Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArkadiaMC [RPG] [20 slotow] [Dedyk] [No-WL] [Factions] [No-Premium]

BexTer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie nie warto wchodzic na ten server poprostu żenada admin zabija innych graczy jakies zrąbane plugin ze nie mozna bic typa na jego claime to po chuja tak zrobiliscie jesli jak bedzie oblezenie zamku to nic nie zrobia typa co bronia sie wiec poprostu zjebany server

na kazdym kroku jakis typek zabija nic sie nie da robic pisze na tabliczce ze jest to wyspa sa drzewa ale jak sie scina przychodzi gosciu i zabija i jak ma sie odplynac z w wyspy

Pozdrawiam.

Opublikowano

Server do bani kolo respawnu niczego nie ma giniesz gdy tylko wyjdziesz z safe-area admin nie odpisuje tylko sie bawi jak by byl na singlu nie polecam...

Opublikowano

Nie POLECAM. Czemu? Grałem sobie, doszedłem do jednej gildi. Dostałem zbrojkę i butki diamentowe oraz 5 diaxów, i powiedział, żebym sobie zrobił kilof i mieczyk. Okej zrobiłem, kopałem ok. 2h i wykopałem trochę diamentów. Zrobiłem sobie z nich spodnie i hełm. Na drugi dzień administrator mnie ZBANOWAŁ. Wszedłem na inne konto, zapytałem się dlaczego i padło hasło ''Ponieważ masz x-raya'', a ja powiedziałem, że jestem w gildi, i mi dali diamenty, a on powiedział ''Nie kłam''. Również, przed tym się pytałem ''Gdzie jest event, jaki event, ponieważ dopiero teraz wbiłem'' Nikt nie odpowiedział. Administratorzy to totalni idioci, mają max 13 lat. Nie polecam ! Naprawdę nie polecam tego serweru.

66eb38086e948ce3a16d3cf66d6abc1c.jpg

Kliknij na sygnaturę!

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...