Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy nie sądzisz że Swiat sie zmienił ?

Lantan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty sie odpierdol od rapu nie każdy rap jest o zabójstwach , jp itpRacja jestem za

Jest normalny rap do którego trzeba dojrzeć jak paktofonika ^.^Ale to rzadko

Człowieku życie gimbusa to dziwki strzelaniny wojny gangów to mój chleb codzienny.

Ja tylko do świata mam jedną pretensje :D

Kiedyś to sie na pegazusie grało max 2 godziny i codziennie dzien w dzien bawic sie na pole w jakies podchody czy cos a teraz?Pamietam te czasy

Jak miałem 8 lat to większośc na polu z 10 osob codziennie sie bawilismy w jakies podchody/chowanego jakies robienie baz a teraz?Mozna sie bawic w gimnazjum jeszcze nikt nie zabroni w podchody

8-latki napierdalają w metina i na polu szaro :f.//

Komputer zmienił ludzi to fakt..

Kryminały?Trzeba być chyba pojebany żeby naśladować zachowania widziane w kryminałach.

Kiedyś było koło teraz auto a kiedyś latające auta świat nigdy nie stanie w miejscu zawsze sie będzie zmieniał

Moje slowa na czerwono ;p

Użytkownik od 18 gru 2011

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Świat zawsze był jebnięty zawsze były są i będą kłótnie napierdalanki i gnoje . Na szczęscie jest też trochę dobrego ;)

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Nie mogę tego czytać... Polska nigdzy nie zejdzie na psy... chyba, że wszyscy obywatele będą tacy jak ty.

Zamach... sprawa trudna do określenia ale ja i tak jestem za tym, że był to wypadek. Piszesz, że masz dowody... jakie ? Jestem ciekaw...

Zmienił przez te jebane ACTA.

Tuska tylko zapierdolić i nic więcej :angry:

Was dwóch to w tym temacie nie powinno być bo nie skumaliście o co chodzi.

Cienias. Jowisz górą.

Na Jowiszu podobno nie rosną dziewczynom cycki :(

Opublikowano

Albo coś sie zmieni w tym kraju albo on upadnie przez takie swinie jak Tusk,kaczynski,Palikot i inni w następnych wyborach Nie dajcie sobie zamydlić oczu obietnicami tych skur....ów za czasów Piłsudskiego trafili by pod mur i tyle

Opublikowano

Albo coś sie zmieni w tym kraju albo on upadnie przez takie swinie jak Tusk,kaczynski,Palikot i inni w następnych wyborach Nie dajcie sobie zamydlić oczu obietnicami tych skur....ów za czasów Piłsudskiego trafili by pod mur i tyle

Człowieku Palikot na Boga kadzidła o zapachu marichłany właśnie sobie kupiłem dzięki niemu pozatym on jak i PIS są przeciw ACTA.

Jedynym skurwysynem jest Tusk ludzie po ulicach protestują a on all w dupie ma tylko żeby kase doić i huja robić.

Każdy kiedyś przeminie pare lat i Tusk będzie nikim i oby na miejsce weszli nowi normalni politycy o co można sie modlić ^^

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

@Up

Dokladnie przez nwm ile lat ciagle ci sami w PiS,PO...

Ciekawe czy w ameryce sa tez takie kłótnie i sa podzieleni grupami zamiast np. razem zdołac jedna grupe np. PiS ;p

Opublikowano

@Up

Dokladnie przez nwm ile lat ciagle ci sami w PiS,PO...

Ciekawe czy w ameryce sa tez takie kłótnie i sa podzieleni grupami zamiast np. razem zdołac jedna grupe np. PiS ;p

Oczywiście, że tak. Od czasów wojny secesyjnej są tam 2 partie przeciswstawne sobie, republikanie i demokraci.

DOWN

Czytaj cały temat idioto...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

To nie świat, to ludzie są zepsuci. Rap, telewizja i negatywne środowisko wyrzuca z siebie coraz więcej aspołecznych debili...

Nie obwiniaj hip-hopu za klamki, walki i gangi  ~ Słoń

Zwalić winę na muzykę za to, że świat jest brutalny
Te klauny chcą obwiniać gry, książki i filmy
Podczas kiedy każdy z nich jest sam sobie winny
Czaisz? Jebać idiotów tępe skurwysyny
Każdy człowiek z osobna odpowiada za swe czyny ~Słoń

Dlaczego obwiniasz rap za to wszystko ? Pomyśl trochę koleś .

Kto zrozumiał dwa powyższe teksty ? Pozdro !

