Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wioska nad kanionem i w nim,pod tym kanionem Drugi ponizej a w dodatku opuszczona miedzy nimi :O *{SEEED}*/SS

llancer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SS:

20120130215905.png

20120130215655.png

20120130215605.png

SEED

-5034213963106566096

Jakby ktos nie zrespil sie przy kanionach i wiosce kordy to x 6 z 313 a jak obok to obroc sie w prawo i idz prosto... :)

Mapa wygenerowala mi sie losowo bo szukalem ciekawej pod dom... :) Like :D

Opublikowano

Super! No chyba nie... Nic podniecającego ale znalezisko zacne. Ja znalazłem 4 kaniony w jednym :D

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

@up

Jemu chodzi jeszcze o wioske ;p

co do tych wiosek to totalna porażka, notch je dodał bo ludzie chcieli a te wioski wyglądają jakby

je dziecko budowało.

Generują się jak jakieś tępe blondynki, ja miałem kiedyś dziurę w mapie to wioska powstała od bedrocka

do któregoś tam poziomu

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Nie pobiorę, bo nie mam do czego, ale naprawdę mi się nigdy tak nie zdarzyło. Fajnie to wygląda.

PS. Jaka czcionka?

Heh, śmieszne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...