Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Asks & Answers] Tibia Bots

Makin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jako pierwszy , prosze o natychmiastowa pomoc bo juz nie wyrabiam , otoz mam taki problem , po sciagnieciu winhexa uruchomieniu , itd wpisaniu licencji naciskam alt+F9 i otoz wyskakuje mi taki komunikat

AN EXCEPTION ERROR OCURRED AT OFFSET 0012F6D4 IT IS RECOMENDED TO SAFE YOUR WORK AND RESTART THE PROGRAM

PLEASE DISABLE NVIDIA NVIEW DESKTOP MANAGER AND RESTART WINHEX TO AVOID THIS PARTICULAR ERROR

Nie mam pojęcia o co chodzi , nie posiadam karty graficznej nividii tongue.gif wiec nie wiem od czego to zalezy prosze o pomoc !! moge zapłacić kasa w tibii

Opublikowano

no i dobra ... gosciu podal mi ID uha z podkarpackiego ... jest taki sam jak normalny w Tibi auto wiec nawet zmieniac nie trzeba ? a bot mnie nei uha ? bo runka wyglada inaczej ? wiesz moze makin jak to zrobic?

... Jest Taka Zasada, Nie Kazdy Ja Zna ... Wolnosc Zaczyna Sie Tam, Gdzie Konczy Sie Strach ...

8ad88ce0251d47d6.jpg

Opublikowano

Musiałbym na tego OTS wejsc i się rozejrzeć co i jak, bo nie jestem w temacie... a może tak zmienili skrypt żeby runka inaczej wyglądająca działała jak uh...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Więc... niektóre potworki omija fakt... nie da się nic zrobić żeby się nie cofał.... zamiast robić add to loot list musisz ręcznie wpisywać id w looterze... bo inaczej są błędy..

Ile ważyły te "mapy"??

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Witam czy mógł by mi ktoś napisac scrypta na life fludisy , prosze sie nie dziwic poniewaz gram rookstayerem i na rooku zostały life fluidsy , i prosiłbym o jakis scrypt zeby bot łykał mi lifea gdy mam poniżej 50 hp poprosze bardzo takie cos z góry dziękuje

Pomocnik
Opublikowano

@up "I powiedz mi co zaznaczyć w NG żeby wchodził do krat!! Bo piszę ciągle a Ty nie odpisujesz :-)."

wiec tak aby wchodzilo ci do kratek to sa 2 sposoby zaleznie od versji tibi ng mianowcie

1 dajesz waypoints kolo kratki dajesz poznej dealy na 2 skund

i dajesz po tym skrypt ze ma ci kliknac np na prawa kratke od ciebie

lub

2 w lepszych wersjach tzn pod tibie 7.9 i 8.0 jets opcja makro z tym psotepujesz tak samo jak w 1 punkcie

Opublikowano

Mam problem z crackowaniem tibia ng korzystam z poradnika umieszczonego na tym forum i zaciołem się w tym miejscu

7. W menu Search kliknij na Replace Text.

Ponieważ nie mam podśiwetlonej tej opcji

i nie moge za nic jej kliknac co robic ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy da sie scarckowac TibiaBot NG na ver 8.11? Jezeli tak to jak? Jezeli nie to czy jest TibiaTek Bot na 8.11

Servery MapleStory godne uwagi:

- MevicStory - juz nie dziala

- aQuaMS - Klik

Jeżeli sądzisz, że Kaka jest złym moderatorem, a inni tylko liżą mu dupę wstaw to do sygny! :P(( <lizu lizu>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam! Zcrackowałem Tibie NG pod 8.1 według poradnika wszystko ładnie chodzi tylko w waypointach jak wchodze na zamknietą dziure i robie w waypointach shovel to po nacisnieciu "follow waypoints" bot idzie w to miejsce i nie chce otworzyc dziury shovel mam w bp.

• Dodaj nową pozycję...