Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Zadania

OZUMIK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram na xboxie, nie wiedziałem że są takie serwery na PC :/ zaraz zedytuję.

Dodaj również to, że trzeba posiadać Powrót do Karkand aby móc odblokować te bronie ;)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajny temat jednak jest on aktualnie bezużyteczny.Na battlelogu zostały spolszczone wszystkie zadania.

Może kiedyś coś tu będzie

:D

Opublikowano

Masz na Battlelogu napisane gdzie są jakie maszyny? Wskazówki co do niemal każdej wytycznej? Gdzie najlepiej je robić? Charakterystykę broni? Jeśli masz, wklejaj screenshoota. Wątpię, czy początkujący grać po przeczytaniu "5 oznaczeń czujnikiem SOFLAM" będzie wiedział o co chodzi.

Opublikowano

Jezu ale wu się tym jaracie... Myślicie ,że to jest jakie super?? No to macie racje ! Big Like Dla Autora ! :D

Nowy gracz BF3 !

81773245630464548719.jpg

Chcesz zagrać w BF3?

Pisz na origin : fanatyk321

^ Pacz w spoiler :)^

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@refresh przy okazji

Czy jeżeli zniszcze worga w pojeździe palnikiem to zaliczy mi się zabicie wroga palnikiem?

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

• 5 tygodni później...
Opublikowano

@refresh Nie będę aktualizował tematu do zadań z Close Quarters ponieważ według mnie są idiotycznie proste, widocznie DICE skończyły się pomysły i postanowili walnąć zabij 15 wrogów, zabij robocikiem, zabij pierdylion wrogów pistoletem maszynowym. Aktualizacji nie będzie bo nie ma o czym pisać, przecież nie będę opisywał jak wybrać daną broń z menu ^.^

@up tak, zaliczy się.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...