Opublikowano

1. Za Kaczynskiego nie było kłótni? No fakt pewnie dlatego, ze bracia rządzili i mama ich karciła jak się kłócili. :rolleyes:

2. Świat się zmienia, ludzie się zmieniają. Pamiętam czasy gdy odkładało się kasę na piłki, "Roteiro", "Sportivo". A nie "Call of Duty" etc.

- Dziewczyny się szanowały. A teraz nie da się nie pójść do klubu na piwo bo już "hand job" w ofercie. <_<

- Modzi mieli respect do starszych. No sory ale jak siedząc z kumplami na ławce dostajemy wyzwania od 13-14 latków? No i co wpierdolisz i pójdziesz siedzieć bo pełnoletni jesteś.

- Polityki nie oceniam nie jestem politologiem.

3. Rap nie rodzi agresji. Rap ma jednoczyć ludzi i po to powstał. Łączy ludzi dla których życie jest trudne jak zdobycie Mount Everestu. Nie wszyscy mają róż na oczach i rap o tym mówi.

Firma która tak strasznie jest "JP na 100%" nie robi rapu. A na pewno nie zaczynali od tego więc to, że gimbuski się jarają bo "nienaficą polici" to nie wina rapu.

Ktoś tam krytykował Paktofonike. Kur**, 90% polskich raperów uważa Magika za boga polskiego rapu, szkoda słów na gościa który śmie watpić.

4. Nie o tym jest rozmowa. Może założymy osobny temat?

Opublikowano

Gdy tak czytam ten temat to w końcu zacząłem o tym myśleć...

Rzeczywiście, kiedyś chodziło się na pole, place zabaw były całe zapchane.

Grało się w nogę od 10 do 19

A nie same kurwa kompy !

Teraz właśnie dotarło do mnie że ja nic nie robię tylko siedzę przed kompem :(

Czas się zmienić ;) Wam też to radzę....

Co do polityki się nie wypowiadam, bo mam tylko 14 lat :M

Jak dla mnie RAP to gówno !

Jak coś może łączyć ludzi skoro tam jest pełno wulgaryzmów i

przemocy ? Oczywiście nie mówię o każdym artyście, bo zdarzają się

tacy którzy śpiewają prosto z serca i ta muzyka ma jakieś przesłanie :)

To tyle.

r718w5.png

Zapraszam

1-408464-350x20-171717-303030-000000-FFFFFF.png

tecza-1.gif

Pomagam z Minecraft'em na PW !

tecza-1.gif

Opublikowano

I dlatego nie będziesz słuchał rapu. To nie dla wszystkich, tu trzeba się wsłuchać w sens słów a nie muzykę. Wulgaryzmy są, owszem, jak w życiu każdego z nas.

Peace

Opublikowano
1. Za Kaczynskiego nie było kłótni? No fakt pewnie dlatego, ze bracia rządzili i mama ich karciła jak się kłócili. :rolleyes:

2. Świat się zmienia, ludzie się zmieniają. Pamiętam czasy gdy odkładało się kasę na piłki, "Roteiro", "Sportivo". A nie "Call of Duty" etc. - Dziewczyny się szanowały. A teraz nie da się nie pójść do klubu na piwo bo już "hand job" w ofercie. <_< - Modzi mieli respect do starszych. No sory ale jak siedząc z kumplami na ławce dostajemy wyzwania od 13-14 latków? No i co wpierdolisz i pójdziesz siedzieć bo pełnoletni jesteś. - Polityki nie oceniam nie jestem politologiem.

3. Rap nie rodzi agresji. Rap ma jednoczyć ludzi i po to powstał. Łączy ludzi dla których życie jest trudne jak zdobycie Mount Everestu. Nie wszyscy mają róż na oczach i rap o tym mówi. Firma która tak strasznie jest "JP na 100%" nie robi rapu. A na pewno nie zaczynali od tego więc to, że gimbuski się jarają bo "nienaficą polici" to nie wina rapu. Ktoś tam krytykował Paktofonike. Kur**, 90% polskich raperów uważa Magika za boga polskiego rapu, szkoda słów na gościa który śmie watpić.

4. Nie o tym jest rozmowa. Może założymy osobny temat?

Zauważ to co napisałem wcześniej, mimo iż ty wykluczasz taką przykładową "firmę" to jednak nie zmienia faktu, że oni dalej grają rap (chujowy ale zawsze) i właśnie o takie przypadki mi chodziło kiedy mówiłem o negatywiźmie tej muzyki.

