Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TempleSilkroad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 510
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już nie ma ale miał LifeSRO.

Właśnie tak a pro po silków ... kosmos ceny.

Przy tak wysokiej cenie mało kto je kupi, dajcie 100 silków - 5zł to będziecie mieć sporo graczy, a co za tym idzie więcej osób kupi silki i większy zysk.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Ja nie wiem, czy ludzie, którzy zakładają servery nigdy wcześniej w silka nie grali ? Człowieku pomyśl sobie troche....napisałeś, że wolisz zapłacić i solidnie pograć, zgoda. ale cholera....przesadziłeś z cenami.....GalactiX napisał wszystko co trzeba było tutaj dodać. Jak za 10 zł będe w stanie kupic premke to bodaj za chwile wysyłam kasę ;]. Jak ktoś pracuje, i server ewidentnie MA przyszłość -> czytaj.: graczy około 100. wtedy może i wyda te 50 zł, ale wystarczy policzyć istniejące już serverki..konkurencja jest spora..więc i ceny muszą być konkurencyjne.

Rozumiem, że server musi się spłacać, ale nie zrobisz tego dzięki kilku osobom które Ci po 50 zł dadzą na start.....to tak nie zadziała. Prosty rachunek 4 osoby może się i zdecydują na donate masz z tego 200 zł. nieźle nie?

A teraz weź prosty przykład połowy gildii na 5 lvlu. 25 osób robi donate powiedzmy premka i avatar do tego..powiedzmy po 15 zł od każdego. Oszczędzę Ci odpalania kalkulatora --> 375 zł.

Nigdy w życiu na grę, która nie jest pewna i stabilna nie wydam więcej jak 2 dychy.

Pozdrawiam i mimo wszystko życzę udanego servera.

Opublikowano

maja racje ci co mowia ze ceny silkow sa kosmiczne ja gralem na 2 privach i w 2 zainwestowalem teraz tezgo zaluje i niepolenie tego bledu kupi silki lecz po tym jak server bedzie sie rozwijal liczba graczy bedzie wzrastac bo na poprzednich serverach z tego co widzialem 2 tyg i po wszystkim juz nie ma tak eventow juz gm nieodpisywali nic sie niedzialo , mysle ze tu bedzie inaczej a ceny silkow przystosujecie do kieszeni gracza w wieku 13-18 gdzie sie niepracuje

@ TempleSilkroad jak ty wyslales posta to ja go konczylem przez co niewidzialem co napisales , 10 zł- 100 silkow hmm moze chyba byc , niebede sie wypowiadal bo dla mnie to ok a dla innego mało/duzo

Opublikowano

Ja proszę tylko o niewypowiadanie się o przyczynach upadku LifeSro, bo po prostu nikt nie ma dostatecznej wiedzy na ten temat. Było minęło. Wracając do tematu to proponowałbym zrobić na dedyku osobny serwer na testy oraz przez OB dać parę osób do CB żeby usunąć takie "typowe" błędy. Co do rzeczy z IM - normalny item mall z lekkim "kopniakiem" jest okej, ale pomysł z brońmi za pieniądze nie jest najlepszy i nie będzie dobrze odbierany przez znaczną część graczy. To tyle. Temple nie pozwalaj na takie opinie u nas skończyło się na bodajże 90 stronach tematu (dwukrotnie czyszczony)

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

A ja mam jedną prośbę do wszystkich. Nie skreślajcie servera na samych początku, pożyjemy zobaczymy. Ja czekam, na razie i tak jakoś nic nie przyciągnęło mnie bardziej niż stare, poczciwe Elite sro. Może z tym serverem się to zmieni;]

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

a czy skile ch beda z lv 110+ ? niepamietam czy byly jakies ale jesli tak to czy one beda ? czy beda dodane nowe ksiegi z legend gdzie jest 13d ? chodzi mi o te bufy z rodzaju PQ leczenia w Force itp

Opublikowano

czesciowo sie zgadzam z ikusy głownie chodzi mi tutaj o job bufa i zmiane nagrod za CTF sa one denne , pomyslcie nad tym i sprobujcie cos wymyslic

jeszcze troszeczke pomyslalem i przypomnial mi sie pewien pomysl na 1 z serverow niepamietam nazwy tamtejszy system reborn polegal na tym ze max mozna bylo go wykonac 3 razy na tydzien chyba lecz nie zmienial on lv ani niedodawal nam zadnego 10 str czy tam int poprostu masterki sie czyscily przez co mogliscmy zrobic sobie nowy build nierobiac nowej postaci bylo to niezle urozmajcenie zmienic sobie profesje przynajmniej ran na tydzien

