Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ściągnąć czyjś skin w Minecraft

mieciu0077

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

No tak, ale jest jeden problem , Ty tego skina widzisz , a inni nie :0 Mógłbys poszukać mineshafter for server i wgrać to na FTp serwerze:) Jak coś to sprobuj:)

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

bardzo przydatne, czasem po prostu chce się mieć czyjegoś skina, dzięki + dla Ciebie !

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

@up

No ale po co używać programów, jak można zrobić to prościej, przez przeglądarkę?

Tak samo nie rozumiem ludzi, którzy ściągają jakieś save2pc czy inne gunwa do pobierania z YouTube, zamiast użyć keepvid czy coś ;)

1351969276-U240495.png

Opublikowano

Ja nienawidzę jak ktoś mi kopiuje skina. Jak narazie na szczęście zrobiła to TYLKO? jedna osoba -.- Poprosiłem admina o zbanowanie permanentnie (grała tam 6h dziennie ponad) admin to zrobił (jak coś to ten koleś miał kilka stack diaxow z dropu... i jakas tam wersje jednego z vipów). Po tym zdarzeniu poleciał na forum i jeszcze cwel mówił, że to jego skin! hahahahah rozwalił mnie koleś - Dostał dodatkowo bana na IP :D

Opublikowano

Prostrzym sposobem jest wejście na minecraft.novaskin.me wpisanie nicku nadego gracza , naciśnięcie klawiszu : Save ( w prawym gornym rogu) nacisnięcie na obrazek i wybranie zapisz obrazek jako , i wgranie tego skina na Premium/MineShaftera/MinecraftByzczyu/jako char.png w pliku minecraft ;)

• 1 rok później...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...