Opublikowano

Gdy tak czytam ten temat to w końcu zacząłem o tym myśleć...

Rzeczywiście, kiedyś chodziło się na pole, place zabaw były całe zapchane.

Grało się w nogę od 10 do 19

A nie same kurwa kompy !

Teraz właśnie dotarło do mnie że ja nic nie robię tylko siedzę przed kompem :(

Czas się zmienić ;) Wam też to radzę....

Co do polityki się nie wypowiadam, bo mam tylko 14 lat :M

Jak coś może łączyć ludzi skoro tam jest pełno wulgaryzmów i

przemocy ? Oczywiście nie mówię o każdym artyście, bo zdarzają się

tacy którzy śpiewają prosto z serca i ta muzyka ma jakieś przesłanie :)

To tyle.

Dokladnie masz racje jak tak samo ide na dwor w lecie i gram w pilke jezdze na rowerze do wieczora

Pamietam jak chodzilem do zerowki albo przedszkola ciagle siedziałem na dworze od 8 rano i na plac potem jakies zabawy w policjantow i zlodziejów nastepnie w piaskownicy bawilem sie i budowalem jakies rzeczy a teraz co ? Poco budowac w piaskownicy jak wystarczy ze 7 latek wejdzie na swiat minecrafta i zbuduje cos o wiele wiele lepszego.Wiec jak up@@@@ mowil to radze ruszyc dupy i pojsc sie zrelaksowac na dworze.Pojsc do kina albo na miasto,zapisac sie gdzies do klubu A nie ciagle komp i komp,edit

A moze pamiętacie te zabawy w chowanego,itp ? A teraz to nawet nikt nie wie co to jest.Wsumie acta jak by weszla to moze ludzie by poszli troche na dwor a nie ciagle komp.W Acta jest troche dobroci a troche zla

Opublikowano

Jak ci się tu nie podoba idź się powieś i będziesz miał spokój, pozatym co ty możesz pamiętać jak masz max 15 lat? Poprostu inaczej na wszystko patrzyłeś bo byłeś dzieckiem!!!

Opublikowano

Jak ci się tu nie podoba idź się powieś i będziesz miał spokój, pozatym co ty możesz pamiętać jak masz max 15 lat? Poprostu inaczej na wszystko patrzyłeś bo byłeś dzieckiem!!!

Nie rob tu zadnych klótni ten temat nie poto jest

Opublikowano

Załączcie sobie nutkę "Słoń - szczerze" i czytajcie co piszą tu ludzie , sama przyjemność.

Co do tematu. Ludzie się zmieniają . Coraz więcej "dzieci" zamiast wyjść na zewnątrz woli posiedzieć przed kompem . Tak jak napisał Pan x@UP ludzie zbierają teraz pieniądze na gry , wtedy za cenę jednej dzisiejszej gry mogłeś kupić 5 piłek , mnóstwo słodyczy +zapas benzyny na tydzień/dwa. No niestety , czasu się zmieniają .

Co mnie najbardziej wkurza w tym zmienionym świecie ? Kobiety , a raczej nastolatki , robią "sff33t focie" przed lustrem z piersiami wywalonymi na wierzch i myślą że przez to będę lepsze , nie, nie jest tak drogie dziewczęta . Szanujcie się , nie puszczajcie się po 2 piwach. To jest głupie , to jest złe !

Polityka - co ja tu mogę napisać ? Przede wszystkim Tusk (grrr) , podpisał ACTA kierując się radami Króla Juliana :1297082294_by_allmoy_500.jpg

No niestety , sami go wybraliśmy , nic tego nie zmieni. I jeden wspaniały tekst Pana x@UP : "czy tylko mi się wydaje czy w tym kraju nie ma prezydenta ?"

3/4 z was wbiło teraz na mój profil by zobaczyć ile mam lat. Niestety mam tylko 15 lat. Spytacie , co ja mogę wiedzieć o świeci ? Taki młody ... Otóż bardzo dużo wiem , jestem bardzo dojrzały jak na swój wiek. I również takie wybijanie się z grupy rówieśników jest złe. Nie twierdzę tak ja , lecz ludzie którzy próbują mnie usadzić na miejscu .

To by było na tyle. Tyle mam do powiedzenia na ten temat. Dziękuje dobranoc.

Opublikowano

I co, że 15 lat?

Mamy tu przykład, ze taka osoba może lepiej prawić od jakiegoś zapatrzonego w siebie narcyza 20+ który wszystko wie najlepiej. A tego teraz też nie brakuje.

