Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co mi pujdzie :)

Makyura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na twoim mózgu "pujdzie" ci:

Ortografia-gra_Trefl,images_product,18,GT-00425.jpg

choć wątpię czy twój sprzęt będzie tak silny na te wymagania.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Nie bądź baba i nie strzelaj fochów tylko za to, że ktoś zwrócił ci uwagę. Ściągnij przeglądarkę, która podkreśla błędy albo ustaw to w swojej ;d

Odnośnie tematu: Metin, Counter-Strike 1.6, Heroes'y, Gothic. Coś z tego powinno ci pójść.

Opublikowano

Po 1. "Pujdzie" Ci słownik

Po 2. Dla Ciebie to: Sims 2 <lol>, zaplątani :D, 101 dalmatyńczyków haha

Up@ Zaje&isty jesteś 1+ neo kid dojdzie do cs, metina. -.-

sgc1.jpg

Opublikowano

i widzisz ty to samo zobacz u innych błędy ortograficzne

w jaki sposób wyzywając nie rozumiem ciebie....

Najpierw zajmij się sobą,potem zwracaj uwagę na innych,większość wlazła tutaj żeby się z ciebie pośmiać.

Pójdzie ci wow na takich parametrach kompa ale nie licz ze pograsz na największych obrotach.

Opublikowano

Na twoim mózgu "pujdzie" ci:

Ortografia-gra_Trefl,images_product,18,GT-00425.jpg

choć wątpię czy twój sprzęt będzie tak silny na te wymagania.

choć no ładne błędy robisz gorsze odemnie a i tak nie musze się starać pisać bez błędów, guzik mie obchodzi co gadacie poprostu lubicie poniżać a i tak g.... wiecie o mnie.

Po 1. "Pujdzie" Ci słownik

Po 2. Dla Ciebie to: Sims 2 <lol>, zaplątani :D, 101 dalmatyńczyków haha

Up@ Zaje&isty jesteś 1+ neo kid dojdzie do cs, metina. -.-

nie gram w cs ani metina tak jak ty neo'sie. :)
Opublikowano

arz mnje bżóh swendzi .

Jebać A.C.T.A.

Gdy bym miał latający dywan i magiczny turban latał bym zjarany na nim i każdego wkurwiał !

Opublikowano

@up

i po co spamujesz? daj już sobie spokój.

@2x up

w jego zdaniu nie ma błędów,

@topic:

Pójdzie ci.

@offtopic:

Człowieku, weź się ogarnij i nie rób z siebie idioty, zamiast wszczynać waśnie, powiedz że popełniłeś błąd, i przyznaj im racje, to zapobiegnie traceniu czasu na nie potrzebne kłótnie.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

choć no ładne błędy robisz gorsze odemnie a i tak nie musze się starać pisać bez błędów, guzik mie obchodzi co gadacie poprostu lubicie poniżać a i tak g.... wiecie o mnie.

Neo? To Ty tak się zachowujesz . W metina nie gram Analfabeto.

sgc1.jpg

Opublikowano

Polecam Ci "Słownik ortograficzny 4 : ulepszona grafika" Mój kolega w to gra i nie może od komputera się oderwać :). Pozdrawiam.

Na serio pograj sobie w Counter Strike 1.6, albo w Gothic. Pozdrawiam i polecam Grimbert.

Poproszę o Like'a

Oczywiście, jeśli mój post Ci pomógł.

Albo Ci się spodobał. :P

Opublikowano

jedyną wadą w moim życiu jest interpunkcja ;)

wskaż 2 błędy (prócz interpunkcyjnych) w moim zdaniu ;x

mimo, że w mojej klasie już omówiliśmy składnie to i tak mam problemy z interpunkcją.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

@FoxRox nie spamuje tylko chcę żeby było śmiesznie a ty nie musisz odrazu Spinać...

Jebać A.C.T.A.

Gdy bym miał latający dywan i magiczny turban latał bym zjarany na nim i każdego wkurwiał !

