Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Global Metin2 Full Wallhack

groky02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde nie działa jak odpalam clienta wywala jakiś log a jak zrobiłem to obejście chodz nie wiem czy dobrze to wywala że nie jest prawidłową aplikacja win32

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale metin mi się włącza tylko po chwili wywala log i dzieje sie tak dopiero po wypakowaniu wallhacka a i możliwe żebyś zrobił dane obejście i podał link bo możliwe że to przez to gdyż coś źle zrobiłem

Opublikowano

Ale metin mi się włącza tylko po chwili wywala log i dzieje sie tak dopiero po wypakowaniu wallhacka a i możliwe żebyś zrobił dane obejście i podał link bo możliwe że to przez to gdyż coś źle zrobiłem

Dalej nie rozumiesz? Ten hack nie działa i nie będzie działał, zrozum to

Sprzedam C9 GOLD EU.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziala tyko trzeba zaczekac.

Lowienie nie dziala na tym wallhacku, musialbym zrobic troszke inaczej takiego wallhacka i nie ma pewnosci czy bedzie dzialal. Moze dzisiaj sie tym zajme jak bede mial ochote.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Wiem, jak sie troche znasz to sciagnij program brutecrc32 i odczytaj crc32 orginalnego pliku index, potem skupiuj to sobie i otworz tym programem plik index z wallhacka, zmien jego crc32 na te ktore odczytales z orginalu i potem wrzuc calusc z tym zmodyfikowanym indexem od wallhacka do folderu pack.

Jak nie ogarniasz to w niedlugiej przyszlosci zrobie tutorial (odnowie) bo cos dla wiesia sie nie podobalo i mi wyedytowal taki fajny tutorial.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam ja zrobilem wszysto jak jest napsiane w temacie i w komentzrzach obejscie i nie dziala mi to nadal wgralem do glownego folderu to co pobralem odpalam obejsciem to sie jakeis czarne okienko robi i po chwili gasnie i tyle nic wiecej;<

wiecie jak na to zaradzic?

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

OK Działa Tylko Mam Pliki EIX I EPK I nazywają się Wall Hack Full I teraz co mam zrobić aby to dzialallo mam obejscie mam kamer moda tylko jakie nazwy powinny miec te pliki . prosze o odpowiedz gram na Pandora Mt2

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...