Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cantrix2 [DEDYK] [PL]

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2 Postacie mi sie w dt zbugowały ^ ^ a na stronie nie działa chyba odbuguj -------- CzasNaZgon i BuffZgonaX

Opublikowano

Ja nawet tego servera odpalic nie umiem i nie wiem dlaczego, mam clienta ale za kazdym razem blad podczas laczenia z serverem, jednak patrzac na ranking i postac Top1 z 250lvlem mam wrazenie ze jednak cos jest nie tak... a i podejscie typu "jak sie cos nie podoba to dowidzenia" tez mi sie nie specjalnie podoba, bo jesli takie jest podejscie teamu do graczy to podziekuje...

Opublikowano

Nie polecam tego gowna , Event tylko w schinso , gm tam zabija graczy. Rozdawane eq i lvl. Ogolna porazka i tyle raczej nie mam co dodawac.

Pozdrawiam.

P.S. Przepraszam za bledy , ale pisalem na szybko bo nie mam czasu.

Kucziczu.jpg
Opublikowano

NIE POLECAM

EQ NAVI GM rozdaje lvl przykladem jest hadefalpak

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Opublikowano

eh żałosne... dopiero co sie o tym mówiło jak ten temat był w zapowiedzi, a oni dalej robia to samo i to kilka godzin po otwarciu servera... to po prostu żałosne... a szkoda bo server bardzo fajny i chetnie bym na nim pograł...

Opublikowano

Niech Mod zamknie temat bo spam będzie a na temat serwera już nic nowego nikt nie wniesie Bo to dno a nie serwer

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Opublikowano

OSTRZEGAM PRZED TEAMEM, KTÓRY ZA WSZELKĄ CENĘ BĘDZIE ZWALAŁ WINĘ NA MNIE!

ZA TO, ŻE PODOBNO ZEPSUŁEM IM OPINIĘ... a ta opinia była opinią graczy, za ich rozdawanie ekwipunku i nie dopracowanie serwera.

Nie wiem czemu w ogóle im zaufałem i czemu postanowiłem się pomóc.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

to ciezko zrobic nowy team, bez tych durni, ktorzy rozdawali eq i ruszyc z serverem na nowo? Na prawde fajnie sie gralo i szkoda ze moja gra skonczyla sie po 10 minutach...

Opublikowano

Kolejny server nie wypał ... Ten server zapowiadał sie super no ale zawsze za przeproszeniem Cymbał musi rozdawac eq , jesteście totalnym ZEREM jak dla mnie Środkowy palec panowie..

Motocykle :*

Mój ustrój..

Mój wybór..

Moje życie.

Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat..

Opublikowano

Ten server jeszcze by uratował , tylko trzeba chcieć..

Motocykle :*

Mój ustrój..

Mój wybór..

Moje życie.

Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat..

Opublikowano

Jestem straszony banem permanetnym na MPC za zniszczenie opinii, haha.

Dobili mnie tym, mogli nie niszczyć serwa, mieli by graczy i moje poparcie.

Temat do zamknięcia!

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Dokładnie... Nie mam dostępu do bazy, więc obarczanie mnie winą robi pośmiewisko z Was samych.

Po prostu przyznaj się do błędu i nie strasz banem na MPC, tyle. Do jutra... po raz kolejny piszę.

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA. Nie chcę się ośmieszać reklamą tego serwa.

fighter, wszędzie rozdawałeś ekwipunek - zaczęło się na metin5. =(

psuję sobie reputację reklamując ścierwo.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Dziękuje że zniszczyliście Dobrego człowieka który chciał zrobić coś dobrego coś o czym marzy całe życie dzięki takim ludziom jak wy nie istnieje Ideał !!!

Dziękuje za tych jak Jachu,Arczi,Pavcio,Domkis - Tak ten gościu co mnie wywalił z Metin5, Adiemu,Rangosowi, oraz Wielu innym którzy uczyli mnie pokory przy tworzeniu tego.

ureK Daronian (32160759)

23:41:18

skończ.

23:41:25

nie było cię, nara

23:41:34

zepsules sobie serwa cioto

23:41:49

nawet nie pisz, bo to ja zniszcyzlem opinie sobie na bronieniu was i reklamowaniu

23:41:50

nara!

Server będzie i Zawsze był nawet jeśli mnie skopiecie i wyrzucicie dziękuje

Daro zapytaj DOMKISA,ADIEGO,DEADMENA, NIGDY ALE TO NIGDY NIE ROZDAWAŁEM EQ SSy nie pomogą ale ja się żegnam prosze raporta o bana na IP na mpc i żegnam powodzenia przy forum nq

393.jpg

Opublikowano

FighterWKS - no ja o nim też coś napiszę , napisał , zapraszam na event w postaci łowieniu ryb kiedy my połowiliśmy on zniknął ... , tak tak pojebany serwer ! Pasy Gol ! Pasy Gol ! Pasy Gol ! Pasy Gol ! Pasy Gol !!!

Opublikowano

Popieram jak najbardziej

daronian, ponieważ dowiedziałem się o Tobie parę żeczy, które były jak dla mnie jednym słowem "Pojebane" Czemu ? Ponieważ osoba która stawia Serwer męczy się i tp a ty odpierdalasz takie coś ? Ogarnij chłopie i nie psuj sobie opini na mpc i tp ; ] . <-- Do FIGHTERA

Opublikowano

Umh, na serwerze się bardzo fajnie grało, przyznam szczerze, że mimo niedociągnięć, żaden inny serwer nie oferował gry na tak wysokim poziomie.

PS: Fighter wypierdalaj.

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

Darorian, nie mieliśmy kosy, nie przepadam za fighterem, dobrze o tym wiecie, ale wkurwia mnie jak wbija taki pajac i wszystko niszczy. Teraz się nie spina tylko fighter, któremu nie miejcie za złe

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...