Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Wspominamy balmore :)

Pośpieszny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat założony dla wspomnień dla te.... co ? dla wspomnień ? co ja piep**e ! temat założony dla humoru

:) Proszę mnie nie obrażać, ani mojej postaci na balmorze, ani moich ss'ów ! Proszę nie obrażać siebie w komentarzach nie kłu.... dobra ja skończę zapraszam :)

Początki bywają trudne - powiedziane jest (nawet nie wiem kto to powiedział) Z serii "Nabijamy lvl"

1112223100.jpg

Pamiętajcie: Wy paczycie na internet, ACTA paczy na was! Tym razem dropimy hmm... ps. nic mi dobrego nie dropło przez 3 godz.

1113002407.jpg

99% osób tego nie przeczyta, jeśli ty przeczytałeś daj lajka - żartuję! dawaj co chcesz mnie to nie obchodzi :) Pamiętacie to ? już raz było na mpc :) małe przypomnienie!

1113003503.jpg

Bez fb ? da się coś osiągnąć ? no pewnie popatrz: [Jesteś zainteresowany po co robaki są na 3? e tam po nic... ^_^]

1119224457.jpg

Znów małże ? nieważne ... Małe podsumowanie postaci

1120123949.jpg

Znów łowimy...

1120160219.jpg

Następne nooby ? możliwe a jednak! [dla tych którzy chcą mnie obrazić ... wiem że jestem noobem dziękuję z góry <3 ]

Na serwerze wbiłem 58lvl nie byłem szanowany ponieważ skoro nikt nie szanuje mnie to ja nie będę szanował ich dla mnie ksucie, wyzwiska, bicie na wolnym bez powodu to brak szacunku (mówię tu cały czas o grze!) więcej ss'ów z balmory niestety nie mam :(

Przypominam! Proszę nie obrażać mnie, wiem że słaba postać ale ona była stworzona od razu po powstaniu serwera wtedy to było coś :P

Żegnam was ! :)

@Down

Wiem, ale przez nazwę tematu i sam cały temat miałem na myśli że "ja wspominam z wami moją grę na balmorze xD" (wiem że dziwne)

1120165308.jpg

Opublikowano

Tak jak Up.. co to za serwer.. jeśli max lvl to 99.. pare dni po starcie były już 99 lvl w Topce ... Bambus może i zna się na edycji questów - misji noi torchę map.. ale tak poza tym nic ciekawego tam nie ma osobiście ściągałam clienta.. by sprawdzić co mają ciekawego wypakowałam icon i lipa.. nic nie ma... Server jest popularny dlatego że jest na nim wielki słynny Fubu który wbił 99 lvl z pomocą GM na yt są filmiki jak GM spuszcza mu Metiny Bambus myślał biorąc.. Fubu.. do teamu.. Fubu nic tam nie robi poza tym że jest maskotką serwerową która przyciąga ludzi.

Dodam że wszystko to co znajduje się na Balmora.. wiekszość serwerów już ma.. nawet Metin2 PL więc nie ma czym się zachwycać ......

Pomogłam? Daj: "Lubie to"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...