Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co mi pujdzie :)

Makyura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam słownik Poprawnej Polszczyzny, ortografi.

Zamiast grać, może byś się pouczył:)?

A co tematu, to jaki komputer?;p.

Opublikowano

sł. pop. polszczyzny + sporo ort. wbij do główki -.-

ile ram? jaki procek? omg.. skad mamy wiedziec twoje parametry skoro karte graf. mozesz miec i z gf6200 9525GB a ram 1KB ? xD

@EDIT

nie ,,pujdzie ci ,,wyowy"

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

2gb ramu

NVIDIA gf 6200

proc 1.6 ghz :)

to jak WoW mi pujdzie?

i jakieś inne gry pujdą jakieś fajne bez ścinek mogą być na low detalach

Opublikowano

Odpowiem ci jak dorośniesz , może się w końcu czegoś nauczysz , resztę też proszę o nie odpowiadanie , to Polska nie Kazachstan , mamy szkoły więc wystarczą tylko chęci , dziękuje dobranoc .

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

a kim ty jesteś wgl. żeby innym mówić żeby nie odpowiadali na moje pytania jesteś zwykłym membem i innym zabraniasz lol co się dzieje na tym forum. Jak inni będą chcieli to odpowiedzą na moje pytanie a jak nie będą chcieli to nie odpowiedzą proste idź się ucz ortografii.

jak pisałem posta to robiłem to na szybkiego lol jak ktoś popełni błąd ortograficzny to odrazu wyzywacie od debili albo idź się ucz ortografii dzieciaku albo takie teksty skończ szkołe tylko to potraficie to nieźle

Opublikowano

kolego, rozbrajasz mnie. nie no fakt, lepiej dla niego jak teraz się nauczy ortografii i Ty coś o tym wiesz.

fs_overall.png

Opublikowano

poczytajcie innych posty co napisali wyżej popatrzcie i zobaczcie czy zrobili błędy potem bierzcie się za mnie ;p shi

ty ;p

Opublikowano

a kim ty jesteś wgl. żeby innym mówić żeby nie odpowiadali na moje pytania jesteś zwykłym membem i innym zabraniasz lol co się dzieje na tym forum. Jak inni będą chcieli to odpowiedzą na moje pytanie a jak nie będą chcieli to nie odpowiedzą proste idź się ucz ortografii.

jak pisałem posta to robiłem to na szybkiego lol jak ktoś popełni błąd ortograficzny to odrazu wyzywacie od debili albo idź się ucz ortografii dzieciaku albo takie teksty skończ szkołe tylko to potraficie to nieźle

Nie ważne kim jestem na forum , co to ma do życia , jak się nauczysz pisać poprawnie oraz konstruować zdanie (nie pisząc co kilka słów "lol") to pisz posty , tematy ... bo jak na razie sie ośmieszasz .

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

Polecam słownik Poprawnej Polszczyzny, ortografi.

Zamiast grać, może byś się pouczył :)?

A co tematu, to jaki komputer?;p.

ortografi lol nie wiesz jak się to pisze pisze się tak ortografii chyba polskiego cię nie nauczyli

Nie ważne kim jestem na forum , co to ma do życia , jak się nauczysz pisać poprawnie oraz konstruować zdanie (nie pisząc co kilka słów "lol") to pisz posty , tematy ... bo jak na razie sie ośmieszasz .

edytowałeś post pewnie dlatego że walnołeś orto i nie chciałeś żebym miał jakiegoś haka na cb nieźle... sam siebie ośmieszasz

każdemu kto na napisał coś tutaj bym mógł wytknać błędy ortograficzne i każdego bym mógł powyzywać ale nie jestem taką świnią jak....

Opublikowano

edytowałeś post pewnie dlatego że walnołeś orto i nie chciałeś żebym miał jakiegoś haka na cb nieźle... sam siebie ośmieszasz

Chłopie chcesz dyskutować to zapraszam na PW lub skype , edytowałem bo napisałem "ja" a miało być "jak" jeszcze byś mnie nie zrozumiał ... koniec spamu 3maj się i powodzenia w szkole .

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

brak mi słów na was mie wyzywacie od różnych a sami jesteście nie lepsi może poczytajcie swoje posty co??? może powinniście się nad sobą zastanowić ??? może na to pora ??? pomyślcie nad sobą.

Chłopie chcesz dyskutować to zapraszam na PW lub skype , edytowałem bo napisałem "ja" a miało być "jak" jeszcze byś mnie nie zrozumiał ... koniec spamu 3maj się i powodzenia w szkole .

nie chcę się z tobą kłócić ale ty poprostu uciekasz bo chcesz żeby była twoja racja powiem ci chłopie nie masz racji....

tak samo ja teraz mogę zrobić nq all 3majcie (a co to ma być) się idźcie do szkoły może na to pora, jak mam iść do szkoły jak mam ferie.

Opublikowano

wszystko rozchodzi się o to, że nie pisze się pujdzie, tylko pÓjdzie a my chcemy Ci to w taki sposób wytłumaczyć -.-

fs_overall.png

Opublikowano

i widzisz ty to samo zobacz u innych błędy ortograficzne

w jaki sposób wyzywając nie rozumiem ciebie....

Kolego, inni specjalnie tak pisza, zeby Ci jakos dac do zrozumienia, ze popelniles niebanalny blad ortograficzny.. SzczegUlnie, jesli ten blONd tak odznaczaja...

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Ta karta to jeszcze jest ta z serii FX ? :D

Jak tak to Ci powinno na średnich GTA: Vice City pójść i metin2 na roździelczości 640x480 może nie będzie mulił. Jeżeli jednak chcesz chodzić na ripera z tym sprzętem to na pieczęciach już odpadasz. Przykro mi. Zainwestuj w k. graficzną i zapewne procesor też.

Ramem ogarniasz jeszcze jakoś.

@edit

kolege niżej jak i resztę baranów powinienem zreportować i to mimo tego iż założycielowi także słownik się przyda...

hersygna.png
Opublikowano

@Arturo1906 Jak żeś taki cwany i chętny do poprawiania wszystkich, proponuję, abyś nauczył się używać znaków interpunkcyjnych.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Możesz sobie posprawdzać na tej stronie

http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx

ale nie ma tam wszystkich gier.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...