Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Co mozna osiagnac bez inwestowania kasy w IS ? Metin2.pl :D

keres

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powiem tyle, eq zajebiste, też grałem bez kasy i czegoś podobnego się dorobiłem ale wtedy były inne czasy, GZ za eq :D like leci

ESTAVIA.PL

Opublikowano

Podaj na jakim to priv? ;]

Bo nicku nie podajesz a ss dajesz ...

Podaj nick to uwierze.

Wbije na serw i zobaczymy.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Podaj na jakim to priv? ;]

Bo nicku nie podajesz a ss dajesz ...

Podaj nick to uwierze.

Wbije na serw i zobaczymy.

Metin2.pl, hard priv xD

@Nasher

Gownem bym tego brzegowego nie nazwal, ma on wbudowany bon 9%, a razem z kd ninja bije mocniej od tego trytona co ma 19% ludzi lacznie :)

Miecz specjalnie zrobiony pod ninje :D

Opublikowano

Jezu wtf...

Kamienie w zbrojach bony + kd +4 najbardziej chyba mi sie podoba zbroja na 2 screenie.

Małe kłamstewko tytuł to

Co mozna osiagnac bez inwestowania kasy w IS ? Metin2.pl :D

a na wstępie

Male sprostowanie, na is wydalem okolo 150 zl, glownie na podwojny exp i drop, na bony albo dodanie bonow nie wydalem

nawet zl

Ale amazing że bez wydawania kasy na bony /zmianki itp udało ci sie całkiem nieźle eq wybonować O_o

lvl około 90 pozdro ciekawe ile grałeś w tego metka ja to bym spazmy dostał jakbym miał grać tyle w jedno i to samo :D

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Myslalem nad tym, lecz to dopiero w przyszlosci.

Do skonczenia mam jeszcze biologa i 2 skile do zrobienia na P.

Wtedy dopiero chcial bym sie z kims zmierzyc na powaznie, bo narazie sa osoby ktore mnie pokonuja, lecz najczesciej sa to osoby ktore graja o wiele wiecej niz ja, maja dobre 10 lvli wiecej i skonczonego biloga na swoj lvl, do tego 5 skilowna P u nich powoduje ze nie moge sie mierzyc jak rowny z rownym ;]

Opublikowano

Napisz może w ile to wszystko osiągnąłeś :P

a eq fajne :)

06864794035668154593.png

Serwer AvalonV2 powraca na nowo w starym i niezapomnianym stylu!

Przeżyj to co dwa lata temu już 14 lipca! Czekamy tylko na Ciebie.

Opublikowano

Nie ma żadnego dowodu na to, że to Metin2.pl..

" Co można osiągnąć bez inwestowania kasy w IS ? Metin2.pl :D "

" na is wydałem około 150 zł "

<FACE PALM>

Opublikowano

Dasz jakiś dowód że to pl bo zdjęcia powycinane a ja na privie też moge sobie kd+4 powkładać wyślij na PW jak sie ujawniać neichcesz

x

Opublikowano

... nie ma to jak sie chwalic skillami i eq zrobionymi na priv i ta wymyslona historyjka, a jeszcze smiesniejsze bedzie to ze te ss nie sa twoje, trzeba miec niezle poprzewracane pod sufitem zeby takie rzeczy robic, idz sie lecz chlopie

Opublikowano

Niestety ale to jest za piekne. Takie eq wybonowac na samym sponsor pay i super cos tam to jest na prawde kupa roboty. 1 na 10 ankiet jest do wypelnienia + 1 na 5 sm dochodzi.

Brak dowodow ze to metin2 Pl. Proponuje dodac zdjecie z zaslonietym nickiem gdzie widac server bo zrobic sobie taki szpan kminiac itemy na privach mozna :)

To nie zazdrosc. Po prostu zrobic takie eq to nei problem na privie i pokazac uciete zdjecia... Na metinie takiego eq nigdy nie osiagnalem, co z tego wynika nie jest latwo takie cos osiagnc. trzeba ogromnego wkladu w postac, takze item shopowa.

Eq bardzo ladne. Abs wszystkie na prawde zabojcze. Btw gratuluje eq , czekam na dowody

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Nie ma żadnego dowodu na to, że to Metin2.pl..

