Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] POMOCY!

magdonald12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam problem nie wiedziałem gdzie napisać tego posta ale chodzi tu w pewnym sęsie o minecrafta .

Więc tak zamierzam nagrać z kolegą serie lat's play nie wiem doklanie czy to będzie 2 czy wiecej os ale to nie chodzi o to.Mam problem ponieważ nie moge nagrywać swojego głosu i kolegi .Raz udało mi się że na filmie było nas oboje słychać ale nawzajem się nie słyszeliśmy . Co do programów gdzie gadamy to ts3 albo skype. Bardzo proszę o pomoc . Nagrywam Frapsem i zastanawiam się czy to może chodzić o wersje frapsa jeśli tak to prosił bym o linka .

Opublikowano

nagrywaj poprzez TS3 i tam gadaj ;)

Fraps - wyłącz nagrywanie twojego głosu, jednakże dźwieki Windowsa tak ;)

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

Ja Ci pomogę w ten sposób: nie nagrywaj kolejnego chłamu kolejnych let's playów, daj sobie spokój. Na YT jest tego nadzwyczaj dużo, zazwyczaj w jakości poniżej zera.

Opublikowano

ja już troche siedze w tym ogólnie z jakością nie mam problemów bo używam camstasia studio 7 a jeśli chodzi o nagrywanie to nie jest to temat tego postu

Opublikowano

to morze sprubuj cos popszestawiac f ustafieniach tfojego programu od dziwienku na pszykad ja mam realtka ej no albo sprubuj f goglah poszukac ej no :***********!!1oneoneoen!oen11OEN ej no

PS. Jeśli gdzieś nie zrobiłem błedu, albo nie napisałem jak noob/emo to szczerze przepraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...