Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Co mozna osiagnac bez inwestowania kasy w IS ? Metin2.pl :D

keres

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oh to straszne ze wydalem 150 zl, naprawde ;)

Nie bede nic wrzucal, nie chcesz to nie wierz, ja moge pokazac eq w grze zeby nie bylo zadnych watpliwosci.

Pozatym screen tez mogl bym przerobic, wiec bylo by ze edytowalem.

A czepiajac sie tego wydawania.

Czy idac do sklepu i kupujac chleb, inwestujesz kase czy wydajesz na jedzenie?

Inwestycja to lokowanie w czyms pieniedzy ktore albo sie zwroca albo nie.

Skonczylem temat wydawania, nie podoba sie nie komentuj xD

Opublikowano

Oh to straszne ze wydalem 150 zl, naprawde ;)

Nie bede nic wrzucal, nie chcesz to nie wierz, ja moge pokazac eq w grze zeby nie bylo zadnych watpliwosci.

Pozatym screen tez mogl bym przerobic, wiec bylo by ze edytowalem.

A czepiajac sie tego wydawania.

Czy idac do sklepu i kupujac chleb, inwestujesz kase czy wydajesz na jedzenie?

Inwestycja to lokowanie w czyms pieniedzy ktore albo sie zwroca albo nie.

Skonczylem temat wydawania, nie podoba sie nie komentuj xD

Ale mi to koło dupy lata ile Ty na metina wydajesz, czy tam inwestujesz..

Po prostu w temacie napisałeś "bez inwestowania - czyt. wydawania PLN", a w poście jak byk widnieje "na is wydałem około 150 zł", więc jedno wyklucza drugie.. A Ty dalej w zaparte, żeś nic nie wydał ^^

Ja w tą grę nie inwestuje i nie wydaje PLN, bo po prostu nie muszę, a profity mam całkiem przyjemne.

Tyle ode mnie. PEACE

Opublikowano

Ale mi to koło dupy lata ile Ty na metina wydajesz, czy tam inwestujesz..

Po prostu w temacie napisałeś "bez inwestowania - czyt. wydawania PLN", a w poście jak byk widnieje "na is wydałem około 150 zł", więc jedno wyklucza drugie.. A Ty dalej w zaparte, żeś nic nie wydał ^^

Ja w tą grę nie inwestuje i nie wydaje PLN, bo po prostu nie muszę, a profity mam całkiem przyjemne.

Tyle ode mnie. PEACE

Pochwal sie co masz, zamiast krytykowac mnie.

no fajne dodaj jeszcze to ze grasz na PL 2-3 lata i to moje eq

Gram okolo 9 miesiecy.

Przez zazdrosci zawisc ludzie gotowi zabic ;]

Opublikowano

Wojownik Body lvl[10] Solar S26.

EQ: Mnisia+0 1500pż, buty 1000pż, naszyjnik 1000pż, kolce 20 zwierzęta, czapka+6, sejmitar+7 20 zwierzęta, bojowa+6 12siły

MAJĄTEK: 11x AURA, 9x CZAROWANE, 16x SILNE, 4x BEREK, 15x DUCHOWE, 10x BŁOGO, 6x POMOC, 60KD, 31 BIAŁYCH PEREŁ, 21BODZI, 12MAŁŻY, 4 NIEBIESKIE PERŁY, KOZAKI 4bon (1500pz, 8spowolnienie i 2 słabe), KOZAKI 4bon (1500pz, 8omdlenie, 5kryta i słaby), 4x zmiana bonu, 2 magiczne kamienie i dzik wojenny 480h.

Ciesze się z tego co mam i nie muszę się tym chwalić publicznie.. (ale skoro nalegałeś)..

Domyślam się, że padnie kolejny post typu: "10lvl masz i się wypowiadasz, wyjdź.. ETC".

ripostuje: " Swoją przygodę z Metin2 tak naprawdę zakończyłem na Syriuszu s25, Sura WP 75lvl EQ pod metki w DT, którą już dawno sprzedałem - pozdrawiam nowego właściciela, bo jest z tego forum" :)

Koniec moich wywodów. Pozdr

Opublikowano

W takim razie nie wiem z czego jestes taki dumny.

Na to co masz, faktycznie nie trzeba uzywac isa.

Ja uzylem isa dopiero po lvl 75, tak zeby wbic szybko 86, ty nawet tego nie uczyniles, wiec jak mozesz wypowiadac sie na temat uzywania isa i byc dumnym ze nic nie wydales, skoro tak na prawde swoje cale bogactwo zawdzieczasz duzej ilosci tomboli i nic wiecej?

Zdania nie zienie, tytul jak najbardziej trafny, inwestycja to dla mnie wydawanie duzej ilosci pieniedzy na eq, to ca ja wydalem to jest tylko formalnosc.

To co wydalem na is, nie mialo zadnego wplywu na moje eq, is sluzyl mi tylko do wbicia lvl, nic wiecej.

Opublikowano

Brawo, brawo, brawo.

Znakomity ekwipunek - nawet jakbyś używał IS.

Ale jak wspominasz żadnych bonów to naprawdę gratuluję, aby dojść do takiego czegoś trzeba mieć duużo samozaparcia :D

1356721310-U739101.png

• 4 lata później...
Opublikowano

Przedstawiony w temacie materiał wygasł, dlatego też temat ląduje w archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...