Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gotowe pliki z wierzchowcami.Serwer by Rain 2010r.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Próbuje już od dawna wstawić wierzchowce ale zawsze jak dodaje nowe zapytania w Navic'acie to wyskakuje blad

bladnavicat.jpg

i tutaj wszystko stoi w miejscu i dalsza praca nad tymi naszymi mountami jest niemożliwa...

Możecie mi pomóc??? Proszęę o szybką o jak najbardziej szczegółową odpowiedź najlepiej kogos kto juz to robił u sb.

Jeśli macie jakieś gotowe pliki to możecie podesłać. Byłbym wdzięczny

PS. Zapomniałem dodac, że w kliencie wpisuje /mount_test np. 20111 i niby mi wsiadajak na konia bo pisze ze ochronny PvP wlączony ale dalej mogę biegac tylko tyle, że koślawo jakoś.

Opublikowano

Kliknij prawym przyciskiem na zakładkę "player" wybierz Console i tam wklej zapytanie

PS. Zapomniałem dodac, że w kliencie wpisuje /mount_test np. 20111 i niby mi wsiadajak na konia bo pisze ze ochronny PvP wlączony ale dalej mogę biegac tylko tyle, że koślawo jakoś.

Źle dodane w cliencie

Opublikowano

Kliknij prawym przyciskiem na zakładkę "player" wybierz Console i tam wklej zapytanie

Źle dodane w cliencie

nie wiesz może jak w klencie to zrobic???? mam klienta 2010r i wypakowywalem z local mob_proto i item_proto i sopisywałem te linijki (http://www.mpcforum....ialajace-w-100/) nie mam już pomyśłów o co kaman.

@edit

a tak wgl to jak w koncole to wpisuje to nic sie nie robi. zapisac nie wiem jak i poprostu wklejam i zamykam. tyle mojej pracy. a jak nacisne enter na koniec to wyskakuje blad podobny do tamtego. zaraz upne screena

poenterze.jpg

Opublikowano

Wklejasz tam zawartość i klikasz ENTER i samo się wgrywa.

Ten błąd informuje o tym że mob o tym ID jest już wgrany

Wpisów do mob_proto w locale nie musisz dawać bo nazwy NPC pobiera z Servera

Opublikowano

Wklejasz tam zawartość i klikasz ENTER i samo się wgrywa.

Ten błąd informuje o tym że mob o tym ID jest już wgrany

Wpisów do mob_proto w locale nie musisz dawać bo nazwy NPC pobiera z Servera

oki a co teraz zrobic z tym klientem. bo pieczeci normalnie widzę ale nie widze wierzchowców.

masz może jakieś NPC z wierzchowcami??? bo ja ściągałem te pliki do klienta ale cos lipnie wyszło...

Opublikowano

oki. zaraz napisze czy hula

oka. all dziala. dzięki glinka za pomoc. THX

co moge zrobic z tym bledem ze nie moge bic z mounta i z niego zejsc???? ten brak mozliwosci zejscia mnie irytuje

Opublikowano

Żeby zejść klikasz zaznaczasz Siebie na wierzchowcu i na górze masz tam "zejdź"

A Od bicia z wierzchowców odpowiada laucher dokładniej to binka w laucherze.

Jakiego lauchera używasz?

ps.Nie pisz post pod postem używaj edytuj

Opublikowano

Aha czyli masz pliki serverowe 2006 i client 2008 ?

Musisz użyć lauchera

http://www.mpcforum.pl/topic/205970-downloadmetin2client-2010/page__p__1391812__fromsearch__1#entry1391812

Potem jak wgrasz lauchera to podmień jeszcze to :

http://www.mpcforum.pl/topic/282498-download-clienthelper-2010-najnowszy/

Przez tego lauchera będziesz mógł łączyć się tylko Ty niestety

Opublikowano

gram normalnie na kliencie 2010. tylko teraz nie wiem jak mam zrobic zeby walic na wierzchowcu

@edit.

sora mam pliki kaszanka.com z roku 2010.

pomylka lekka

Opublikowano

Kliknij na niego :F

To jest normalna binka tylko ze jest zmienione rozszerzenie na exe + wgrany diff na bicie

Pong też w tym zmieniasz klikając na lauche prawym i otwierasz np.Notepadem ++

Swoje metin2client.bin czy tam metin2.bin z clienta możesz usunąć

Opublikowano

no spk tylko ze jak ja sprawdzam jaki mam pong to wyszukuje mi i testtesttesttest i 1234abcd5678efgh. i dlatego sie motam jaki pong wpisac. A w launcherze mam 2 razy testtesttesttest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...