Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TempleSilkroad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 510
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wróciłem... Przerwa bo brak neta, kochane TP, przypominam że kanał ts nadał jest !!!!!!!!!!!!!!

178.217.185.114

POKOJ 42

pw : qwe

Opublikowano

@offtop

hm euro z xbow lepszy od china bow?

bo w sumie zagralbym china bowmanem ale nigdy nie wzielem sie za jakiegos euro jakie buildy sa dobre do pvp + w miare do pvm ? (nie chce slyszec o wizzach)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja mam sugestie odnośnie servera.

nie wiem czy już ktoś to sugerował, nie czytałem wszystkich postów.. za dużo bezsensownego spamu.. więc do rzeczy:

chciałbym aby wreszcie ktoś spojrzał na sprawę tej gry, jak patrzono na nią pare lat temu... na capie 60-70-80.. mam na mysli - silkroad = job a nie silkroad = no lifienie robiąc seta i boceniu 24/7 oraz wydawaniu setek pln na gre. Rozumiem, chcecie zarobić, ale zróbcie coś dla gameplaya - zróbcie jakieś dodatki dla traderunów, które zmuszą graczy do robienia karawan - np - jakies tam 100 coinów za karawane 5-gwiazdkową itp. dla thiefa, dla huntera, żebym widział pełen server karawan, thiefowania, jobu, a nie server pełen wizardów 120FF z staffami +15 czekajacych na tg od 5 godzin... prosze .. 0.0

dzięki, ojciecPro

Opublikowano

btw zwiekszcie exp na bete .

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Zgadzam się trzeba zwiększyć exp na te pare dni żeby wbić szybko te ff i sprawdzić wszystko co i jak. I ponawiam moje pytanie odnośnie bota. Czy będzie dostępny jakiś bot czy trzeba będzie expić tylko ręcznie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...