Chwila chwila. Ale na dwór się wychodziło jakieś 5 lat temu jeszcze więc myślę, że on to pamięta. -.-

Teraz będzie wywyższanie się kto ma więcej lat?

Opublikowano

Jeśli chodzi o aktywność dzieciaków to to jest faktycznie tragedia, ja jako dziecko grałem w piłkę, wspinałem sięna co się dało ogólnie - byłem aktywny fizycznie.

Dzisiaj młodzi siedzą przed kompami i ryczą jeśli muszą wyjść na dwór...

Opublikowano

Jeśli chodzi o aktywność dzieciaków to to jest faktycznie tragedia, ja jako dziecko grałem w piłkę, wspinałem sięna co się dało ogólnie - byłem aktywny fizycznie.

Dzisiaj młodzi siedzą przed kompami i ryczą jeśli muszą wyjść na dwór...

No co prawda to prawda , niestety komputery zepsuły nasze pokolenie. No ale co zrobisz , jak nic nie zrobisz ;/ ? Powiem szczerze że mnie też komputer zepsuł ale z drugiej strony dzięki niemu , stałem się mądrzejszy/bogatszy w słownictwo , jeżeli można to tak nazwać ;)

Opublikowano

Eh,choć mam 12 lat to widzę co się dzieje.

W lato,idę na osiedle,fajna pogoda,akurat żeby na zewnątrz wyjść,a tu pustka...Może z 3 osoby[mówie tu o dzieciach itd.] się kręciły po nim.Więc kompy psują pokolenia :(

Jeszcze jedna rzecz na którą mogę spojrzeć pod kątem psucia ludzkości to tak zwany "rap"[w moim przekonaniu pseudo-rap].Chyba wiecie o czym mowa,'jot pe jot pe marihuana jot pe jot pe',a potem wyrastają takie aspołeczne bezguścia,które w dodatku nie mają należnego szacunku dla starszych.

Wszystko idzie w złym kierunku niestety.

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Opublikowano

I znowu to sami. Rap psuje pokolenia, nych.

Moje otoczenie jakoś tego nie zauważyło.

Otwieram kobietą drzwi, nie palę, z paroma policjantami na piwo chodzę, mam bogatsze słownictwo od znajomych po szkołach humanistycznych.

Ale tak, rap mnie kompletnie zepsuł. :huh:

Opublikowano

Eh,choć mam 12 lat to widzę co się dzieje.

W lato,idę na osiedle,fajna pogoda,akurat żeby na zewnątrz wyjść,a tu pustka...Może z 3 osoby[mówie tu o dzieciach itd.] się kręciły po nim.Więc kompy psują pokolenia :(

Jeszcze jedna rzecz na którą mogę spojrzeć pod kątem psucia ludzkości to tak zwany "rap"[w moim przekonaniu pseudo-rap].Chyba wiecie o czym mowa,'jot pe jot pe marihuana jot pe jot pe',a potem wyrastają takie aspołeczne bezguścia,które w dodatku nie mają należnego szacunku dla starszych.

Wszystko idzie w złym kierunku niestety.

No bo jak słyszałeś 2 kawałki firmy to może tak myślisz, jeżeli posłuchałbyś paktofoniki, OSTR'ego, Słonia (tylko nie te kawałki z demonologii i chorych melodii) to byś ogarnął co to jest rap:)

Rap to z reguły muzyka mająca jednoczyć, marihuana tak samo (jestem ZA legalizacją).

37214406810321282202.png
Opublikowano

Rap to z reguły muzyka mająca jednoczyć, marihuana tak samo (jestem ZA legalizacją).

Ja też bym był gdybyśmy mieli normalne społeczeństwo. Ale Polak to taki zwierz co jak mu się popuści to zacznie przeginać. To się może źle skończyć.

Ale faktycznie legalizacja i opodatkowanie i mamy duże wpływy do skarbu państwa tym samym łatamy dziurę budżetową. ;)

Opublikowano

Ktoś tam wyżej napisał że rap psuje społeczeństwo . Po raz kolejny mówię że to nie rap! Każdy człowiek ma drogę wyboru , a że 3/4 ludzi wybiera tą gorszą ścieżkę bo tak im mówi "jot pe jot pe na 27%" to już nie rapu wina tylko tych debili ...

Ludzie mnie coraz bardziej zadziwiają (na tym forum) , co dzień to czytam coraz lepsze teksty ;) . Np Pan @up . "

Ale Polak to taki zwierz co jak mu się popuści to zacznie przeginać."e

Święte słowa , oj święte ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...