" Co można osiągnąć bez inwestowania kasy w IS ? Metin2.pl :D "

" na is wydałem około 150 zł "

<FACE PALM>

Po pierwsze panie szerloku, to jesli na pl wbil bys lvl wiekszy niz 75, wiedzial bys ze wydatek na is jest jednak potrzebny.

150 zl przy takim eq, wydaje mi sie zadnym wydatkiem, biorac pod uwage to ze zostalo mi jeszcze sporo SM, a za reszte kupilem dokladnie przepustki, fryzurke i dwa razy 2x drop i 2x exp, dzieki ktorym expilem w grocie dosyc szybko i udalo mi sie tez co nieco zarobic.

Temat tyczy sie tego, ze nie wydalem na eq nic, a ze bierzesz tak wszystko do siebie, to juz twoja sprawa.

Dobra w IS może nic nie zainwestowałeś ;D

a w Allegro ? :D

Rowniez nic, ogolem bylo to wydane 150 zl na metina.

Niestety ale to jest za piekne. Takie eq wybonowac na samym sponsor pay i super cos tam to jest na prawde kupa roboty. 1 na 10 ankiet jest do wypelnienia + 1 na 5 sm dochodzi.

Brak dowodow ze to metin2 Pl. Proponuje dodac zdjecie z zaslonietym nickiem gdzie widac server bo zrobic sobie taki szpan kminiac itemy na privach mozna :)

To nie zazdrosc. Po prostu zrobic takie eq to nei problem na privie i pokazac uciete zdjecia... Na metinie takiego eq nigdy nie osiagnalem, co z tego wynika nie jest latwo takie cos osiagnc. trzeba ogromnego wkladu w postac, takze item shopowa.

Eq bardzo ladne. Abs wszystkie na prawde zabojcze. Btw gratuluje eq , czekam na dowody

Nie napisalem ze wybonowalem cale eq sponsor payem, napisalem ze czasem sie zdarzylo dodac bon czy zmienic bon.

Eq w wiekszosci kupilem, lub wymienilem.

Pochwale sie naprzyklad tym, ze 2 dni temu zarobilem w godzine 36 kamieni, tylko na zamienianiu sie eq z doplata w kamykach :)

... nie ma to jak sie chwalic skillami i eq zrobionymi na priv i ta wymyslona historyjka, a jeszcze smiesniejsze bedzie to ze te ss nie sa twoje, trzeba miec niezle poprzewracane pod sufitem zeby takie rzeczy robic, idz sie lecz chlopie

Wiesz, wiem ze ciezko ci przyjac ze sa ludzie ktorzy osiagneli wiecej niz ty, ale musisz sie z tym pogodzic.

Chetnie ci pokaze cale eq, napisz na pw, podam godzine i serwer i zalogujesz, licze ze po tym jak to wszystko zobaczysz grzecznie odpiszesz na forum i przeprosisz.

Nie tylko ciebie zapraszam, zapraszam kazdego kto mi nie wierzy.

Warunek jest taki ze jesli juz zobaczysz, chcialbym bys napisal post o tym tutaj ;)

Spokojnie, bylem przygotowany na atak ze strony innych ludzi.

To dlatego nie zrobilem wczesniej tematu, lecz mysle ze nawet niedowiarkom udowodnie ze sie myla.

Opublikowano

eh

nic ale wydales te 150zl -.-

sam nic niewydalem eq 5b(prawie only helm i naszyjnika nimam) skill narazie x1p poniewaz czekam na g ;) kilka ku zostalo rowniez

surka wp

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

W temacie nie ma czegos takiego jak wydawanie kasy, specjalnie uzylem slowa inwestycja, bo wiele ludzi wydaje tysiace zl na gre inwestujac ja w eq, ja poprostu wydalem tyle bo bylem tak jak by zmuszony.

Opublikowano

W temacie nie ma czegos takiego jak wydawanie kasy, specjalnie uzylem slowa inwestycja, bo wiele ludzi wydaje tysiace zl na gre inwestujac ja w eq, ja poprostu wydalem tyle bo bylem tak jak by zmuszony.

inwestowanie = wydawanie kasy..,

tak czy siak wydałeś kasę na IS, więc temat jest nieadekwatny do zawartości..

Wrzuć normalne SS'y bez edytowania, zamiast pisać, że chętnie pokażesz co tam masz w grze..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...