Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Asks & Answers] Tibia Bots

Makin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam pare pytan o bot ng 8.11:

1. Sposobem ktorym crackuje sie bota przez winhexa ma się starszą wersję bota. Można jakoś zrobic żeby uzywal manapotionów, gdy jest malo many, albo heallth potionów gdy ma malo hp? >.> bo takowej opcji nie znalazlem

2. Jak chce ustawic zeby zbieral kamienie i klikam prawym na kamień>add to loot list to wyskakuje mi jakis bug.

Nie da sie jakos uaktualnic tego bota czy cos?

Opublikowano

Więc będziesz musiał wpisać ręcznie ID itemka, bo inaczej zawsze error wyskoczy, co do mp tylko przez skrypt, bo scrackowana wersja nie ma tej opcji..

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Id:

Tools -> Cave Hunting -> Loot Items -> (PPM) Add -> Custom -> Wpisujesz ID ( żeby wiedzieć ID itema klikasz na niego PPM i Show Item ID..

Skrypt:

Tools -> Scipter -> Wklejasz -> Execute Script... (niektóre skrypty trzeba wpierw odpowiednio ustawiać, np. kiedy ma pić MP...)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja cave bota ustawiam na Tibia Auto,omija przeszkody,nie wraca sie(rzadko)Zbiera items,wchodzi w kraty,dziury itp.

Naukowiec z Argentyny, po długotrwałych studiach, odkrył, że ludzie z niskim poziomem inteligencji czytają posty na forach trzymając rękę na myszce.

Nie sil się na jej zdejmowanie, już za późno !!!

• Dodaj nową pozycję...