Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Brak kolorów

humannus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i oczywiscie moga sobie nabić posta !

@refresh -,-

Właśnie sam sobie nabijasz posta chyba ? No ale to nic :P

To jest taki problem do którego nie ma rozwiązania. Przyczyna musi zniknąć z updatem poniewać NIC nie pomaga.

Opublikowano

ja też mam ten błąd ;(

Jednakże na czacie, gdy "zanika" czat to kolory się pojawiają -.- Coś nie wiem co się dzieje ;(

Używałem wielu: Reinstal Javy, gry, SYSTEMU!, sterów, mody na FontFix nawet dałem... "Dupa" za przeproszeniem.

Zastanawiam się tylko czym to może być spowodowane? Na pewno nie plikami gry, bo poprosiłem kolege (PhorCillic), by mi przesłał swoje .minecraft

Nie pomogło ;(

Jaki macie system? 64bitowy Win7?

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

Ok. Mam taki mini przełom: Więc ostatnią wersją na której działały kolory (u mnie przynajmniej) był snapshot: 12w01a.

Po zaktualizowaniu na wersję wyższą czyli 1.1.0 już kolorów brak. Nawet jak sobie stworzyłem nowy świat typu hardcore to ten napis nie był czerwony. Niestety na razie nie wiem co zrobić aby kolory działały na wersji 1.1.0 wzwyż. Prawdopodobnie twórcy gry coś zmienili, gdy robili tłumaczenia...

Jedyne co mogę poradzić to to abyś cofnął wersję Minecrafta do 1.0.0 lub ewentualnie na snapshota 12w01a

Opublikowano

Działa.

Jednakże czasem zawodzi jeśli posiadasz OptiFine.

Dodam, że to trzeba dodać do minecraft.jar i usunąć META-INF!

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

To nie jest wina optifine (raczej). Mam go wgranego, oraz chyba 4 inne mody, a pliczek działa i sprawuje się dobrze :P

Opublikowano

OptiFine?

Trololo mam filmik na
You
Tube
!

http://www.youtube.com/watch?v=uhnGdXj-Lik&context=C4df06abADvjVQa1PpcFPnClntxyS9GGricc9qoWS1EUxt_QuYZOk=

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dlatego są specjalne tego typu pliki do optifine poszukajcie w google whitechat i znajdziecie link do forumminecraft i znajdziecie odpowiedniego plik do odpowiedniego optifine

mca.pngmca.png
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...