Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wisława Szymborska nie żyje.

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezu jaka spina. Prawie jak ta pod krzyżem. o.O

Umarła ok szkoda JAK KAŻDEGO CZŁOWIEKA, ale też jakoś drastycznie się z tego powodu nie zmieniłem.

I prawda jest taka, że znowu robicie szopkę. Tak to wcale się nią nie interesowaliście.

W ogóle patrząc na ortografię niektórych mogę iść o zakład, że nigdy w życiu jakiejkolwiek książki w ręku nie mieli.

A teraz się zjawili znawcy i butthurta mają.. So polaczkowate.

P.S

Tak zjedźcie mnie.

Down:

O nie faktycznie!

1373662483-U83583.png

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak zjedźcie mnie.

OMG. JAKI TY JESTEŚ ZŁY I BEZDUSZNY!

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Szkoda gadać...

Nie wiem który powiedział, ze nie zna ani jednego jej wiersza. Ale komentarz do tego może być krótki ....

"To co kurwa nie wypuścili Cię z przedszkola, ze nie znasz lektur ze szkoły podstawowej czy umiejętność czytania zajęła by za dużo zwoi mózgowych i nie starczyło by na te sektory odpowiedzialne za oddychanie?"

To jak odnosicie się do tej kobiety jest szczytem upośledzenia umysłowego..

To, że Jej nie znałem nie oznacza, ze nie była kimś ważnym. Ale czego można oczekiwać, tego, że banda rozwydrzonych Gimbusków "co to są fajni bo mają dużo postów" zrozumie to? W życiu na to by były potrzebne zwoje mózgowe a teraz chyba jest z tym kryzys.

Pomyślcie tylko chwile... Jaką Wy macie szanse otrzymania Nagrody Nobla?

Kurwa chyba za innowacyjny sposób obciągania....

"Hejtuj i CH ci w D...."

PS: Też nie wierze w Boga ale jestem na tyle rozgarnięty żeby zachować swoje poglądy dla siebie...

Opublikowano

Jak tak patrze na większość wypowiedzi to jednak zmieniam zdanie na temat ACTA i jestem za, by wytępili wolnosć w internecie, bo został zniszczony przez bande dzieci od poziomu przedszkola do gimbo-gimbo... W waszych w pustych jak sucha tykwa łepetynach wam sie jebie. Wyżywać się za swoje przykre i zmarnowane życie na forach na zmarłych ludziach... Właśnie dlatego od wieków plebs był przewodzony przez kogoś mądrego, bo jak myśli sam to niezbyt mu to idzie.

Opublikowano

Wielka osoba. Żałuję, chociaż nie znałem jej "tak bardzo"

Lecz wiem, że przysłużyła się dla Polski.

Nagrodę Nobla nie dostaję się za darmo.

Ja bym się zastanowił nad waszym tokiem myślenia typu, "nie znałem, nie żałuję."

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Nie wiem który powiedział, ze nie zna ani jednego jej wiersza. Ale komentarz do tego może być krótki ....

"To co kurwa nie wypuścili Cię z przedszkola, ze nie znasz lektur ze szkoły podstawowej czy umiejętność czytania zajęła by za dużo zwoi mózgowych i nie starczyło by na te sektory odpowiedzialne za oddychanie?"

To jak odnosicie się do tej kobiety jest szczytem upośledzenia umysłowego..

To, że Jej nie znałem nie oznacza, ze nie była kimś ważnym.

A co? Warunkiem inteligencji jest przeczytanie wiersza Szymborskiej? Wsadź sobie ten komentarz głęboko w dupę.

Nie odnoszę się do niej, bo nie żyje.

To, że jej nie znałem OSOBIŚCIE, oznacza, że DLA MNIE nie była nikim ważnym. A tobie na prawdę chuj do tego co JA myślę, mam prawo wyrażać SWOJĄ opinię, więc to robię.

Dużą, bo wierzę w siebie i swoje umiejętności.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

PS: Też nie wierze w Boga ale jestem na tyle rozgarnięty żeby zachować swoje poglądy dla siebie...

chyba po to jest ten temat, aby swoje poglądy wyrazić?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Obrażając innych bezpodstawnie a tym bardziej nieboszczkę? Gratuluje ... -.-

To ty nazywasz nas gimbusami, upośledzonymi umysłowo, wynalazcami innowacyjnych sposób obciągania. Hipokryta jebany.

btw. Szymborskiej nigdzie nie obraziłem, pisałem tylko, że ma dla mnie taką wartość, jak murzyni w Afryce.

Km5iG.png

Opublikowano

Kurwa chyba za innowacyjny sposób obciągania....

Jak tam postępy w wymyślaniu innowacyjnego sposobu obciągania ?

Zgaduje że masz kolegę/przyjaciela który użycza ci członka tak byś mógł spokojnie pracować na nobla chyba że potrafisz sam sobie obciągać wtedy big szacun dla ciebie

s2c77Oa.png

Opublikowano

[*] spoczywaj w spokoju.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Śmierć Szymborskiej jakoś specjalnie mnie nie dotknęła, do czynienia, interpretowania w szkole jak do tej pory miałem z małą ilością jej utworów.

To przykre, ale nie widzę powodu by rozpaczać.

Opublikowano

Pożyłaby dłużej jakby o siebie dbała, ale on zawsze stawiała na swoim i robiła to co jej się podobało ... Z tego co czytałem kilka dni przed śmiercią była widziana z papierosem. Nie zrozumcie mnie źle, ale widać, że nie obchodziło jej to co się z nią dzieje ...

[*]

Kocham mame

Opublikowano

Flamewar w temacie o czyjejś śmierci, gratuluje Wam inteligencji !

Rozumiem, że chcecie potrollować, ale nie macie innych tematów ?

Płacze na pw załatwiajcie... Aj, przepraszam - bez 'widowni' sie nie da.

Dyskusja nt. czy Bóg istnieje - mogę wierzyć w różowe muminki, modlić się do nich i co Wam do tego ? Powinniście to uszanować, tzn. normalny człowiek by to uszanował.

@top:

Niech spoczywa w pokoju, każdy kiedyś umrze.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Może nie wpore, ale życze jej najlepszego, na życie pozaziemskie. Zajebista była(mówie tu o wierszach, i o całokształcie osoby).

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Wiecie... Ona też miała swoje lata :) Ale bardzo dobrą poetką była :)

zbyt duza sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...