Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cantrix2 [DEDYK] [PL]

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tekst w grze mnie rozwalił "zARAZ WAM DAM GM CZEKAJCIE" - śmieszny typek.

Kto rodzi takich bezmózgów ? Hmm, a może.. Może on po prostu jest tak przyjebany sam z siebie ?

Psychika człowieka to coś niezrozumiałego, w tym wypadku to jest Psychiczność.

Pozdrawiam Cię cieciu ;*

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po prostu porażka :> sura w top 1. po 140k z sfery pfff.Fighter placzesz na tym vt "zniszczył mi serwa " o nie [*].Nastepnym razem ogarnij swoje serwery a nie robisz na umlaut te serwery.A ty daronian uszczęśliwia Cię to,że niszczysz komuś serwery?...Zachowujecie sie jak przedszkolaki.Serwer off i bb.

Opublikowano

i Ty kurwa płaczesz, że jesteś popychadłem, szkoda gadać, peace and turn on the hackshield, bitch

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Serwer stał dokładnie 7h 40 minut około, no ja pierdole to chyba jakieś rekordy dedyków są bite widzę, administracja wali jakieś fochy, w ogóle o chuj tu chodzi. Nie chce mi się już pisać o serwerze ku pamięci... Ale taką administrację to bym powyrzynał maczetą... ale mi się kurwa nie chce.

Opublikowano

SERWER PORAZKA DOSTALEM BANA ZA TO ZE POWIEDZIALEM KOMUS NA TS ZE SERWER PADA HAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHA MILO SIE GRALO ALE DO "CZASU"

Opublikowano

Dobra, serwer raczej off, "shade" zamknijcie... Po co spamić ?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Skoro ten przyjeb chce dalej się bawić w pro GMa, po prostu leci DDoS, czas ukrócić męki biednych metińczyków.

Do szabli !

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

Co kurwa lamusy potrafią tylko ddosować ?? To świadczy o waszym poziomie lepiej żebyście się nie chwalili tym gównem co robicie bo źle skończycie ...

Ale nie trzeba się kurwa pochwalić " to ja rozjebałem serwer " I chuj kogo to obchodzi że potrafisz odpalić jakiś gotowiec i dosować serwer kurwa chłopie to w zerówce uczą ...

Jak już masz się wymądrzać z takimi tekstami to lepiej nie włączaj rano internetu bo spotka cię to samo czyli ośmieszenie .

haha xD

Opublikowano

gienio palancie, nie rzucaj się jak ryba bez wody.

Nie widzisz, że i tak jest po grze ? Najbardziej mnie wkurwiają te hałaśliwe gnojki, ile oni mogą mieć.. 7-8 lat ?

"Gie Em daj hwank albo coś epickiego", godne pożałowania. Chociaż za brak rozsądku nie powinno się nikogo żałować.

Przynajmniej wiadomo, żeby już nigdy nie grać na serwerach Fightera, dziękuję, dobranoc.

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

Tutaj HarT,naprawde zamiast myślec nad serwerem,to on woli sprzedawac eq...

Presik pisz gg 5757128,widze ze ogladasz temat...

1356662203-U334301.png

Opublikowano

Ekipa się pewnie nie mogła dogadać ze sobą jak zawsze nie chcieli niczyjej pomocy i wyszło co wyszło ;>

Najbardziej mnie rozjebał ten post :

Popieram jak najbardziej

daronian, ponieważ dowiedziałem się o Tobie parę

żeczy

, które były jak dla mnie jednym słowem

"Pojebane" Czemu ? Ponieważ osoba która stawia Serwer męczy się i tp a ty odpierdalasz takie coś ? Ogarnij chłopie i nie psuj sobie opini na mpc i tp ; ] . <-- Do FIGHTERA

A ja mam pytanie;d Jakich ,,żeczy" dowiedziałeś się o Daronian ?;x To bardzo odpowiedzialna osoba . W dodatku zajebała im mega reklamę co przyciągnęło masę ludu. Starali się go wyjebać jak wczoraj obserwowałem po Banicji na TS'ie dla mnie to jest Pojebane a nie to co On pisze.

Nawiązując do ,,Fajtera" chłopak ma talent w tworzeniu serwerów. Lecz niestety pech mu sprzyja przez to co narobił sobie w przeszłości chodzi o ,,Kaladar" itp.

Takie ,,żeczy" są ,,pojebane".

Osobiście uważam ,że Fighter powinien dalej stawiać serwery ale nie swoje bo mi to byłoby szkoda pieniędzy na takie przepierdalanie ich w błoto.

Więc dawidku nie wyciągaj takich wniosków po rozmowie z jedną osobą bo w 50% jest to kłamstwo a reszta wyssana ;>

Szajlas : Nie wiem zobaczę ,bo pomijając tutaj grę 20min . to nie grałem od Sylwestra :>>

1331059428-U215643.gif

Tyle się namęczyłem ;x

kierzek rlz ;333

Opublikowano

No i właśnie Team tego serwera wykorzystał swoją ostatnią szansę ode mnie, osobiście już nigdy nie wejdę na ich serwery.

Publikację zamykam bo nie wiesz czy serwer off 4ever autor tematu niech napisze mi na PW czy kosz czy zostawić zamknięta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...