Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Najlepszy support

KonanPL

Najlepszy support  

75 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najlepszy support waszym zdaniem

• Soraka
      19
    • Sona
      28
    • Janna
      4
    • Alistar
      7
    • Taric
      4
    • Nunu
      0
    • Blitzcrank
      1
    • Kayle
      1
    • Lux
      2
    • Galio
      4
    • Leona
      0
    • Nidalee
      4
    • Morgana
      1
    • Zilean
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Alistar, Soraka, Taric

Kayle też jest dobra ale tylko z Tryndą : ) Potrafi przedłużyć ulti tryndy do 8 sekund : >

1373662483-U83583.png

Opublikowano

jak dla mnie to sona. dlaczego daliscie do tej ankiety galio. widział go ktokolwiek na bocie jako support? bo ja nie. on sie nadaje na topa albo mida ;]

Opublikowano

Osobiście uważam że Soraka jest najlepsza. Na 100% jest idealna dla Ezraela. Dzięki niej można by całą grę przesiedzieć z full hp i full mana. Sona może i jest fajna ale Soraka może dodać many co niezwykle się liczy . A na dodatek jeszcze armor po leczeniu lub uciszenie nie wspominając o ulti ^_^ .

graphic.png

Opublikowano

@2x up

ez + sona jedno z najlepszych rozwiązań na bota, tak jak vayne+alistar lub taric+graves

moim zdaniem najlepsze supporty to taric i ali , heal i cc

Opublikowano

w grze sa tylko 2 supporterzy soraka i sona , reszta ma skupia sie na jak najwiekszej ilosci zabojstw , soraka i sona tylko na healowaniu ewentualnie ks'u kiedy jest to konieczne.

Kpisz sobie czy co?

Pograj trochę więcej to zobaczysz

Chcesz pograć w lola albo w mt2?

Dodaj mnie na skype: Neji143

League of Legends:Psycho Attack

Opublikowano

Najlepszy ? Sona.. Zapytasz why ? Jej dmg + heal + ult :) Sona moze baaardzo dobrze haraszowac.

Na moje 2-gim dobrym supp jest Soraka ze wzgledu na jej mega heal...

A jako 3? Taric / Alistar :)

Opublikowano

Kpisz sobie czy co?

Pograj trochę więcej to zobaczysz

zanim cos napiszesz w tym topicu to dowiedz sie co to support o.O alistar nidalee itp maja tylko heal'a , soraka i sona maja inne mozliwosci do pomagania. np soraka zwieksza magic resist w teamie i moze dawac mane. pograj troche wiecej to zobaczysz :)
Opublikowano

Dla mnie osobiście najlepszym supportem jest Janna . Na linii z range bardzo przydatna , ponieważ posiada Osłonie zwiększająca AD i absorbującą dmg . Ma skila spowalniającego co pozwala łapać uciekinierów no i oczywiście Wir , który bardzo pomaga przy ucieczce . Co do ulti to z jednej strony odpycha przeciwników i leczy ale nie ma bardzo dużej efektywności :)

Opublikowano

zanim cos napiszesz w tym topicu to dowiedz sie co to support o.O alistar nidalee itp maja tylko heal'a , soraka i sona maja inne mozliwosci do pomagania. np soraka zwieksza magic resist w teamie i moze dawac mane. pograj troche wiecej to zobaczysz :)

No nie wiem zobacz mój profil na lolu i powiedz jeszcze raz "pograj trochę więcej"

Taric da ci Armor/Heala/AD/AP i ma stuna...

Chcesz pograć w lola albo w mt2?

Dodaj mnie na skype: Neji143

League of Legends:Psycho Attack

Opublikowano

Moim zdaniem dobrymi supportami są Alistar i Taric. Nie dość że mogą uleczyć to jeszcze zestunować. Zgodze się z tym, że każdy support jest dobry, ale wszystko zależy kto nim gra.

Opublikowano

Soraka + sivir na bocie to jest przesrana gra dla przeciwników :) Soraka maxuje E, Sivirka maxuje Q i tylko spam boomerangow :) a mana nigdy się nie kończy, coś pięknego :P a ogólnie najlepszy support to alistar 2 świetne stuny, jest niezłym tankiem i leczy (co prawda nie za wiele, ale w early starcza poza tym leczy masowo więc teamfight to 5 heali :))

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...