Opublikowano

faktycznie sprawdzilem i co do waszych cen silkow sie niezgadzam zobaczcie na Lyssa cena sms 11,07zł to nie 100 silkow a 170 wiec mamy za 1zł 70 silkow a to cholernie duzo bo u was musze dac np 20 zł na avatar a tutaj 11 aby go kupic zastanowcie sie jeszcze nac cenami bo jesli beda w takiej cenie to zagram lecz ich nie kupie

Opublikowano

U nas były po 30zł jeśli chodzi o sms. Dostawaliśmy z tego i tak 50% więc... naprawdę sms będzie ZAWSZE droższy

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

SpiderMan gadasz a nie wiesz, płatności sms (wpływy) u nas przewyższały normalne przelewy - nie wiesz - nie odzywaj się.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Dokładne info co do wszystkiego pojawi się w niedziele późnym wieczorkiem bądź w poniedziałek.

Co do ceny silków 10zł za 100 silków to naprawde nie jest dużo, tym bardziej, że sam server z windowsem, itd. kosztuje nas ok. 700zł/mies...

Cena czapki z avatara to nie 40, a 30 silków więc: avatar 130, czapka 30, attachment - 15, razem = 175 silków czyli niecałe 20 zł...

Co do płatności i kupna silków przez sms - jest to najdroższy sposób, ponieważ dostajemy z tego jedynie 50% pieniędzy.

Premka jest w IM, taka jak na isro, vsro i pozostałych servach.

Co do gold i drop rate - myślę, że są ok i nie trzeba większych.

82775412.png
Opublikowano

Coiny za ktore mozna kupic C class set to zły pomysł, powstaną gf'y, true info.

Zrobcie jak mowie, dodajcie jako drop z mobów w mniejszym rate, bo chinczyki sobie nie poradzą w temple, spójrzcie na servery gdzie jest ~150 osób i coiny za gold, chinczyki nie mają innego sposobu jak zrobienie gfow, bo do temple ich nik nie wezmie, a jak wezmie to slabe pt i nie dostana coinow.

Nagrody za GW w postaci "fizycznej" to tez zły pomysł, no może tego grab peta można i dać, ale żeby dawać od razu suny dla mastera-nie, za GW powinny być tylko przedmioty z IM nie przekraczajace 100 silków, popsuje to server. Elixiy również zły pomysł, MNIE się nie podoba.

Co do silków, zróbcie promocje jakieś, np przy zakupię 500 silków otrzymujemy 15% zakupionych silków, przy zakupię 1000 silków dostajemy 40%, IMO to by bardziej zachęciło.

A co do elków, jeżeli muszą powstać, to neich powstaną TYLKO do weaponu i +15 dajcie jako max.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Co do dropienia coinów, będą nowe moby w Jupiter Temple (elity) będą miały mniej więcej połowę HP unikata(ze 110) i duży atak, i to z nich będzie leciało najwięcej coinów ( oprócz unikatów)

Opublikowano

Nadal nie rozważacie coinów dla chinoli, tam samo było z FGW dla chinoli, musieli chodzić na 1 grade sami, bądz na 2 grade w pt 4/4, wyżej ich nie brali, bo glavier czy blader raczej nie stankują elit, a warek da buffy, dlatego też go biorą, jak powstaną pt na te elity, to będzie tak samo, z tym, że z chinczyków zaczną brać nukerów, ale też z wielką łaską, bo wizz ma większe dmg, więc z niego wiekszy pożytek, glavier czy blader może się pożegnac z pt, bo z niego nie ma żadnego pożytku w pt na uniki, elity czy inne lepsze moby, bo na zwykłych to jeszcze chinskie pt ogarnie.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

A co myślicie o usunięciu academybuffów. W końcu każdy dobrze wie jak to działa....mc/tax i poleciał...to się nie sprawdza =]

Opublikowano

zawsze mozna wprowadzic reset academi co np 2 miesiace no i fajnie by bylo gdyby za dodatkowa oplata np 50 silkow mozna bylo sobie zmienic avatar na inny a nie kupowac nastepnego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...