Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy rezygnujesz z umowy internetu przez ACTA ?

Lantan

117 użytkowników zagłosowało

1. 1. Rezygnujesz

• Tak
      14
    • Nie
      103

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy rezygnujecie z umowy ? Ja rezygnuje dlatego ze poco internet co nei mozna sluchac muzyki i ogladac filmow -,-

Użytkownik od 18 gru 2011

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Specjalista
Opublikowano

Ledwo co podpisali umowę, a ty już panikujesz. Nawet parlament nie zaakceptował, dlatego nie spinaj i nie rób bezsensownych tematów.

Nie rezygnuję.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Jestem przeciw ACTA, bo wiadomo ,że to nas ograniczy. Ale ludzie srają, dodawają niepotrzebne wpisy na FB, a za nim jeszcze wprowadzą to 2 miesiące. Ale internet nie zmieni się aż tak bardzo. Moim zdaniem nadal będzie można ściągać muzykę itd.

@Edit Nie rezygnuję

Opublikowano

Rezygnuj, ACTA i tak wejdzie w życie za pół roku minimum, ponieważ rząd musi obalić artykuły, wprowadzić je w kodeksy itd. Więc nie wiem po co robisz z igły, widły, jak i tak będziesz mógł słuchać muzyki :) Ponieważ kanały na YT mają licencje np. w Polsce PROSTO TV.

Oczywiście że nie rezygnuje.

Opublikowano

Nie, bo będzie to oznaczało naszą porażke, internautów. W dodatku, gadu gadu i skype zostaną, a nie ze wszystkimi mam kontakt telefoniczny. Do tego dochodzą gry multiplayer, w które się zagrywam, więc nie - nie rezygnuje z internetu.

Opublikowano

jednego oszołoma mniej w internecie i dla innych lepiej . znając życie nie zrezygnuje bo tematy zakłada tylko na pokaz i dla szpanu

w odróżnieniu od ciebie nie sram w gacie i nie sieje paniki ze strachu przed nie wiadomo czym i niczego się nie obawiam nawet po wprowadzeniu takiej ustawy

nie zrezygnuje, bo po co

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Nie rezygnuje. Koleś, pościągaj sobie 1000piosenek , filmów w hu* i sie ciesz -.-

Ja to już mam w ciul gierek więc jestem uwalony do końca życia <3

cześć.

Opublikowano

Czy rezygnujecie z umowy ? Ja rezygnuje dlatego ze poco internet co nei mozna sluchac muzyki i ogladac filmow -,-

90% użytkowników tego forum sama by nie mogla podpisać żadnej umowy, więc jak mają z jakiejś zrezygnować?

Opublikowano

A po chuja ? ;o

Najlepiej zrezygnuj z neta, tv, albo życia i idź do zakładu bez klamek i okien.

Odpierdala wam już z tym acta. Wprowadzą to chuj jakoś sie przeżyje.

"Przeżyliśmy ruska, to przeżyjemy i Tuska."

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Bo nie mam co robić tylko srać przez jakąś głupią ustawę i odcinać się od internetu bo mi torrenty zabiorą. O nie co ja teraz pocznę :c

Jeśli pojęcie internetu w Waszym mniemaniu ogranicza się tylko do słowa "torrent" to powodzenia i dobrze, że go sobie odcinacie.

I tak w ogóle co chciałeś osiągnąć tym tematem? Zrobić z siebie internetowego Rejtana? Nie wyszło w takim razie.

btw.

I tak jestem pewien, że nie zrezygnujesz z internetu :c

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Po co rezygnować? Przecież, za wiele to nie zmieni, a jeśli nawet to nie będe srał jak większość, że stracimy naszą "wolność"

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

Ja nie widzę sensu rezygnacji z neta z powodu ACTA. Jak Mój provider za kilka miesięcy odetnie dostęp do neta to poszukam sobie innego ISP. Zrobiłbym to w sumie już teraz, ale zaledwie kilka miesięcy temu podpisałem lojalke i jestem delikatnie mówiąc udupiony, bo nie mam zamiaru płacić kary, której nie mają prawa na mnie nałożyć jeśli sami ten dostęp zablokują.

Opublikowano

Bez sensu, z twojego pytania można wnioskować że masz neta tylko po to żeby łamać prawa autorskie :D

Pozatym internet jest zbyt piękny żeby go opuścić, Facebook, gg, Benchmark, mpc itp

Opublikowano

Wy jesteście takimi kretynami czy udajecie?Raz że nikogo nie będą kontrolować, dwa że nie wiadomo czy to wjedzie, trzy że nawet jak wejdzie do na poczatku 2k13...

Opublikowano

Właśnie, nie wiadomo czy wejdzie, może być tak samo jak z SOPĄ w amerykańskim parlamencie. Z dnia na dzień jej poparcie drastycznie spadło.

ACTA to nic, szczęście, że SOPA nie weszło w życie, bo tego na prawdę można się obawiać.

ACTA chuj mnie szczerze obchodzi i nic w moim życiu wirtualnym nie zmieni.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...