Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Just4Game

Lyons

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 155
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Znalazłem bug yang, zabójca lwów około 100k zarobku,

2. Zwój powrotu nie działa w red lesie,

3. Nimfa jest +5 reszta broni +9 ,

4. Usuńcie ulepszacze na bronie ubrania i KD.

PS

5. Nie da się robić epickich broni.

Opublikowano

Dodajcie te dwa pliki co są hellshare, na inny hosting, bo ten jest beznadziejny

@Edit:

Wszedłem na serwer i od razu nie spodobał mi się interfejs, następnie yangi - powinieneś dodać 3-ręke, żeby wpadały do eq od razu i tak samo jest ze sztabkami oraz dodaj większe wartości tych sztabek, bo sie nic nie kupi u handlarzy lub zmniejsz ceny. Drop zbędnych rzeczy, też wypadałoby usunąć. Przywołanie konia ustaw na 100%, chyba że to ma być ta zaleta hard o której wspomniałeś w prezce. Będę edytować gdy coś się jeszcze znajdzie.

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

Ok, błędy zostaną poprawione.

Skille dostaje sie od razu po wybraniu profesji.

Itemy ulepsza sie u sury na mapie handlowej.

Ulepszacze zostaną skasowane oraz zostaną wprowadzone inne poprawki wypisane wyżej.

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

Mam nadzieje iz w 6/7 bonie nie bedzie inta itp. bo to przsada szaman ponad 90% buffy za latwo jest .

Opublikowano

Kolejne co wypadało by zmienić to Handlarza bronią^^ Ponieważ dla Ninji jest siamese(70lvl) i łuki na 70lvl, 95lvl. Dla innych postaci nie ma, bronie tylko do 65.

@EDIT: W sumie to sztabki mogą być takie jak są, yangi takie same wartości też, tylko żeby to wszystko wpadało od razu do eq. Exp też dobry nie za szybki nie za wolny. Za niedługo sprawdzę jak ze ślubem.

2@EDIT: Czerwony las zbugowany, chodzi o to, że gdy użyje się pelerynki, to moby od razu są przy postaci, mimo że tego nie widać.

post-199651-0-24965200-1328714623_thumb.jpg

post-199651-0-92666700-1328714630_thumb.jpg

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

Nie chce mi się 4 stron spamu czytac.

Co to oznacza ze game 2012 roku ?? Oo.

Pierwszy raz o takim czymś slyszę.

Pong + zakodowany patcher c++ do tego game 2k12 roku.

Opublikowano

@UP:

W temacie, dzisiaj się zajmę naszym forum. Zostało ,,zniszczone" przez jednego z naszego TEAM. źle skopiował baze danych.

Moby nie wszystkie są dopracowane, czerwona miksturka daje 2,5k hp a roz 5k wiec powinienes dac rade.

@2xUP nie rozumiem..

Opublikowano

@UP:

W temacie, dzisiaj się zajmę naszym forum. Zostało ,,zniszczone" przez jednego z naszego TEAM. źle skopiował baze danych.

Moby nie wszystkie są dopracowane, czerwona miksturka daje 2,5k hp a roz 5k wiec powinienes dac rade.

@2xUP nie rozumiem..

powiedz mi gdzie są te różowe mikstury : )

Opublikowano

na becie grają tylko ludzie wybrani przez nas do testowaniach + kto chce ten wbije.

Sorry były w shopie lecz mario pewnie skasowal

Opublikowano

Skąd to znam...

Znajdz się na moim miejscu i zobacz ile przy tym jest pracy, może tak. dam Ci serwer. rób za mnie a ja Ci jeszcze będę mówił kiedy start, zrobiłeś to? nie ogarniasz, nic nie robisz lecisz na gotowcach. ,,oo w chuj bugow"....

Opublikowano

Skąd to znam...

Znajdz się na moim miejscu i zobacz ile przy tym jest pracy, może tak. dam Ci serwer. rób za mnie a ja Ci jeszcze będę mówił kiedy start, zrobiłeś to? nie ogarniasz, nic nie robisz lecisz na gotowcach. ,,oo w chuj bugow"....

to powiedz mi co te GM robia na serwie bawia sie w pvp zamiast pomoc w bugach to sie kur..bawia i maja na all wy.jebane

Opublikowano

Ja lyons jestem odp za pliki serwerowe oraz mysql

Mario za podstawie mysql shopy bony itp

Ho0li za testowanie, pytania ox wylapywanie drobnych bledow, literowek itp.

bwt. na metina 140lv starczy 2mln hp?;>

Opublikowano

Odbugowanie moobków to jedynie zmiana wartości kolumny dam_multiply w mob_proto na 0 ponieważ jest to mnożnik dmg a niektóre mooby w mob_proto Qentinosa mają nawet x600 .

Opublikowano

właśnie kończę dopracowanie dmg oraz hp mobów.

Opublikowano

jest i sie da, przynajmniej ja moge

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...