Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Najlepszy support

KonanPL

Najlepszy support  

75 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najlepszy support waszym zdaniem

• Soraka
      19
    • Sona
      28
    • Janna
      4
    • Alistar
      7
    • Taric
      4
    • Nunu
      0
    • Blitzcrank
      1
    • Kayle
      1
    • Lux
      2
    • Galio
      4
    • Leona
      0
    • Nidalee
      4
    • Morgana
      1
    • Zilean
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Który support - Waszym zdaniem - jest najlepszy? I jak możecie napiszcie coś więcej: dlaczego x, a nie y czy coś takiego.

Prosiłbym o dodanie ankiety :)

Pozdrawiam.

Wróciłem ;]

Opublikowano

Soraka support jest dobry Sona też ale takim 100% support to soraka ponieważ ma skille na leczenie ,(przy okazji to pancerz podnosi)

pasywe ma good ,ulti leczy wszystkich ,może dawać mane .A sona ma swoje aury i jak ktos próbuje zgankować kolege którego supportujesz to ulti na niego i on tańczy wtedy ma twój przyjaciel szanse na ucieczkę .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Soraka. Dużo heala (i nawet armora doda :D ), heal wszystkich z ulti, może mane przywracać, a Sona przydaje się w tf dzięki stunowi.

Opublikowano

Ja stawiam na Tarica może stunować ,dawać armora tobie a zmniejszać przeciwnikowi , leczy a ulti daje dmg i ap =). Soraka uleczy i da silence ale na AD carry to nie pomoże.Sona stun aoe ale słabsze leczenie przeważnie łatwa do ubicia jak soraka a taric pod supporta może wyjść z 3-4k życia =)

Chcesz pograć w lola albo w mt2?

Dodaj mnie na skype: Neji143

League of Legends:Psycho Attack

Opublikowano

ale mało wnosi może jedynie spowalniać przeciwnika i dawać ci szybkość ataku nie wiem co ci da szybkość jak koleś cie harasuje i go supp leczy

Chcesz pograć w lola albo w mt2?

Dodaj mnie na skype: Neji143

League of Legends:Psycho Attack

Opublikowano

Oczywiście że Alistar !

Jego CC niszczy system.

Np. Podrzuta i wyłączenie z teamfighta wrogiego ad carry przez uderzenie z byka. I dodatkowo ulti które praktyczni czyni go nieśmiertelnym.

Jego skille (w tym leczenie) skracają sie o 1 sek za każdym razem gdy ginie w pobliżu minion. Z ad carry na bocie ( takim jak vayne) miniony są szybo last hittowane co daję ogromny potencjał do leczenia po cooldown jest zabójczo szybki.

Opublikowano

Soraka poniewaz ma swietne skille np. leczenie zycia i many:D

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

A ja zagłosuje za janna, massive heal(ulti), duży slow, podrzucenie,odrzucenie i osłonka dodająca aż 50AD! to więcej niż daje B.F. sword(K.W. miecz)

robiona z rabadonem jednym tornadem kosi całą fale minionów :P

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

kazdy support jest dobry do innego ad carry taka prawda, ale moim zdaniem najfajniejsi sa taric, sona i alistar.

Ciekawym supportem jest tez blitzcrank

.

Opublikowano

w grze sa tylko 2 supporterzy soraka i sona , reszta ma skupia sie na jak najwiekszej ilosci zabojstw , soraka i sona tylko na healowaniu ewentualnie ks'u kiedy jest to konieczne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...