Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Just4Game

Lyons

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdecydowany lecz mam czasami małe dylematy. Jak na razie to nie spotkałem ani jednego błędu. Jedynie co to wywala jeden błąd w logach z mobem ;P

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

• Odpowiedzi 155
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapomniałem dodać że serwer jest zabezpieczony w 99-100% przed hackami.

Pong + zakodowany patcher c++ do tego game 2k12 roku.

Wielu z was spyta się też o av2, av3, wojna gildii itp. Nie wypisywałem tego ponieważ to jest już standard.

@EDIT:

Adres TeamSpeak3: Just4Game.pl

Darmowe kanały, 500s\lotów!

Boże patrz bo jebne ! ahahhaha serwer zabezpieczony w 100% ahhahaha to się kurwa spodziewaj nieoczekiwanego Jebany gotowiec

64562221938.png

Opublikowano

Ktos tam pisal ze tylko 3 osoby gralo na nevos heheh to ja niewiem o jakim nevosie ty mowisz bo gralo moze tam z 30 osob 70lvl na start itp pozatym byly tam wszystkie mapy zbogowane tylko 1 byla dobra i one byly takie jak na tym servie teraz wchodze na stronke nevosa pisze juz nie bawem czyli to pewnie bedzie nevos bug bug bug bug

Opublikowano

Witam - Lyons nie denerwuj się rób swoje ,nie irytuj się idź z pomysłami do przodu .Polski naród umie tylko narzekać, krytykować, poniżać etc.Poczekamy do aktywacji Twojego pomysłu i zobaczymy ( na razie były one dobre ,lecz szkoda ze brakowało Ci cierpliwości i sumienności w późniejszym czasie ). Osobiście zobacze Twój kolejny serwer .Trzymaj się i WALCZ !!!!

528207_626962443993531_591618548_n.jpg

不要說與一個傻瓜,因為我第一次帶你自己的水平,然後擊敗了經驗豐富的

Opublikowano
Bony nie zostały jeszcze stworzone, zostaną dopasowane typowo do długiego PVP

No nareszcie, a nie kto pierwszy wygra.

Po ile broni i zbroji na każdą klasę??

Opublikowano

Nie wiem za bardzo co to za zbroja.Nie bedzie jej

Opublikowano

Lyons,serwerek zapowiada sie wyśmienicie,ale czy na 100% jutro start,pisz jak coś.Mam jeszcze pytanie-ile broni na każdą klase dodasz na serwer,oby jak najmniej tych śmieci i w szczególności nowych fryzur i modyfikacji skilli,mam nadzieję że tego nie bedzie,powodzenia przy pracy,pozdrawiam i licze na dobry start!!!

Opublikowano

około 3-4 bronie max.

Co do serwera to nie wiem czy się wyrobie, mój team się opierdala, zaraz wszystkich wypierdolę.

Jeżeli ktoś zna się na mysql, mob_proto, item_proto, bony, shopy i inne zapraszam na gg!

Osoby od modingu clietna też maile widziane

Nie mogę jednocześnie pracować w ftp (questy mapy) oraz mysql (bony shopy itp)

Opublikowano

Wszystko prawie mamy zrobione tylko przydał by się jakiś grafik + osoba od clienta.

Osoba o dobrym internecie, która umie edytować rooty locale pc itp. (sam moge to zrobić lecz nie mam czasu na to)

Wszystko prawie mamy zrobione tylko przydał by się jakiś grafik + osoba od clienta.

Osoba o dobrym internecie, która umie edytować rooty locale pc itp. (sam moge to zrobić lecz nie mam czasu na to)

Opublikowano

Hmm jedno zasadnicze pytanie bony wchodza maxymalne czy np 8/10/15 odp na miecze? jakby maxymalne wchodzily to by bylo zajebiscie! ale i tak pogram:D

Opublikowano

Hihi, kolejny serwerek od mega Lyons'a.

Będzie jak z poprzednikami?

Grywalność: 20 osób, a po tygodniu zwiniesz kasiorkę i znikniesz z serwerem?

Z ciekawości aż sam wejdę, ale czy zostanę to wątpię.

Opublikowano

Więc tak.

Lyons ma problem z netem.

Wiadomość od Lyons:. " Jutro beta o 12 z powodu takiego że w tej chwili nie posiadam dobrego internetu, tylko modem orange. Przez to go strasznie muli.

Przez noc upchne i popraw clienta."

Pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...