Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dieta - to co nie lubimy ale musimy ;/

~LoLeK~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze raz do ciebie apeluje idź z tym pytanie na SFD.PL bo szkoda twojego czasu na wykonywanie poleceń tych usuerów. a6w na wzmocnieni, a6w na wielkie mięśnie itp itp to gówno prawdo, to jedno z najgorszych ćwiczeń które opiera się głównie na metodzie ćwiczenia do załamania mięsniowego. Na wielkie mięśnie brzucha to jest niski poziom tkanki tłuszczowej + ćwiczenia z sztangą ewentualnie abs'y II

I nie gadajcie mu że ćwiczenia to są na pozbycie wagi albo na mięśnie albo na siłę, bo to zależy tylko od obranego celu i w 90% tak w 90% od diety do k****y nędzy, nie mieszajcie mu w głowie.

15 latek o normalnej aktywności fizycznej, nie wegetacja przed kompem powinien spożywać około 3,5k bo jego organizm tyle potrzebuje do prawidłowego wzrostu, jedz normalnie nie opychaj się badziewiem i biegaj i starczy...

I jeszcze raz idź na sfd.pl tam możesz oczekiwać profesjonalnej pomocy!!!

[quote name=HarryPotter:*xD' timestamp='1327701006' post='3853896]

3,5k to ma dorosły przy ciężkiej pracy ;o taaa 6 dni do zgonu, takie kace bys miał że prosiłbyś o wode, chyba że jechałeś bez wody, ale to trzeba być frajerem. racja że użytkownicy tego forum (10-16l) znają sie po chuju na dietach

I co z tego że kac? Klina klinem i jedziesz dalej. Chyba nigdy nie próbowałeś xD

Opublikowano

a dobrą metodą jest to ze zjem coś i potem to ze tak powiem zwrócić? ponoć ludzie tak robią się odchudzają ale nie wiem czy to pomoże jak zwymiotuję po kazdym posiłku

Opublikowano

Mam pytanie które raz już tu umieściłem . Czy jak wczoraj zacząłem a6Weidera i dziś już zrobiłem ćwiczenia z 2 dnia to mogę jak mam silę zrobić ćwiczenia z 3 i 4 dnia? czy muszę czekać do jutra żeby zrobić ćwiczenia z 3 dnia?. bo jak zrobię w jeden dzień ćwiczenia z 3 i 4 dni to nic nie da? Zawsze to by było krócej jak bym robił np w jeden dzień rano jedne ćwiczenia a wieczorem już ćwiczenia z następnego dnia ? Można tak? robił ktoś tak?

nie jedz sera

o co Ci chodzi? bo nie rozumiem.

Opublikowano

~LoLeK~

wcale nie musisz sie katowac jak ktos tutaj pisze

robic 100 czy 200 brzuszkow dziennie czy tez przez 1 godzine

2x lepsze i efektywniejsze sa takie cwiczenia jak np: tutaj

http://www.youtube.com/watch?v=sGWAm5nMZG4

wpisz na yt czy gdzies 'Fast Fat burn' i poogladaj filmiki

lub jak tam ktos napisal idz na profesjonalne forum

jak np; sfd czy kfd i tam sam wyciagniesz wnioski

No nie wiem czy 3 minuty podskakiwania dają lepsze efekty niż 100 brzuszków :D

songalivev2.png

Opublikowano

Up efekty takie daje dieta dopięta na ostatni guzik ;p

Nie zwracaj jedzenia bo podrażnisz sobie gardło i będzie jebało ci z ryja. Mówię na poważnie sprawdź w google :D

a6w po to masz dni w tabelce żeby się trzymać planu!

Jak nigdy nie robiłeś brzuszków to będzie jutro miał zakwasy nawet jak dziś zrobiłeś np 10, gwarantuję ci to...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...