Opublikowano

nie odkopujcie już tego tematu najlepiej już dajcie sobie spokój bo się ośmieszacie.... hahaha żal mi was ortografii nie umiecie piszecie z błędami i piszecie że to specjalnie żeby się pośmiać g..... prawda piszecie tak bo nie umiecie nic do szkoły nie chodziliście i gadacie teraz głópoty ten temat jest jak dla mnie zamknięty. Dajcie sobie spokój z wypowiedziami w tym poście bo na was leje nie obchodzi mie co piszecie może to pora żebyście zastanowili się nad sobą może musicie nad sobą pomyśleć? chyba na to już czas wbijcie sobie to do głowy ośmieszacie sie sami pokazujecie że nie umiecie pisać bez błędów a gdzie macie znaki interpunkcyjne jak macie to nie w tym miejscu albo wogóle nie potraficie się przyznać do własnych błędów bo was wstyd ogarnia że nic nie potraficie. Nie chcę was obrażać ale dla to wy jesteście nie udacznikami nie ukami leniami. Ja już ten temat zakończyłem. Nie zamierzam do tego tematu wracać piszcie sobie co chcecie. Jesteście zwykłymi dziećmi może jest tu pare dorosłych ale zachowują się podobnie jak inni czyli nie udane dzieci. ŻAL MI WAS I ZARAZEM SZKODA !!!!!!!! ale no cóż tacy jesteście (czyli nieudacznikami) HAHAHAHAHAHAHA....... cdn

Opublikowano

nie odkopujcie już tego tematu najlepiej już dajcie sobie spokój bo się ośmieszacie.... hahaha żal mi was ortografii nie umiecie piszecie z błędami i piszecie że to specjalnie żeby się pośmiać g..... prawda piszecie tak bo nie umiecie nic do szkoły nie chodziliście i gadacie teraz głópoty ten temat jest jak dla mnie zamknięty. Dajcie sobie spokój z wypowiedziami w tym poście bo na was leje nie obchodzi mie co piszecie może to pora żebyście zastanowili się nad sobą może musicie nad sobą pomyśleć? chyba na to już czas wbijcie sobie to do głowy ośmieszacie sie sami pokazujecie że nie umiecie pisać bez błędów a gdzie macie znaki interpunkcyjne jak macie to nie w tym miejscu albo wogóle nie potraficie się przyznać do własnych błędów bo was wstyd ogarnia że nic nie potraficie. Nie chcę was obrażać ale dla to wy jesteście nie udacznikami nie ukami leniami. Ja już ten temat zakończyłem. Nie zamierzam do tego tematu wracać piszcie sobie co chcecie. Jesteście zwykłymi dziećmi może jest tu pare dorosłych ale zachowują się podobnie jak inni czyli nie udane dzieci. ŻAL MI WAS I ZARAZEM SZKODA !!!!!!!! ale no cóż tacy jesteście (czyli nieudacznikami) HAHAHAHAHAHAHA....... cdn

1. Czy pujdzie mi WoW

2. Czy pujdą jakieś fajne gry na gf6200. Jakie pujdą :)

ortografi lol nie wiesz jak się to pisze pisze się tak ortografii chyba polskiego cię nie nauczyli

edytowałeś post pewnie dlatego że walnołeś orto i nie chciałeś żebym miał jakiegoś haka na cb nieźle... sam siebie ośmieszasz

każdemu kto na napisał coś tutaj bym mógł wytknać błędy ortograficzne i każdego bym mógł powyzywać ale nie jestem taką świnią jak....

Się odezwał ten kogo nauczyli .

A wielkie litery kropki i przecinki to nie istnieją ?

1358177528-U70874.png

Opublikowano

2gb ramu

NVIDIA gf 6200

proc 1.6 ghz :)

to jak WoW mi pujdzie?

i jakieś inne gry pujdą jakieś fajne bez ścinek mogą być na low detalach

Ale może ogar tą ortografie ;D

Pójdzie ci WoW ale ze ścianami .... Doładuj tak do 3gb ram to bez ścin ..

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...