota.

Opublikowano

@jake

Jaką masz rangę ? bo lepiej speca za gp kupić jak sie ma lvl ;) mi się marzy jakiś perm dobry - najlepie czarny aug ale już nie do zdobycia ;) skoro masz wszystkie potrzebne bronie to wydaj na jakieś krzynki - najlepiej poczekaj na vievty case <kalika case> tam fajne itemki dorpią

bez youtuba

Opublikowano

Ej nie chce zakładać nowego tematu ale ile NX musze zakupić aby kupić sobie speca na długo.. W przeliczeniu na złoty ile to wyjdzie ?? Dam like

mychemv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...